4. setkání příznivců MSTS

Tady nejde o ideální město, ale o možnosti. V Praze je to možné díky sálu zdarma a levnému ubytování. Pokud někdo v Brně nemá ty samé možnosti jako Ppoollll, tak počítejte s poplatkem za pronájem sálu. Proto Praha mi připadá stále nejoptimálnější i přes adrenelinové vlakové spojení.
Ale v Bratislavě Česká pivnice také nebyla špatná. V Bohumíně jsem bohužel nebyl. Ale celé je to jen o schopných organizátorech.
Ale i tak, jako hlavní slezina s téměř neomezeným počtem zůčastněných je zatím vhodná jen Praha.

Však já jsem nepsal ideální město, ale místo. Myslím, že i v Brně by to šlo dobře zorganizovat. Neznám to tam sice úplně dobře, ale kdyby to časem bylo aktuální téma, tak můžu sjednat určitá místa v Brně na takovéto setkání. Možnosti tam jsou, možná by to bylo za poplatek, ale jenom nějaký malý (symbolický).

Neměl jsem dřív čas, tak aspoň dnes. I já děkuji za příjemný víkend strávený se super lidičkama, kteří se věnují MSTS a hlavně organizátorům. Ještě jednou díky moc. :lol:

Milan

P.S.: jsem rád,že jsem se mohl osobně setkat se Zbyňkem.

Jen drobné info pro klid všech zůčastněných - teď jsem se dozvěděl od Martense cifry za proviant a výsledek je uspokojující. Co se do jídla a pití investovalo tak to se i s malinkým navýšením vrátilo. Takže jsme jako organizátoři neutrpěli žádné finanční ztráty. Jsem rád že jsou na světě stále ještě i slušní lidé kteří neokrádaj bižního svého a stojí to zato pro ně něco udělat.

Ppoollll napsal:
Jen drobné info pro klid všech zůčastněných - teď jsem se dozvěděl od Martense cifry za proviant a výsledek je uspokojující. Co se do jídla a pití investovalo tak to se i s malinkým navýšením vrátilo. Takže jsme jako organizátoři neutrpěli žádné finanční ztráty. Jsem rád že jsou na světě stále ještě i slušní lidé kteří neokrádaj bižního svého a stojí to zato pro ně něco udělat.
Nepiš sem, že ses napakoval celým bůrem nebo ti to ještě někdo bude závidět včetně toho upadnutého padoše nalezeného u rohožky během úklidu :D .

bob57_cz napsal:
Ppoollll napsal:
Nepiš sem, že ses napakoval celým bůrem nebo ti to ještě někdo bude závidět včetně toho upadnutého padoše nalezeného u rohožky během úklidu :D .
bobe, do toho si ještě započti amortizaci linolea do sklepa, pronájem kufru gumokolu při přepravě :-) ..... ale jinak jsi to skoro trefil....to menší navýšení je cca 20 CZK na celou akci ( pokud jsem to počítal správně) ..... což při rozpočtení na zůčastnění lidi vychází opravdu přesně.

Martens napsal:
to menší navýšení je cca 20 CZK na celou akci ( pokud jsem to počítal správně) ..... což při rozpočtení na zůčastnění lidi vychází opravdu přesně.
Takáto horibilná zostatková suma by mala byť rozpočítaná na počet účastníkov a kažému by sa patrilo zaslať preplatok na účet, alebo poštovou poukážkou :D . Ale najprv by museli doplatiť náklady vzniknuté rozosielaním preplatku

Naposled editoval moderátor:
Já bych se moc nechechtal. Loni jsem na sociálce doplácel jednu korunu, předloni dvě. Obávám se, že cena papíru vytištěného jako potvrzení byla vyšší. Ale bez toho bych potvrzení o nedlužení prostě nedostal :bounce: .

Nechi zakládat další vlákno, tak to píšu zde. Všimnul jsem si z některých příspěvků, že plánujete další slezinu. Nikde jsem o ní nenašel žádné vlákno, ani její termín či místo setkání. Je to slezina neveřejná? Je problém když tam příjde někdo nepozvaný? Bude veřejný termín a místo této sleziny? Podle mě by byla velká škoda, kdyby byla jen pro pár "vyvolených" lidí kolem MSTS.

Co se to děje, že se už sleziny neřeší takovým způsobem jako dříve? Je to tím, že Ppoollll už není aktivní na MSTS scéně?

Pavlík napsal:
Nechi zakládat další vlákno, tak to píšu zde. Všimnul jsem si z některých příspěvků, že plánujete další slezinu. ...

Zdravím,
neplánuje se SLEZINA,ale soukromé a tudíž neveřejné SETKÁNÍ.;) V minulosti se zde již Ppoollll zmínil a prosil o to,že je třeba tyto akce od sebe rozlišovat,tak to prosím dodržujme.SLEZINY tedy pořádá Ppoollll a Martens /doposud vždy v Praze/ a ty jsou veřejné.SETKÁNÍ jsou pak akce jakékoli další.:)
Jestli se někdo z pozvaných o SETKÁNÍ zmíní komukoli jinému,je to věc,se kterou organizátor SETKÁNÍ nemůže nic dělat.

David

Davide, díky za informaci. Dan toto setkání ve svém vlákně aktivit totiž nazývá slezinou.

No pokud chcete, je v mích silách udělat jednu neofociální slezinu a to v Častolovicích ve velké klubovně, kterou vlastní zahrádkaři, jejichž jsem členem a táta správcem. Občerstvení bude klasické, tedy pivo, limo, kafe či čaj. Samozřejmě oběd v zhruba 300m vzdáleném občerstvovacím zařízení. Tak si řekněte kdy, nejlépe listopad. Mě osobně te jedno. Jinak vlak od Prahy jezdí přímo, ostatní jsou s přestupem. Je možno pro někoho do Chocně dojet.

alcapone napsal:
No pokud chcete, je v mích silách udělat jednu neofociální slezinu a to v Častolovicích ve velké klubovně, kterou vlastní zahrádkaři, jejichž jsem členem a táta správcem. Občerstvení bude klasické, tedy pivo, limo, kafe či čaj. Samozřejmě oběd v zhruba 300m vzdáleném občerstvovacím zařízení. Tak si řekněte kdy, nejlépe listopad. Mě osobně te jedno. Jinak vlak od Prahy jezdí přímo, ostatní jsou s přestupem. Je možno pro někoho do Chocně dojet.
Doufám, že se na mně nebudete zlobit, dovolím si menší OT.
Taky bych se zúčastnil. V Častolovicích jsem teda ještě nikdy nebyl, takže bych si udělal i menší poznání :D Za mně ne v listopadu, ale až duben, nebo květen.

Tommy66 napsal:
Dan je začátečník..........:D
Aspoň v tom nejsem sám. :D Těším se na Vás...

Tommy66 napsal:
Dan je začátečník..........:D
He he, já opravdu vůbec netušil jaký je v tom rozdíl, teď jsem chytřejší.:D:D
Zdar a sílu zítra.:twisted:

Jak jsem psal, mě osobně te celkem jedno, jen aby termín nekolidoval s akcema zahrádkářu, toto byl plán na tento rok, zhruba ve stejné době se budou konat ty samé akce příští rok http://zahradkari.com/03_11.html je to už jenom na vás.

Back
Nahoře