Když už autor trati vyjádřil přání toto dále neprobírat v hlavním tématu k trati (zde), tak bych si dovolil založit téma vedlejší.
Shrnutí dříve napsaného:
4)
Další postřeh ... ani toto nefunguje, pokud jedu nějakou delší soupravou ... další zvedání paměti také vliv nemá.
Shrnutí dříve napsaného:
1)
A když už jsme u toho Svinova, tak v režimu prohlížení trati mi při vjezdu do Svinova MSTS padne bez udání chyby. Dělá to jak aktualizace 12 (nainstalovaná na čistou instalaci MSTS), tak i 13ka ... v aktivitě Praha - Košiče se mi to ale nestalo. Nemá někdo ideu?
Tak jsem to ještě trochu testoval a i ve mnou narychlo udělané aktivitě to při přijezdu na Svinov letí (na směru nezáleží) ... vždy to jde do kolen při přiblížení se k nástupišti tak na 10m a to stylem černá obrazovka a selký zvuk a potom zpráva o selhání a zda to chci poslat MS ...
2)
Další postřeh ... dělá mi to občas i Olomouc ...
Když odmažu (rychlejší test mě nenapadl) hlášení pro obě padací stanice, vyskočí chyba o nenalezeném .sms, ale nepadne to ... když zaměním hlášení jiným, tak to jede úplně bez zaváhání ... tedy je to v tom.
Obě lokace mají jedno společné - soubory .wav mají větší než 40MB, tedy předpokládám, že mi to padá na přetečení nějakého bufferu.
3)
Tak prozatím vyřešeno ...
Již několikrát zmiňovaný soubor soundcfg.dat v GLOBALu,
v sekci
Skip ( Scalability 5 - Memory Guide 30M )
přitopit na paměti ...
SoundSystem ( 5, 500, 200, 62914560 )
Výsledek je, že to už na tom místě nepadá, jen se to tam jakoby zamyslí (na dobu až 1s)
4)
Další postřeh ... ani toto nefunguje, pokud jedu nějakou delší soupravou ... další zvedání paměti také vliv nemá.
Naposled editoval moderátor: