B
brickfield
Host
Zdravim som tu novy a MSTS mam prvy den.. stiahol som si trat ŽSR 130 Bratislava - Štúrovo ale neviem ako to nainstalovat..mohli by ste mi poradit?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
brickfield napsal:cital som si to tri krat a ziadne tema o instalacii trati som nenasiel :?:
Ahoj,no zapoměl sem napsat,že instalace MSTS mám na jiném disku než wokna,tzn.že po přeinstalování nemusím s MSTS nic dělat,jen si dokopíruju do registrů klíče a na plochu nahodím ze zálohy složku se zástupcema a teoreticky by to mělo jet,což už sem prakticky taky několikrát udělal a vždycky to jelo bez problémů... Globaly sem zkoušel taky,od 310 mám-310 nejede,od 180-183 global mám,ale trať na něm nejede,od 321 nemám gde global stáhnout a na stávající global,kterej je mix globalů tratí které mám to taky nejede(ale před tím to jelo).Nejede to ani na global stažený od Petra Nováka..Lukash napsal:...za to môže najskôr nesprávny GLOBAL.
no,tak nejedou mi tři tratě,tak mám plácat nesmysly do všech třech vláken najednou???Otík11 napsal:Já si myslím že tyhle příspěvky sem vůbec nepatřej. Na to jsou tu jiné témata. Myslím že je toto téma tady zbytečné.
Jinak všechno bys měl na stránkach autora tratě a nebo tam bude readme.
Po zkušenostech s Globalem lze rozdělit trati na dva typy:Dan J. napsal:Zdravím, takže když už je tady toto vlákno založeno a někdo si jej bude číst, dovolím si zde reagovat.
Takže všeobecně z mých poznatků u MSTS platí toto:
1. Tratě nepoužívající XT, BP, Luhačovice jedou v pohodě po instalaci DVD s tratí BP.
2. Tratě používající XT, kdo má 321 a její global, tak mu pod tímto musí jet tratě DVK, 310 stará verze, Ztracená Old, Vysočina.
Trať Zvolen - Nové zámky musí mít svůj Global, Tramvaje Hradec jedou pod Globalem tramvají Olomouc. Jihlava - Brno mám pod globalem oné tratě, s jinými se mi to třískalo a 310 new mám taky pod global jen k této trati.
S pozdravem Dan.
strawberry napsal:stáhl jsem trať z http://www.train-sim.cz/
byl tam soubor ROUTES tak jsem jeho obsah nakopíroval do adresáře nainstalované hry. Teď se chci zeptat jak trať zprovozním ve hřeDíky