Windows 7 a MSTS

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Tax
  • Datum začátku Datum začátku
Možná je chyba v pořadí, protože pak přehazuješ jednotlivé verze.
Já to mám v návodech takto a tento postup funguje:
1. TrainStore Setup.exe
2. TRNST3CS/TrainStore Setup CSY.exe
3. TRNST322/Train Store Update.exe
4. TRNST32W Update pro Windows 7
5. TrainStoreCZ.pdf - přečíst (nutné po použití tohoto programu vrátit vše do MSTS)

Ahoj,

mam dotaz. Chapu ze uz vic obecny byt nemuze, ale mozna bude nekdo vedet.

Nainstaloval jsem MSTS na novy system - win 7 64bit, jenze simulator nejde ani spustit. Rovnou napise, ze prestal pracovat a hotovo. Delala to jak cista instalace, tak s 1.4, cestina, bin,... proste nic.

Nemam ani zadne chybove hlaseni, takze nemam poneti cim to muze byt.

Napada me jen, jestli nemuze byt problem v tom, ze nemam klasicke pc, ale iMAC.

za kazdy tip budu vdecny.

diky

Na iMACu nemusí běžet všechny programy pro Windows bez problémů.Někde jsem nedávno četl,že na Mac se dají nainstalovat nyní legálně Windows,podrobnosti si už nepamatuji.Mohl by to být druhý OS.Na něm pak spouštět msts.

:) diky, ale to si me asi nepochopil.

Mam na nem nainstalovane win...vse vice mene bez problemu funguje (hry, programy atd.) Jen MSTS nechce slapat... :-/

takze pokud to nekoho zajima, tak simulator zacal fungovat, kdyz jsem snizil nastaveni rozliseni win ze 2560x1440 na 1600x900.

Nenapada prosim nekoho co s tim, nebo jsem odsouzeny k tomu abych pred kazdym spustenim snizil rozliseni?

diky

Pro MSTS je ideální monitor s rozlišením 1920x1200. Obraz čistý bez problikávání. Jak jsou na tom větší monitory, to by mne celkem zajímalo. Ale když se podívám na spotřebu energie, tak na doma 24´zmiňovaného rozlišení. Větší už jsou přímotopy. :D
Ale pokud tohle MSTS nezná, tak spustit hru v okně. Ale v sedmičkách změnit rozlišení obrazovky tam i zpět je otázkou sekundy, takže bych to jako velký problém neviděl. A na jaké rozlišení MSTS pak jede ? 1600x1200 ?

Spusteni v okne nepomaha. Musim proste snizit rozliseni Win a pak je to bez problemu. Hru mam potom nastavenou na 1600x1200.

Snad to nekomu do budoucna pomuze :)

Bill G. nespí. Chystajte sa na riešenie problémov s inštaláciou MSTS :cool:

http://www.zive.sk/windows-8-najlepsie-funkcie-s-ktorymi-chce-zaujat/sc-3-a-296390/default.aspx

Zdravím,

Chci se zeptat, mám ve Windows 7 zaškrnout v kompatibilitě spustit jako správce a spustit v režimu kompatibility Windows XP SP 3?

Děkuji za odpověď

Dobrý večer mám menší dotaz mám Win7 64bit AMD athlon II Dual Core 2,10GHz 4.00GB ram problém je v tom že při každém načtení musim simulator vypnout zadat kompabilitu win XP SP2 potom musim dát použít a poté musim tu kompabilitu zrušit když to tak neudělám tak se mi simulátor seká a FPS je 8-3 předem děkuji za rady

vždycky si vyberu v train store loko trasu zapnu simulátor po načtení musim hru vypnout zadat kompabilitu XP SP2 a hned ji musim zrušit aby se mi simulator nesekal

Ako som už povedal veľakrát. Ten kto nerozumie Windowsom nech si to dá nastaviť niekym , kto tomu rozumie. Nechajte si povypínať všetky služby , ktoré sú pre vás úplne zbytočné. Inak budete mať stále problém.

p.s: vlastná skúsenosť. Ja mám 7 mičku nastavenú bez tých hovadín a všetko ide.

Back
Nahoře