4. setkání příznivců MSTS

VáclavS napsal:
...A chtělo by to větší místnost, přibylo nám zase členů.

Ppoollll napsal:
Prostor není problém. Na první 3 sleziny jsme používaly tu nejmenší místnost. Mohu mít prostory i mnohem (několikanásobně) větší ...

VáclavS napsal:
Dovolím si pichlavý dotaz: Bude při vyšším počtu účastníků stačit hospoda ke stravování?

Na 3 sezině bylo 55 závazných přihlášek a 28 nezávazných - koukal jsem do minulé registrace k Martensovi. Stačil jak sál tak i hospoda. Takže zatím registrovaný počet (21/6) nic moc.
A kdyby přeci jen byl počet větší tak hospoda jde zajistit dvoufázově. V první vlně by šli dříve dorazivší. Tímto prozatím jakékoliv diskuse o počtu a kapacitě hospody uzavírám. Neřešte lidi co není vaším problémem. Nechte podstatné věci na organizátorech (Já a Martens) a neřešte je za ně. Nebo má některý z již zúčastněných členů dojem že organizace někde vázla či měla závažné nedostatky? Ty papírky na oběd byl výmysl majitelky hospody, číšníci je vyhodnotily jako blbost. Kdybych se tam tehdy ráno v sobotu zastavil a dal s nima řeč tak vše proběhlo jinak bez zbytečného papírkování. :) O jiných zádrhelech nevím.

Tak já skoro se stoprocentní jistotou nebudu moci. A pokud ano, tak určitě proti poslední jen na jeden den.
Petr Šimral

Mám, takový skromný dotaz na Ppoolllla, Martense mohou se zúčastnit této sleziny i lidé, kteří již nejsou členové této komunity. Nebo jinak lidé, kteří součastné době již nic nedělají pro MSTS tudíž nemají čím se prezentovat nebo co nabídnout.

Nikdy jsme nikoho ve vstupu neomezovali. Kdo chtěl tak se dostavil. Jediné omezení vychází z norem slušného chování - zapáchající bezdomovce a ožraly nevpustíme. Přeci jen je to pořádáno pro kulturně se chovající lidi. :lol:

Ppoollll napsal:
zapáchající bezdomovce a ožraly nevpustíme
A tak jsem se těšil, že přijedu, ale když mě tam nepustíte tak je zbytečné abych tam jezdil. :D :D :D

Naposled editoval moderátor:
Kuba napsal:
Ppoollll napsal:
A tak jsem se těšil, že přijedu, ale když mě tam nepustíte tak je zbytečné abych tam jezdil. :D :D :D
Kubo, tak se zmastíme všichni a uděláme slezinu na hlaváku nebo v Sherwoodu - tam zcela zapadneme do kolektivu.:lol:

Pavle, jak to bude s pivem? Stále platí,že ve školských zařízeních se nesmí podávat alkohol? Pokud to platí, tak v DDM pivo neuvidíte - leda by jste se spokojili s birelem.

Naposled editoval moderátor:
Martens napsal:
...Stále platí,že ve školských zařízeních se nesmí podávat alkohol...

Ono bude záležet hlavně na tom jaký bude další provoz v baráku. Zatím to vypadá tak že by jsme tam měli být sami. Uvidíme jak to dopadne. Ta basa piva se dá domluvit i v pátek před srazem. Ale oficiálně viz citace.

Ppoollll napsal:

Tak to máme bohužel smůlu.No nedá se nic dělat pokud je takovéto omezení snad někdy příště. :D

takže se spoustou z Vás sem se chtěl vidět s panem Šemorou probrat tu blbou ryhlobrzdu po překročení rychlosti (ze svých skinů ji okamžitě odeberu) a řešit spoustu jiných věcí. Bohužel 15.ledna odjíždím na hory a tak si musíte vyslezinovat sami. Kdybyste to chtěly o 14 dní posunout vůbec by to neškodilo... :wink: ať se Vám tam líbí

No, svoji účast v tuto chvíli odhaduji na cca 80%. Doufám, že další vývoj věcí bude příznivý (ve prospěch sleziny).

15 jedu. Další výkend se vrátím a tak to taky nepůjde a až ten další budu teprve doma ale možná taky ne možná u táty a jsme na 14 dnech možná ještě víc no. Na horách budu samozřejmě tejden. To docela stačí :wink:

Napsal jsi 15 ledna, ale slezina je 16.-17. února. Tak co s tím mají hory co společného.

To Čouda a alcapone:
Hoši na téma hory atd. pokračujte pomocí SZ. Tady to během dne smáznu.
Ď.

