Windows 7 a MSTS

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Tax
  • Datum začátku Datum začátku
Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli už jste se setkali s tím že když ve win 7 chcete MSTS spustit přez Train store že trainstore přesune soubory do odkládacího adresáře a vypne se.
Mě to momentálně teď dělá.. a ani přez něj nemohu spustit aktivitu. S většinou sem si poradil .. ale to bylo u XP ale tady si fakt rady nevím.

děkuji za odpovědi a případné rady

kucimsts napsal:
Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli už jste se setkali s tím že když ve win 7 chcete MSTS spustit přez Train store že trainstore přesune soubory do odkládacího adresáře a vypne se.
Mě to momentálně teď dělá.. a ani přez něj nemohu spustit aktivitu. S většinou sem si poradil .. ale to bylo u XP ale tady si fakt rady nevím.

Mě to nedělá, možná postačí spustit jako správce. Nepoužívám zkušební verzi Windows 7.

Pavlík napsal:
kucimsts napsal:

Mě to nedělá, možná postačí spustit jako správce. Nepoužívám zkušební verzi Windows 7.

Zkušební verzi taky nepoužívám a jako správce to spouštím vše... ale tak chvilku si s tím budu hrát a uvidí se :)

Já mám taktéž už Win7.
Vše běží dobře až na AE, který prostě po několik minutách běhu sám spande. Prostředí AERO mám vyplé a jedu na 16bitech.

Dobrý večer,

Nevíte někdo jak ve Win 7 nastavím MSTS na celou obrazovku?? Mám obraz MSTS na polovině obrazovky a kolem jen černé pruhy. Předem děkuji za odpověď

Musíš v nastavení ovladáčů GK nastavit převzorkování obrazovky (aspoň tak to mám já u 9600M GT :).

Já to podle návodu zkoušel, ale nejde mi to, tu položku převzorkování tam mám, ale když to zatrhnu, dám ok, tak se mi to vrátí zpět. Mám NTB s GeForce 8600M GS.

faldicek napsal:
Já to podle návodu zkoušel, ale nejde mi to, tu položku převzorkování tam mám, ale když to zatrhnu, dám ok, tak se mi to vrátí zpět. Mám NTB s GeForce 8600M GS.

Ja mám 8400M GS a funguje to, soft by tam mal byť rovnaký

Zdravím.
Prosím Vás chcem sa opýtať, mám Windows 7, parametre notebooku Intel Core 2 Duo T6400 2.0 GHz, 4 GB RAM a 256 MB Ati Radeon HD 3450.
Chcem sa opýtať či treba všetky nastavenia aj virtuálnu pamäť nastaviť presne podľa desatora aj pri takýchto parametroch?
Parameter: -mem:512 mam nastavený aj v MSTS aj v Train Store, virtuálnu pamäť mám nastavenú takto:
http://sklad.obrazku.cz/obr225206_vp.jpg
Sú tieto nastavenia v poriadku?
Lebo čo sa týka napr. trate ŠRT alebo trate 321 tak moje FPS je napr v okolí Košíc v oboch tratiach len okolo 2-3 čo sa mi zdá veľmi málo. Preto hľadám chybu či nemám niečo zle v nastaveniach.Neviete mi niekto poradiť?
Skúšal som aj parameter zmeniť na -mem:1024, skúšal som aj vypnúť hodnoty virtuálnej pamäte ale nič nepomohlo :(:(
Aké máte FPS v trati ŠRT v úseku Košice-Košice-predmestie približne na takejto zostave ako mám ja, povedzme na XP alebo na Viste?
Tiež je to takéto nízke?
Ďakujem všetkým za akúkoľvek pomoc, už si s tým neviem rady :(:(
Žeby slabý notebook parametrovo?

4GB RAM jsou více než dostačující a Windows 7 mají vylepšenou správu paměti,jedu na nich taky.Takže bych zatrhnul hodnotu velikost paměti určí systém.Zadávat natvrdo hodnotu -mem:512 u této velikosti RAMky považuji za zbytečné.Nebo i vyšší.Mám podobnou kartu ATI Radeon 3850 s 512MB a nepozoruji nějaké problémy.Procesor mám stejný.Ale vše ve stolním PC.Zkus nejdřív nastavit správu paměti na systém a porovnej to s původním stavem.Co se týče trati 321,tak ta je opravdu náročná na výkon PC,tak se nediv,že Ti klesá FPS.

Už som nemal na to nervy, takže vrátil som si späť XP a na rovnakých miestach kde som mal FPS okolo 2-3 mám teraz okolo 20.

S Win 7 mám bohužel stejnou zkušenost (po pár sekundách jízdy FPS spadne na 1-3), ale zjistil jsem, že se to děje pouze s nainstalovaným MSTS Binem, takže bych problém hledal někde tam. Bohužel v tom se nevyznám, tak ať mě prosím někdo doplní.

Hlavně kvůli tomu uvažuji, že se vrátim na Windows Vista. Dá se nějak na jednom disku provozovat dva Windowsy?

klimi napsal:
Hlavně kvůli tomu uvažuji, že se vrátim na Windows Vista. Dá se nějak na jednom disku provozovat dva Windowsy?
Dá,ale musíš mít na jednom disku dva oddíly a v každém oddílu jiný operační systém.Instalaci musíš udělat tak,že na první oddíl nainstaluješ starší systém,např.XP a na druhý novější,např.Vista.Obráceně to nefunguje,nikdy by jsi se nedostal na druhý systém kvůli přepsání boot manageru.

Vo Win 7 sa zatial moc nevyznam, ale nie je tam moznost dat ten mod alebo prostredie XP? Ci by to pod tym nefungovalo.

pokud máš w7 Ultimate tak si můžeš stáhnout od Microsoftu page co ti umožní provozovat virtual mod xp.

Back
Nahoře