Windows 7 a MSTS

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Tax
  • Datum začátku Datum začátku
Čouda napsal:
No, nemusí se spouštět jako správce. Zkoušel jsem to a funguje bez problémů.
Jo funguje až do té chvíle,kdy bude něco špatně.Pak vyskočí hláška o spuštění s právy admina....

Píšu to sem znovu:
Má taky někdo problém s AE? Většinou při načítání/ukládání consistu AE spadne pouze s hláškou že AE přestal pracovat.

to klimi
a jak spouštíš editory? Tedy co máš zapsáno ve vlastnostech zástupce?
Pokud tam máš toto: "X:\Program Files\Microsoft Games\Train Simulator\launcher.exe" -runeditor
tak tam zkus napsat toto: "X:\Program Files\Microsoft Games\Train Simulator\train.exe" -mem:1024 -toolset
To X je zamozřejmě disk kde máš instalaci MSTS a parametr mem je stejný jako máš při spouštění MSTS.
S takto spouštěným editorem nemám žádné problémy.

Zdravím, chlapi máte tady někdo catalysty na W7 já sem si sice nějaké stahnul, jenže mi nejde nastavit zachování poměru stran. Kdyby někdo věděl jak na to tak se mi ozvěte. Předem děkuji
s pozdravem Michal Kučera

Zdravím.... Tak po přechodu na w7 řeším další problém a to je pocukávání obrazu..( nemyslím tím nízké FPS) to se mi pohybuje i na některých místech na 60....
obraz pocukává v pravidelných intervalech. Nemáte s tím prosím někdo zkuženost? děkuji

Zdravim. Ja mam tiez problem so zvukmi...msts mam nastavene podla desatora a mam Win7 x64 Ultimate...momentalne pouzivam Jackov soundcfg. Pokial jazdim na trati bez akychkolvek traffic vlakov fps mam normalne okolo 40-50 ale ako nahle pouzijem co len jeden traffic vlak od momentu jeho nacitania mam fps tak okolo 3 co je uplne nehratelne...dik

Lidi.. poradíte mi někdo s tím pocukávajícím obrazem? Mám w7 professional x32. FPS mám ve většině na těch 30, ale pocukává mi obraz a je to pravidelný pocukávání..FPS je přitom třeba na 30 - 40.
Msts nastavit umím.. na w XP sem se stím nesetkal.

kucimsts napsal:
Lidi.. poradíte mi někdo s tím pocukávajícím obrazem? Mám w7 professional x32. FPS mám ve většině na těch 30, ale pocukává mi obraz a je to pravidelný pocukávání..FPS je přitom třeba na 30 - 40.
Msts nastavit umím.. na w XP sem se stím nesetkal.

Podobny problem som mal aj ja teda ak myslime na to iste a je to sposobene skakanim fps..cize napr v intervale 3sekund sa ti meni fps 20-40-20-40 ktore nezistis pretoze prebieha velmi rychlo

No ale to pocukávání se děje i když stojím na místě kde mám FPS 50 a třeba oddaluji a přibližuji pohled a nebo otáčím jej kolem lokomotivi...... dříve se mi tohle nestávalo.

To kucimsts,
zkus si pohrát s nastavením vertikální synchronizace obrazu v ovladači GK.

Zdravím, tu vertikální synchronizaci sem vubec nikde nenašel. GK mám ati radeon X1600/1650, Catalyst Control Center 8.3.
Ani sem tam nikdenenašel nastavení poměru stran, takže zatím hraju v okně.
Už sem docela bezrandej.

Nenašel nastavení poměru stran? Dyť je to tady ve FAQ, nedávno sem to taky hledal. Jestli mi to trvalo minutu, tak je to hodně a srandu si nedělám.
Ukaž mi to. Ukaž mi ten poměr stran a vysvětli mi proč se toto stalo? Hlavně zdraví Kucimsts, hlavně zdraví... Jo zdraví jo, to si snad děláte kozy....