Čouda napsal:
takže se spoustou z Vás sem se chtěl vidět s panem Šemorou probrat tu blbou ryhlobrzdu po překročení rychlosti (ze svých skinů ji okamžitě odeberu) a řešit spoustu jiných věcí. Bohužel 15.ledna odjíždím na hory a tak si musíte vyslezinovat sami. Kdybyste to chtěly o 14 dní posunout vůbec by to neškodilo... :wink: ať se Vám tam líbí
Co chceš probírat s rychlobrzdou. To se netýká nás dvou, ale všech uživatelů. Mnohým zase opačně vadí, že v novějších verzích Bin rychlobrzda nefunguje. Tak jim stále dokola odpovídám, že si musí zapnout VZ. Já si myslím, že je tohle dobrý kompromis od Džordže. Komu se rychlobrzda nelíbí, ať si VZ nezapíná.
Mě zase vadí, když jedu aktivitu, do čtyřicítkové odbočky vletím stovkou a nic se nestane, jedu dál. Také je to dobrý adrenalin, že jsem nucen dodržovat stanovenou rychlost se stejnou zodpovědností jako v reále. Ale pokud pojedu, nechám jet vlak a klidně si odskočím uvařit kafe s vědomím, že vlak pojede a nic se mu nestane, to už je hračka a ne simulator. Tohle je můj názor na věc . Píši to sem, protože zatím na slezinu spíš nepojedu než pojedu.

Citace převzata z vlákna BP.
Zbyněk Šemora napsal:
Také kvůli jistému člověku, který dal příčinu takovým fámám nepojedu na slezinu. Nepřipadal bych si tam žádoucí.
Zbyňku, Vzhledem k tomu, že nereaguješ na nabídku smíru a vyříkání si to u zlatavého moku ( zaslané jak SZ, tak SMS) - nešiř tady laskavě mylnou a zkreslující informaci o tom, že na slezinu nejedeš kvůli mne. V tuto chvíli je to už jenom a jenom Tvoje rozhodnutí, za něž si odpovědnost neseš jenom a pouze Ty sám - nikdo jiný.

Martens napsal:
Citace převzata z vlákna BP.
Zbyněk Šemora napsal:
Také kvůli jistému člověku, který dal příčinu takovým fámám nepojedu na slezinu. Nepřipadal bych si tam žádoucí.
Zbyňku, Vzhledem k tomu, že nereaguješ na nabídku smíru a vyříkání si to u zlatavého moku ( zaslané jak SZ, tak SMS) - nešiř tady laskavě mylnou a zkreslující informaci o tom, že na slezinu nejedeš kvůli mne. V tuto chvíli je to už jenom a jenom Tvoje rozhodnutí, za něž si odpovědnost neseš jenom a pouze Ty sám - nikdo jiný.
Já jsem v práci , tak odemne nečekej okamžité odpovědi. Sice je mimo sezonu, ale lidi chodí. A kde je priorita určitě musí být každému jasné. Ohledně SMS, na ta odpovídám až po připojení externí klávesnice. Nenávidím tuto základní klávesnici. Ještě se dá odpovídat přes Nokia PC Suite. Ale jak jsem poznamenal, jsem v práci, zatím není čas.

Škoda, že ten termín není o něco dříve, nebo později.V tento termín totiž skočím do svazku manželského, tak tedy doufám, že někdy příště se potkám s více lidmi co dělají MSTS.Jenom je škoda, že se nepotkám s těmi co mě pomáhají s přestavbou Šemorovy BP - tvůrci modelů .

phptt napsal:
Škoda, že ten termín není o něco dříve, nebo později.....

Nikdy nebude datum které by vyhovovalo všem. Vždy se najde někdo komu to nebude z různých důvodů vyhovovat. Pokud by byla možnost, aby každý sám za sebe vyjmenoval datumy, kdy by mu to vyhovovalo, tak v tom množství lidí i tak nenajdeš jediné datum, které by vyhovovalo všem. Tohle je holt realita a kvůli tomu jsou termíny slezin vždy jen oznámeny a není o nich povolena jakákoliv diskuse. Kdo chce tak si ten čas udělá a přijede. Kdo nechce či z nějakého důvodu (zdraví, rodiná tragédie, práce a pod.) nemůže tak holt nebude účasten teď ale sejde se s některými jedinci někdy příště.

A teď ještě k jinému tématu prolínajícímu toto fórum v různých dobách a v různých vláknech. Ti co se již sleziny zúčastnili dříve tak mi dají určitě za pravdu. Mnoho věcí vypadajících zde jako souboj o život je při osobním setkání vyřešeno mnohem efektivněji a v 99% i se zcela jiným výsledkem než když to proběhne jen zde. Přeci jen osobní setkání a jednání probíhá jinak než písemný projev zde. Proto bych byl nerad aby se kdekoliv ve fóru objevovaly příspěvky typu "JÁ nepojedu protože NEjsem NĚKÝM na slezině vítán". To je přeci nemyslný postoj. Kvůli "domnělé" averzi na jednoho člověka se nesejdu osobně s těmi ostatními? To jsme vůči sobě navzájem stále tak netolerantní nebo jsme jako druh zvaný LIDI a kladoucí sami sebe jako evoluční vrchol tak OMEZENÍ? Přeci stačí zcela jednoduchá maličkost - popovídat si s tím druhým a vyjasnit si osobně důvody k tomu proč dělám to či ono tak jak to dělám.

Mirane - sorry za odbočku od tématu. Jestli ale nějaké nesmyslné blbosti mají zásadním způsobem ovlivnit účast na slezině tak to sem ale patří.

To Ppoollll
tato připomínka sem naopak patří a nemáš se za co omlouvat...

Back
Nahoře