Inštalácia modelov z ts-studio.eu07.pl

Dan J.

Strojvedoucí
Zdravím, vím, že nejde o patra, ale i tak to dám sem.:D Potřebuji prosím poradit, stáhnul jsem si od autora http://www.ts-studio.eu07.pl/ nákladní vozy s těmi auty a naloženou lokomotivou, ale když chci spustit instalaci, vyskočí mi přerušení a když dám přeskočit, jsou tam jen wag, sd, s soubory a ace soubor auta. Ostatní vozy nemohu nainstalovat vůbec, chce to po mě heslo. Instalovali jste někdo tyto vozy? Prosím poraďte.
S pozdravem Dan.

RE: CD Bpjo

Dan J. napsal:
Zdravím, vím, že nejde o patra, ale i tak to dám sem.:D Potřebuji prosím poradit, stáhnul jsem si od autora http://www.ts-studio.eu07.pl/ nákladní vozy s těmi auty a naloženou lokomotivou, ale když chci spustit instalaci, vyskočí mi přerušení a když dám přeskočit, jsou tam jen wag, sd, s soubory a ace soubor auta. Ostatní vozy nemohu nainstalovat vůbec, chce to po mě heslo. Instalovali jste někdo tyto vozy? Prosím poraďte.
S pozdravem Dan.

Ja som to instaloval, to heslo by si mal mat niekde medzi autorskymi pravami, vacsinou to byva uplne dole.

RE: CD Bpjo

Dan J. napsal:
S pozdravem Dan.

V prvom prípade treba mať naištalovaný PKP Rs (ten RS s autami sa naištaluje do základného adresára PKP Rs )
V druhom prípade heslo je :
Instalator chroniony has│em, ktˇre brzmi dok│adnie tak jak pseudonim autora-dostawcy modelu SM03.
Je to napísané v readme.
s pozdravom sovo54

Zdravím. Takže vše se mi podařilo rozbalit, jen u jednoho balíku vozů jsem v koncích. Jde o tanto balík:
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://img230.imageshack.us/img230/2153/instalakafw7.th.jpg[/URL]
V read me je dole pasword:
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://img5.imageshack.us/img5/7568/readmefc5.th.jpg[/URL]

Nicméně pokud tam napíšu to heslo, stejneě mi vždy vyskočí, že je neplatné. To s tím jménem autora je pravda, ale u jiného modelu, každý vagón má v read me jiné heslo. Ach jo, já to snad nikdy nerozbalím.:(
S pozdravem Dan

Dan J. napsal:
Zdravím. Takže vše se mi podařilo rozbalit, jen u jednoho balíku vozů jsem v koncích.
...
Nicméně pokud tam napíšu to heslo, stejneě mi vždy vyskočí, že je neplatné. To s tím jménem autora je pravda, ale u jiného modelu, každý vagón má v read me jiné heslo. Ach jo, já to snad nikdy nerozbalím.:(
S pozdravem Dan
Těď jsem to stáhnul a na první pokus nainstaloval, chyba bude zřejmě někde na tvojí straně.

Tak já jsem ty vozy PKP Rs nerozbalil. Asi jsem úplná lama:(. A to by se mi hodily do aktivity R1125 Gerlachu 1988/89 jeko sůl. I když přečtu read me, ale model nerozbalím, tak nevím nevím, jestli heslo v instalačce je ta správná cesta.:( Pokud by se našla nějaká dobrá duše, která by mi vozy poslala na salamandra5.dan@seznam.cz rozbalené, tedy ten balík PKP Rs, byl bych moc vděčný.;) Jinak vše ostatní mám a je to nádhera.
S pozdravem Dan.:cool:

Naposled editoval moderátor:
Dan J. napsal:
Tak já jsem ty vozy PKP Rs nerozbalil. Asi jsem úplná lama:(. A to by se mi hodily do aktivity R1125 Gerlachu 1988/89 jeko sůl. I když přečtu read me, ale model nerozbalím, tak nevím nevím, jestli heslo v instalačce je ta správná cesta.:( Pokud by se našla nějaká dobrá duše, která by mi vozy poslala na salamandra5.dan@seznam.cz rozbalené, tedy ten balík PKP Rs, byl bych moc vděčný.;) Jinak vše ostatní mám a je to nádhera.
Vždyť to tam máš napsané víc než jasně.
password: line -7, word -3 tudiž ono heslo je slovo, které se nachází na řádku 7 a je to 3 slovo od kraje. V našem případě je to slovo formy nic víc, nic míň.

Kuba napsal:
Dan J. napsal:
Vždyť to tam máš napsané víc než jasně.
password: line -7, word -3 tudiž ono heslo je slovo, které se nachází na řádku 7 a je to 3 slovo od kraje. V našem případě je to slovo formy nic víc, nic míň.
Ahoj, vždyť to říkám, že jsem lama, já tam vypsal, to, co je na řádku za Pasword.:eek::eek: Díky moc za radu.
Dan

Hezký den,
můžete mi prosím říct, jaké je heslo pro PKP Rgmms (R/ARAD). Hledal jsem to podle návodu na heslo a nic... Zbytečně komplikované.

Děkuji, Tom.

dem napsal:
...Je to magor.....
Tak tento "magor", jak ho nazýváš posunul MSTS scénu hóóódně dopředu. Pomohl mnoha stavitelům tratí i já jsem mu zavázaný za nové možnosti i modely.
A pak se divíte, že do nových simulátorů se už nikomu nechce. (tedy pokud se člověk nenaučí být splachovací)

Už milionkrát mu písali o tých heslách aby to tam nepchal. Normálny človek to pochopí kretén nie..... Keď je to free načo to sprosté heslo ? Škoda rečí. Proste kretén....

Back
Nahoře