Tady teda odkaz (ve FAQ je to asi 4. vlákno zhora a myslím si ,že i pěkně zpracované):
http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/521

Naposled editoval moderátor:
To čouda. kdyby sem tam tuhle volbu měl tak bych sem nepsal a nastavil si to sám. A jako jeden z mála tady první čtu a pak se ptám tak klídek.
Takže pokavaď si ta chytrej tak mužeš přijet a nastavit mi to sám.
http://photos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs157.snc3/18460_1242845550243_1202470479_620862_3863922_n.jpg nikde nastavení poměru stran nevidím ty snad jo?

No tak to se ti teda omlouvám, já nám navíc N-vidia grafiku, myslím, že je lepší než ati, ale to je jedno. V tom ovládacím panelu mám volbu převzorkovat plochý panel -> Použít převzorkování NVIDIA se zachováním poměru stran. Jak sem řekl, najdito za minutku, nastaveno za další minutku, takže práce na chviličku. ATI neznám, ale bude tam určitě něco podobnýho. Jinak poměr stran by se dal eventuelně nastavit rozlišením. Vyloženě 4:3 tam mít nikde nebudeš a nebo se pletu?

Hele použij ten můj link, sjeď úplně dolů a tam máš obrázek. Návod jako pro debila (myšleno obecně, není to útok). A jestli grafiku nastavíš dle obrázku, tak ti to musí zákonitě fungovat, když to funguje jiným.

Doufám, žes pochopil, že se bavíme o poměru stran a se o cukání MSTS. To jen tak na ujasnění.

kucimsts napsal:
To čouda. kdyby sem tam tuhle volbu měl tak bych sem nepsal a nastavil si to sám. A jako jeden z mála tady první čtu a pak se ptám tak klídek.
Takže pokavaď si ta chytrej tak mužeš přijet a nastavit mi to sám.
http://photos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs157.snc3/18460_1242845550243_1202470479_620862_3863922_n.jpg nikde nastavení poměru stran nevidím ty snad jo?

Čouda napsal:
No tak to se ti teda omlouvám, já nám navíc N-vidia grafiku, myslím, že je lepší než ati, ale to je jedno. V tom ovládacím panelu mám volbu převzorkovat plochý panel -> Použít převzorkování NVIDIA se zachováním poměru stran. Jak sem řekl, najdito za minutku, nastaveno za další minutku, takže práce na chviličku. ATI neznám, ale bude tam určitě něco podobnýho. Jinak poměr stran by se dal eventuelně nastavit rozlišením. Vyloženě 4:3 tam mít nikde nebudeš a nebo se pletu?

Hele použij ten můj link, sjeď úplně dolů a tam máš obrázek. Návod jako pro debila (myšleno obecně, není to útok). A jestli grafiku nastavíš dle obrázku, tak ti to musí zákonitě fungovat, když to funguje jiným.

Doufám, žes pochopil, že se bavíme o poměru stran a se o cukání MSTS. To jen tak na ujasnění.

A kde myslíš že sem hledal jako první. To nastavení tam prostě nemám. to samí Miran mi radil s tím pocukávánim obrazu. a nastavení na vertikální synchronizaci tam také nemám. Takže jediná možnost bude reinstalovat CCC a pokusit se tam nahrát jinou verzi. Jedinej kdo by pomohl tak je někdo kdo má W7 a ati radeon.

Přeinstaluj si ovladač na grafiku, no. Jen počítej s tím, že se ti tam možná rozhází nějaký tvoje nastavení a potom uvidíš. Možná by stálo za to zkusit se podívat jestli nemáš skrytý nastavení pro pokročilé.

Čouda napsal:
Přeinstaluj si ovladač na grafiku, no. Jen počítej s tím, že se ti tam možná rozhází nějaký tvoje nastavení a potom uvidíš. Možná by stálo za to zkusit se podívat jestli nemáš skrytý nastavení pro pokročilé.

to že mi to rozhází nastavení vím.. ale to je v pohodě. žádný skrytý nastavení nemám, protože používám nastavení pro pokročilé.
No sem fakt zvědavej jestli se mi to povede vyřešit.a nebo je tu pak další možnost.. sehnat si jinou GK :)

Back
Nahoře