4. setkání příznivců MSTS

Ppoollll. Souhlasím, ale také to ber tak, že sem člověk něco napíše kolikrát v afektu. Například s Martensem se občas chytneme, ale nikdy to není takové, jak to tady vypadá. Nemíním pitvat příčiny. Ale ikdyž jsem naznačoval opak, s tímto člověkem se rád uvidím.
Mě spíš zaráží jiná věc. Je pravda, něco s dobrým úmyslem napíši a vyzní to obráceně nebo v afektu na někoho vystartuji a zrovna neprávem nebo jsem to jen přehnal. A kde jsou ti kamarádi ? Já nesedím se založenýma rukama, ale stále pracuji, tak mi to možná ani nedojde.
O víkendu, kdy se zde "střílelo" mi nepřišla ani jedna SZ (od těch, kteří tehdy byli ON LINE), že jsem to napsal blbě a měl bych to napravit a omluvit se. Nikdo z nás není neomylný.
A jak někteří "kamarádsky jednali" a dočetl jsem se dnes v jiném vláknu ? Johnz mi prý odebral práva na jeho modely. To je také iluze, která se na slezině srovná ? Pro jiné jsem "kazimašina" a s tím se také nic na slezině nezmění. Ale po včerejší SZ tohoto člověka jsem se dozvěděl, že hodně z Vás jsem nasr*** a bude Vás víc. Tak s tímto pocitem asi pojedu na slezinu.
Ale asi pojedu hlavně proto, jak jsem napsal do své návštěvní knihy a nabízím to všem, komu nefunguje Topírna noc, ať si přivezou svůj PC (hlavně Pražáci). Topírna noc proto, že je to vlastně zátěžový test pro PC a MSTS. Džordž na ní tenkrát upravoval BIN. Pokud se mi problém (ve Vistách) nepodaří vyřešit, budou tam další odbornící a společně to určitě dáme dohromady. Slezina je na tohle nejlepší prostředí.

Zbyňku

Co bylo o víkendu vím akorát podle současných dozvuků. Na fóru jsem nebyl. A že se zde některé věci zvrhnou zcela jiným směrem než byl zamýšlen původní příspěvek je bohužel realita. Na toto jsem si pracně zvykal již před dlouhým časem a snad se mi to i podařilo. Základem ale je co nejméně reagovat typem příspěvku obsahujícím cokoliv jiného nesouvisejícího s MSTS. A pokud to s MSTS souvisí tak vypustit jakékoliv posuzování toho druhého.
A že jsi pro MSTS udělal hodně je jasné. Bohužel kolik lidí tolik názorů na konkrétní řešení. Takže to ssebou nutně nese i několik jedinců s tebou nesouhlasících - prosazujících jejich řešení. Kdo má ale více pravdy si neodvažuji posoudit. Je mi jasná jen jedna věc. Celé dění okolo MSTS postupně utichne a lidi přejdou na jiné novější simulátory. To je reálný vývoj všeho. Takže jediné, co má cenu, je se z tohoto dění souvisejícího s MSTS poučit a u dalších simulátorů nedělat tytéž lidské chyby.
To platí zcela obecně na všechny. Proto je také nutný i osobní kontakt mezi tvůrci a k tomu je slezina ideální příležitostí.

Malé info
Obědy mám domluvené (+/- 35 lidí) a spaní (8-10 lidí) také. Takže slezině nestojí nic v cestě.

Dobrý den,

s mojí účastí (na sobotu; neděle bez omezení ) to vypadá následovně: protože v sobotu mám ještě další schůzi (a vynechat ji úplně nelze) na opačné straně Prahy, tak dorazím někdy cca 13 - 14 hod.
Jídlo: nejspíš se nakrmím při cestě mezi akcema.

ahoj mám dotaz,v kolik to začíná,protože co jsem koukal na stránkách Laseviše tak tam má napsáno toto Datum konání : 16.02.2008 00:00 - 17.02.2008 00:00 tím to chápu že první tam může přijít v sobotu 1 sekundu po půlnoci.Já pojedu R 650,1. třída,poslední vůz.Příjezd Praha hlavní 9:45.Měl by jet prý semnou Alcapone a ještě někdo z HK.Kdo chce jet s námi z Královehradeckého kraje aď nastoupí do R 650 někde na trase,Já už sním pojedu od Starkoče,Alcapone a ještě jeden se mají připojit v HK.Jinak ráno pojedu Sp 1743,což je přípoj na R 650 do Starkoče,budu nastupovat ve Velkém Poříčí.Lukáš Mach

Vzhledem k dojezdům není termín zahájení stanoven přesně, nicméně jako každý rok se lidi sjíždějí dopoledne, ale ta oficiálnější část začne po obědě.

Já s PPoolllem bychom tam měli být cca od 8:30.

Ide ešte niekto okrem mňa Strelou ? Príchod do Holešovíc je 9:32, potom električka 12 na Štrossmayerovo nám. a odtiaľ električka 8 na Podbabu - cca o 10:00 - 10:15 by som tam mal byť aj ja - vypadá to tak, že tentokrát zo Slovenska budem sám, nejde ani Dráčik, ani Nebulus, ani Johnz ... O iných neviem, že by sa chystali

Ještě dotaz od neznalce, jak to bude kolem oběda u těch co si přivezou svačinu s sebou, budou vyhnáni na mráz nebo budou moc něco spolu řešit vevnitř?

Zdravím,
část výpravy z Bohumína,Ostravy,Opavy a Olomouce dorazí na pražské hlavní nádraží Ostravanem v 9:59 hod.

