JIŘÍ GLOGOVSKÝ
Cestující
Do neděle Jiříkovi zašlu souřadnice které budou až do konce trati (kdyby toho času bylo trochu více).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ja som sa zas dnes prebehol po aktualizácii Ztracenej_Old a musím opäť pochváliť za pekne odvedenú prácu. Dúfam len, že po tejto aktualizácii neodložíš Ztracenú do šuflíka a ešte niečo zaujímavé pre nás pripravíš.JiříkTK napsal:Dneska jsem vkládal řadu Brzdových náklaďákú do Ztracené_old ...
Budou, budou sychravá listopadová odpoledne i dlouhé zimní večery.Tax napsal:Dúfam len, že po tejto aktualizácii neodložíš Ztracenú do šuflíka a ešte niečo zaujímavé pre nás pripravíš.
A kto to má dovtedy vydržať ????JiříkTK napsal:... Budou, budou sychravá listopadová odpoledne i dlouhé zimní večery.
JiříkTK napsal:http://www.simtrains.eu/trate/dvoukolejka_csd/screeny/prodejna.jpg
Chlapci ze Slovenska, co tam bývalo napsáno u vás?? Zaboha si nemohu vzpomenout :salut:
Zdravím. Táto elektrizovaná verzia bude ako samostatný projekt, alebo to bude update terajšej verzie trate?JiříkTK napsal:Ach, jak ten čas letí. Modernizace nás zasáhla už i zde ve slovenských horách.
To aby som pomaly založil nové vlákno Ztracená_1987 ... Tak rozmýšlam, nenachystáte rovno dve verzie, pre = aj ~ napäťovú sústavu ?JiříkTK napsal:Je to samostatný projekt, bylo by škoda Ztracenou_old takovou aktualizací "zrušit". Nová Ztracená_1987 bude zasazena do roku 1987, kdy se pozměnily návěstní předpisy. A nepracuju na ní já. Více zatím neprozradím.
Ďakujem za informáciu. WHJiříkTK napsal:Je to samostatný projekt, bylo by škoda Ztracenou_old takovou aktualizací "zrušit". Nová Ztracená_1987 bude zasazena do roku 1987, kdy se pozměnily návěstní předpisy. A nepracuju na ní já. Více zatím neprozradím.
Myslím, že to nebude ani nutné, Dominik začal porušovat podmínky, za kterých jsem mu trať věnoval. Ačkoli jsme se domluvili pouze na elektrifikaci, začal trať kolejově měnit a rozšiřovat.Tax napsal:To aby som pomaly založil nové vlákno Ztracená_1987 ...
JiříkTK napsal:Myslím, že to nebude ani nutné, Dominik začal porušovat podmínky, za kterých jsem mu trať věnoval. Ačkoli jsme se domluvili pouze na elektrifikaci, začal trať kolejově měnit a rozšiřovat.