4. setkání příznivců MSTS

Ppoollll

Signalista
Rok se sešel s rokem a je tu opět možnost z mé strany zajistit prostory pro 4 slezinu. Konala by se v termínu 16-17 února 2008. Pokud bude ze strany zájemců o MSTS zde vyjádřen zájem tak se společně s Martensem ujmu její organizace. Sice jsem se již delší dobu v MSTS a i zde na fóru aktivně neprojevoval ale to nevylučuje zorganizování a zajištění této akce. Podle zájmu může být akce 1 nebo 2 denní. Místem konání by byl již mnoha lidem známý barák v Praze, kde si "hraju" již mnoho let s dětičkama na modelovém H0 kolejišti a spaní mohu domluvit na stejném místě jako to bylo při 3 slezině. Ti co tam spali byli s úrovní poskytnutých služeb spokojeni.

Takže pokud máte zájem o zorganizování této akce tak se mi sem k tomu vyjádřete. V tomto okamžiku jsem trochu "mimo" (nebyl čas) a potřebuji zjistit kolik lidí by se účastnilo. Přesné odkazy jak na barák tak i na spaní sem dodám později nebo je lze najít v předešlých tématech o slezině - setkání příznivců MSTS.

Pro ty co zatím na žádné slezině nebyli - http://www.ddmpraha.cz/index.php?kod=&pobocka_=271&id_menu=356&id_data=356 - zde vidíte konkrétní adresu baráku i barák samotný. A mimo jiné je zde vypsáno i jak se sem dostat.
A zde je odkaz na ubytovíní - http://www.ddmpraha.cz/index.php?kod=&pobocka_=268&id_menu=305&id_data=305 - které je možné domluvit. Někteří ho již na 3 slezině vyzkoušeli.

PS
Potřebuji vědět kdo má zájem o 1 den a kdo o 2 dny. Z předešlého textu toto nebylo jasné a není to jasné ani z registrace u Martense. Musím podle toho zajistit barák (rozhodnout zda bude akce na 2 dny či jen na 1 den) a obědy. Nocleh je jasný podle registrace a zájemců o něj.

poison napsal:
No myslím Pavle,že tam dolu jako loni se nevejdem!I tak jedu ať vám pomůže Vašek. :wink:

Prostor není problém. Na první 3 sleziny jsme používaly tu nejmenší místnost. Mohu mít prostory i mnohem (několikanásobně) větší ale bude pak problém s promítáním. Není čím zastínit okna. :(

Dal jsem tomu status oznámení aby to nezapadlo
Moderátor

Naposled editoval moderátor:
Já jsem pro. Tyto sleziny by měly být povinné :D Co bude 16.2 nevím, ale dělám si puntík. Jen bude problém se dopravit do Prahy. ČD opravdu se překonávají. Strela jezdí dřív a není šance se na ní v sobotu dostat. V nejhorším pojedu potupně autobusem :x

Se mnou počítejte. Zbyňku ráno v 7:50 jede EC 370 a má zásuvky i ve druhé třídě. Jinak na Slovenské Střele jede přece TIS.

Já také velice rád přijedu. Škode jen, že asi během zkouškového nebudu mít čas, abych při příležitosti sleziny zveřejnil nějaký nový model.

No myslím Pavle,že tam dolu jako loni se nevejdem!I tak jedu ať vám pomůže Vašek. :wink:

Ahoj! já bych poprosil nějaké upřesňující informace. Kde se přesně bude spát kkolik činí poplatek, kde bude slezina jak se bude zajišťovat jídlo a tak. Jelikož jsem jenom student a peněz není nazbyt byl bych ochoten si jídlo přinýst sám, ale jestli slezina bude v nějaké hospodě, tak se schodnem na tom, že je to blbí. Možná ještě situační schéma by bodlo :lol: a nebo vaří Ppoollll? :lol: :lol: :lol: :bounce:

No nazdar.
Já ti dám v hospodě, tam si leda odskočíš na oběd. Jinak je slezina v DDM nebo jak se to jmenuje. A nocleh stál mám takovej dojem 150,-. Jinak se podívej na slezinu 3 nebo 2, tam to máš napsané. I s cestou na místo. Nebo se můžeme sejít ve vlaku a společně dojet na místo určení. A ještě k tomu to máš hned jako první zprávu. Co si pil, že to nevidíš.

Co sem pil? to se raději ani neptej a jak to dopadlo to raději tky ne :-D Dobře můžem se sejít ve vlaku V hradci ;-) To si kdyžtak dáme ještě vědět. Jinak díky za odkaz výše. To ubytování vypadá velice pěkně. A jestli to půjde usmlouvat na 150kč/noc, tak to bude paráda a můžem tam bejt voba dny. Proč ne spíš bych rozhodnul o prodloužení až na místě, jestli se stihne všecko probrat.

Čouda - vše podstatné máš v mém prvním příspěvku. Chce to jen použít i uvedené odkazy. Tam se dozvíš i za kolik je to spaní teď. A co se týče té mapy - co takhle použít odkaz na mapu u té stránky stanice? Máš to přímo nasměrované i se šipkou kde se barák nalézá.

Zdarec všem, rád se zúčastním, jsem celkem zvědavý a určitě by se rád někdo zeptal na některé věci kolem 090. Rád zodpovím. Tygy

Takže já pojedu tak na 75%.Finančně ani dopravně mi to problém nedělá,ale rodiče.Nevím,zda mě ve 14 letech pustí na noc do Prahy. To bych tam byl nejmladší,ale to by doufám problém nebyl,ale asi bych neměl co z mé tvorby ukázat ,leda nějakou připravovanou aktivitu.

klimi napsal:
Takže já pojedu tak na 75%.Finančně ani dopravně mi to problém nedělá,ale rodiče.Nevím,zda mě ve 14 letech pustí na noc do Prahy. To bych tam byl nejmladší,ale to by doufám problém nebyl,ale asi bych neměl co z mé tvorby ukázat ,leda nějakou připravovanou aktivitu.
No a proč ne, myslím si že jsi i vzhledem ke svému věku něco dokázal a pro MSTS pár věcí udělal, na rozdíl od některých jiných.....

Slezinu určitě dboudenní. A chtělo by to větší místnost, přibylo nám zase členů.Dovolím si pichlavý dotaz: Bude při vyšším počtu účastníků stačit hospoda ke stravování?

Mno já osobně beru jídlo z domů, nejsem žádnej rootchild nebo jak se to píše. Snad tam mají mikrovlnku, nebo budu uprostřed Prahy rozdělávat táborák :-D Takdy doufám, že se nan i nebudou stát několikakilometrové fronty. To bychom pošly hlady :-D:-D:-D

AD VáclavS. že nebude hospoda stačit? Bude ,ale musíme si namalovat turnus a řídit se striktně podle něho ;-)

Já určitě na slezinu dorazím. Aspoň se dozvím něco víc o tvorbě aktivit a doufám,že po slezině mé budoucí aktivity budou víc záživnější a uživatelé MSTS si je rádi projedou.

P.S.:těším se na setkání se Zbyňkem a doufám,že dorazí i Martin.

Milan

Back
Nahoře