David

Vrbam napsal:
Ještě dotaz od neznalce, jak to bude kolem oběda u těch co si přivezou svačinu s sebou, budou vyhnáni na mráz nebo budou moc něco spolu řešit vevnitř?
Ten, kdo nešel, mohl zůstat v budově. Tak to bylo minule.

Takže pánové..... zde je odkaz: http://mlasevic.ic.cz/?adata=./admin/akce_registrace.php&id=4 podívejte se na třetího přihlášeného, kdo je to? Já!!! Problém je v tom, že já jsem se tam nepsal. Takže by mě zajímalo, kdo to tam napsal za mě? Mě to nijak netrápí já to tam nepsal, svědomí mám čistý, ALE....

Trápí mě ta závazná ubytovna => toho vyplývající poplatky.
A taky princip, jak si někdo může dovolit tuto tam napsat za mě? mám svůj typ, kdo by to mohl být. Nejraději bych se na tu slezinu za Vámi rozjel a znovu a řádně vysvětlil, proč si s Jonášem myslíme to co si myslíme. Bohužel tuto bude možné někdy jindy. Ppoollll se trefil do špatného termínu

Naposled editoval moderátor:
Čouda napsal:
Trápí mě ta závazná ubytovna => toho vyplývající poplatky.
Já měl spát u bráchy. V pondělí jsem se ohlásil, ale švagrová mi řekla, že ona má nějakou akci a příjde až ráno. Já to pochopil, že brácha bude doma. Ale v podvečer mi volal, že na tu akci půjdeme všichni. Jenomže jaksi to vidím, že večer odpadnu únavou a budu se chtít vyspat. Na bráchu jsem se už nedovolal a mám obavy že budu bezdomovec. Já počítám, že slezina bude tak do těch 20ti hodin a vidím to tak nejpozději 22 max 23 hodin a jít spát.
Žádne akce do rána neberu. takže nakonec budu rád, když se uvolní jedno místo na spaní.

Dneska se mi se** úplně vše, jako by nestačily dva počítače. (ale DVD BP co jsem slíbil mám, ta jsem naštěstí připravil v práci)

Tax napsal:
Ide ešte niekto okrem mňa Strelou ? Príchod do Holešovíc je 9:32, potom električka 12 na Štrossmayerovo nám. a odtiaľ električka 8 na Podbabu - cca o 10:00 - 10:15 by som tam mal byť aj ja - vypadá to tak, že tentokrát zo Slovenska budem sám, nejde ani Dráčik, ani Nebulus, ani Johnz ... O iných neviem, že by sa chystali

Pojede tam taky už z Bratislavy Mikulda, telefon ma český sedm sedm pět sedm jedna šest pět dva pět, tak se domluvte.
Ahoj PŠ

Pánové klídek. Obědy i ubytovna jsou domluveny na počet registrovaných +/-. Nejde o žádné přesné počty. A taky jsem nic dopředu neplatil. Platíte si vše na místě podle vlastní spotřeby.
Obědy - vzhledem k tomu že nakonec budu mít v baráku jednoho kmenového zaměstnance zastoupivšího funkci vrátného tak barák otevřeme s mým a Martensovým příchodem - 8.30 +/-. Zavírat/zamykat se pak bude až večer. Na obědy se jde do stejného zařízení jakožto už 3x při minulých slezinách. A vzhledem k tomu, že jsou domluveny 2 hlavní jídla, která budou jako menu (budou navařena ve větším počtu ale neptejte se mně co to bude - sám to nevím neboť jsem to nechal na úvaze hospodských) a jinak platí celý aktuální jídelníček tak je možné si objednat prakticky cokoliv. Pokud si ale budete moc vybírat a vymýšlet tak počítejte s delším odbavením - bude nutné jít do hospody na etapy aby jsme je nezahltily našima výmyslama.
Ubytování - domluveny dva pokoje 5 a 11 postelí. Příchod na Klamovku mezi 19 a 20 hodinou (alespoň jeden z nocležníků aby převzal klíče od baráku). Stejně ale budu se správcem z Klamovky během zítřka komunikovat takže se dá domluvit prakticky cokoliv. A opět si to platíte sami přímo na místě. Já nic dopředu neplatil. Je to domluveno opět podle registrací s poznámkou +/-.
Takže v obou případech pokud bude někdo navíc či odpadne tak se nic nedějě. Jsou tam tolerance. A co se týče občertvení přímo na místě tak Martens dneska již nakoupil takže tímto je to dáno. Je to ale opět s určitou rezervou - ne moc ale ani ne málo. 1-2 lidi není problém. 10 nepřihlášených lidí navíc už ale bude znát a zůstanou bez občerstvení - týká se jídla, nikoliv pití.

Takže ještě jednou zopakuji - barák bude otevřen od 8.30 ale kdo přijde dřív jak v 9.00 tak bude zapojen do přípravných prací.

Chtěl bych se za sebe omluvit. I když jsem byl přihlášen nakonec se mi to trochu zvrtlo a nemůžu přijet. Ani nevíte jak je mi to líto. Tímto bych chtěl všechny ostatní pozdravit a snad to vyjde jindy.

Naposled editoval moderátor:
Hlášení o zpoždění.

Upozorňujeme účastníky sleziny, že Ex570 se mnou, Deteriem a Radimem H jede odklonem přes Nymburk. Snad ještě dnes přijedeme.

Slezinu jsem navštívil prvně a velice mne potěšilo, že se to celé neslo v přátelském duchu (v sobotu, když jsem tam byl) a i organizace byla na dobré úrovni, za což všem, kteří se o nás starali děkuji. :salut:

Back
Nahoře