Fiktivní trať Ztracená_Old

RE: Fiktivní trať Ztracená

Takže zoufejte, mne to tu padá také, obnova databáze nepomohla. Takže nejjednodušší řešení bude prodloužení tratě poslat pod kytky = smazat.
PS: A píšeme to v nesprávném vlákně, toto je vlákno Křupanovy Ztracené.

RE: Fiktivní trať Ztracená

JiříkTK napsal:
Takže zoufejte, mne to tu padá také, obnova databáze nepomohla. Takže nejjednodušší řešení bude prodloužení tratě poslat pod kytky = smazat.
PS: A píšeme to v nesprávném vlákně, toto je vlákno Křupanovy Ztracené.

Ahoj, prodloužení nemž, byla by to škoda, hold se to nesmí zvětšovat moc, když to odhadneš, jse to.:D
Dan

JiříkTK napsal:
A cožpak by to byla nějaká škoda?
Ahoj, každé zkrácení tak krásně tratě by byla škoda, už když jsem měl možnost osobně trať projet a dodělat aktivitu, jinak bude i druhý díl, oné zadní části vlaku.;)
Dan

Chcem sa spýtať kde stiahnem Jiříkovu trať Ztracená OLD, lebo na jeho stránkach to neviem nájsť.
Ďakujem.

krásná práce....dobrý smysl pro detail...líbí se mi ty naskládaný kameny na prvním obrázku...ještě bych trochu zatravnil koleje na širé trati..jen nápad..dodalo by to na realitě

To je právě to, čím je Jiříkova práce typická - právě oním takřka dokonalým smyslem pro detail.

Ahojky, kamínek ke kamínku, až se dílko podaří;)
Krásná práce, taky se klaním a

Naposled editoval moderátor:
Zájemci naleznou ode dneška (po nějaký čas) na mém webu update_1 této tratě. Nemění verzi tratě, aktivity budou dál fungovat a bez problémú se do tratě rozbalovat.

Toto update vzniklo jako "odpadní" produkt daleko větší aktualizace mé prvotiny Dvoukolejky. Doposud jsem s několika svými pomocníky revitalizoval textury řady starších objektů, vylepšil některá nástupiště, zvedl rychlostníky a předvěstníky, vyměnil část lamp, doplnil dva kamenné mosty, vyměnil či upravil poslední objekty použité z defaultních tratí a opravil drobné nalezené chyby.

právě jsem se vrátil z ....no z práce a takové novinky ! Tož tedy již staženo a snad co nejdřív bude čas to projet. Díky

Taktéž velice děkuji. A tímto je jasně dán můj program na několik dalších dlouhých večerů.

A ještě pár screenů pro potěchu oka. Vyměnil jsem i ty o tři příspěvky výše.
A prozradím ještě jedno veřejné tajemství: V Zemanově má chatu Tax

4dbd268ab8a316eb00db1a4c30a028da.jpg

5954bc618439fc5a77afd9e141dd712a.jpg

9bc86c29a4957342edd415c4345cc5b1.jpg

JiříkTK napsal:
... A prozradím ještě jedno veřejné tajemství: V Zemanově má chatu Tax ...

Jirko, díky moc ... aspoňže mám chatu tu v MSTS, keď som sa na ňu v reále dosiaľ nezmohol :)

Tak jsem tuhle trať zběžně projel pod OpenRails. Bez problémů, návěstidla fungují zdá se OK.

a0272d20bf6d4923f0e5733a78a9b960.jpg

Kdo se chcete projet v těchto kopcích, stáhnetě si aktualizaci 4.1 na mém webu

Verejné poďakovanie Jirkovi TK.

Stiahol som si túto trať a som nadšený. Krása. Veľmi vyvážené. Má to hlavu aj pätu. Konečne môžem prevetrať Sergeje, Pegasy, Karkulky, Pomaranče, 850-tky, 830-ky. Odporúčam každému, kto ju ešte nemá.

Ešte raz Vďaka!

Bobeksoft dokončil prohlídku Ztracené_old a ještě po letech našel spoustu drobností, převážně poletujících objektů. Za tuto precizně odvedenou práci mu moc děkuji.

Dále bych chtěl poděkovat Bobovi57_cz, Nebulusovi a Blažovákovi za odhalení dalších chyb, za připomínky k trati a cenné náměty. A díky jim bude veřejně k dispozici další prodloužená verze této tratě.

Back
Nahoře