M
Mira Hajdaj
Host
Petr Novák napsal:Vidíš Martensi,tohle mě vůbec nenapadlo kontrolovat,protože pod XP s tímhle nikdy problémy nebyly...Martens napsal:Petře a zkoušel jsi porovnat vlastnosti adresářů defaultních tratí s tratěmi doinstalovanými - a pokud půjdeš ještě hlouběji, tak se zkusit podívat do tratí na trk soubor? Ten je důležitý na to, aby byly tratě v MSTS vidět ( pokud je v daném adresáři tratě - možná má nastaveny vlastnosti hidden) - tak zkus hledat tam.
ad mmouka - pokud by byl problém s globalem,tak msts nikdy nenastartuje,končí pádem bez hlášky,to už mám léta odzkoušeno.Trainstore jsem nikdy neměl nainstalovaný,ačkoliv ho mám stažený pro strýčka Příhodu.
Po přečtení všech předcházejích příspěvků se podívám na soubory *trk.Co se týče paths,tak jsem nejdříve zkopíroval celé trati pod XP,kde je všechno funkční a přece se nic navíc v Routes nezobrazilo.Tak se zaměřím přímo na vlastnosti souboru,třeba tam bude zakopaný pes.Dám vědět,jak to dopadlo.
Zdravím,
Na systemu Windows 7 build 7100 RC1 jdou spouštět přes Trainstore i nedefaultní tratě.
s pozdravem m. hajdaj
Naposled editoval moderátor: