Windows 7 a MSTS

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Tax
  • Datum začátku Datum začátku
Zdravím,
Ohledně razantního spomalení ve Win7 při některých aktivitach byl problem u mě při asi ne dobře odladěném ovladači integrované zvukové karty.Při odpojení jacku od repro šel výkon cca 5krát i více nahoru a po zprovoznění stařičké Creative chodil msts lépe než vin xp.Po stažení ovladače od výrobce, (ne co nainstaloval Win 7) bylo po problému a výkon byl srovnatelný jak s integrovanou a Creative.

s pozdravem mira hajdaj

Zdravím,
jak čerstvý "Sedmíčkář" přidám také pár postřehů a dotazů.:-)

TrainStore mi také nefunguje v češtině, vždy to vyhodí nějakou hlášku a pak se spustí TS anglicky. Msts funguje snad v pohodě a stabilně. Pouze se mi zmenšilo okno, po stranách mám takové černé rámy....
Na které adrese bych prosím našel ten FAQ nebo nějaké to desatero? Ty pokyny co má Zbyněk Š. na svém webu platí i pro Windows 7?
Před reinstalem jsem měl v MSTS výbornou češtinou a teď né a né to najít. Kde prosím najdu ten kvalitní překlad?

Mockrát dík za pomoc!

Ahoj
Info pro všechny co ještě tápou. Najeďte si na tento odkaz a nainstalujte si page pro W7 a pojede vám i čeština bez přepisování souborů
"http://www.thetrain.de/de/downloadarea/train-store-fuer-windows-7/"

Čus Martin

baresm: nevím, kterou češtinu máte na mysli, ale já používám stabilně tu, která je na DVD s tratí BP. Co se týče desatera, používat parametr -mem, jinak kompatibilita s Win XP už netřeba.

mmouka: Tak to je dobrá zpráva, že TS už funguje korektně.

Mouka: Paráda, díky!
Pavlík: Taky děkuji!

Btw, taky se vám po stranách zobrazuje takový černý rámeček. Zkouším to nějak "maximalizovat", ale furtn nic. :-/

No zkoušel jsem to vyladit pomocí převzorkování v nastavení ovladačů, ale furt se nedařilo. Stále se mi to vracelo zpět, ale najednou z ničeho nic se to zobrazuje už přes celou obrazovku...

No já zatím žádné problémy nezaznamenal, ale je fakt, že na 321 jsem to zatím mám ten dojem nezkoušel, nakopíruju trať a zkusím, pak dám vědět, ale zatím mi na ntb vše šlape jak má, až na pár much. I trainstore chodilo, jen se objevovala ta chybová hláška, ale ta funkci nikterak neovlivnila... No dám vědět až zkusím 321...

faldicek: Můžeš prosim napsat konfiguraci tvýho ntbku?
PS: Pokud jedeš na Nvidii, mohl bys mi zaslat foto nastavení ovladčů pro GK? :) Díky
PS: Stejně je zajímavý, že na svým ntbku rozjedu jednu z nejnovějších her NFS Shift na skoro plné detaily a MSTS jede na FPS 0-2.
Můj notebook:
MSI GX620, T8400 2,26 GHz, 4GB Ram, 9600GT, Windows 7 Home Premium 64Bit.

IceMcLaren napsal:
Vo Win 7 sa zatial moc nevyznam, ale nie je tam moznost dat ten mod alebo prostredie XP? Ci by to pod tym nefungovalo.
mmouka napsal:
pokud máš w7 Ultimate tak si můžeš stáhnout od Microsoftu page co ti umožní provozovat virtual mod xp.
Tak jsem zkoušel MSTS rozběhnout ve virtual modu XP a nějak hrubě se mi nedaří. Nainstalovat to šlo v pohodě, ovšem při prvním spuštění orig instalace přes launcher.exe přijde krásná hláška
4862e3a44636f6d99d3854b4d38c4692.jpg
No a tím to končí. Při pokusu o spuštění přímo pomocí train.exe pouze krátce problikne černá obrazovka a to je opět konec. Má někdo z vás nějaké lepší zprávy?
Zatím ještě zkusím trochu pobádat, ale obávám se nejhoršího....:mad::mad:

Naposled editoval moderátor:
To Klimi: Mám Asus A7Sv, Core2Duo T7500, 2200MHz, 2GB RAM, Nvidia Geforce 8600m GS 256MB Win7 Ultimate
Jinak zkoušel jsem včera trať 321, konkrétně Gerlach Dana J. je fakt, že ve stanicích se FPS pohybovalo kolem 6-7, na trati pak různě kolísalo mezi 20-40. Ale nevím, na Vistě jsem to nikdy neměřil a subektivne mi to připadá stejné, tak nevím. Jinak na DVK v Danové aktivitě Parní nostalgie, kde je na začátku poměrně taky hustý provoz byli hodnoty FPS taky kolem 7. Až budu mít chvilku zkusím i jiné tratě...

Hlavně kvůli tomu vážně uvažuji, že se vrátim na WinVista, kde vše klapalo jak mělo...

Zkusil jsem rozběhnout msts na W7 a jde to i bez XP modu.Jen mám problémy s editory,rády zamrzají,to na XP nebylo.Rekvírování HW akcelerace znamená,že XP mod nestíhá načítat soubory,msts na virtuálním stroji je o hodně náročnější než bez něj,takže některé sestavy nemusejí stíhat.O tomto modu byly a jsou velké diskuze na různých forech a účastníci se shodují v tom,že některé programy se v tomto modu špatně spouštějí,lepší je zkusit spouštění v modu kompatibility s W98 či XP s právy administrátora systému.

Máte také někdo problém s tím, že okno MSTS není úplně roztažené do krajů obrazovky? Nahoře ok, ale po stranách tak 2 cm černo... :-/

Back
Nahoře