Voľba lokomotív a vagónov pre aktivity ČSD

Hynďa napsal:
Tax napsal:
Tom Kanka napsal:
... musím tě zklamat! Tento parádní Taxův kousek je bohužel z jiné epochy. :) ...

Veru tak, toto je značenie po roku 1982, to už pary neboli, videl by som to na hektory, karkule a podobné živočíchy. Inak vagón je zrejme až z konca 60-tych rokov, staré označenie je Zt - označenia nákladných vagónov sa zmenili až v roku 1982. Nejaký čas predtým sa používalo dvojaké značenie, tzv. národné a spolu s ním medzinárodné. Keď nájdem nejaký vhodnejší materiál na textúry, urobím aj verziu pre 60-te a 70-te roky.
Gkks je až od roku 1982?? Achjo v tom značení nákladních vozů už mám bordel:eek:
V pohodě,
ale pro použití jako spěšninového vozu do Os vlaků v osmdesátých letech je jako šité!

Naposled editoval moderátor:
Zdravím.
Narazil jsem na německých stránkách na vozy, vezoucí autobusy Ikarus. Takže pro aktivity z období ČSD jako vyšité. Já už je použil.

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://www.image-hosting.okamzite.eu/pics/6ba7eb84b20d0fbcd4d163431e271032.jpg

Link na vozy je zde:
http://www.zugsimulator.de/new/_cms/index.php?action=dlarea&dlareaaction=see_files&action2=cat&catid_action=3840956273001106684303#

S pozdravem Dan.:D

Tommy66 napsal:
Tam toho je :D - hned jsem začal stahovat
Ahoj Tmmy.
A kdyby jsi chtěl někdy dělat aktivitu z období 1938 - 45, tak tam jsou i vozy s německými letadly. Já jsem kdysi takovou aktivitu začal dělat pro Vyaočinu Old, ale byla to taková spousta vozů navíc, právě hlavně německých a ono dopátrat se zvuků, kabin (zvuky jsem si vesměs přesměrovával na naše i teď u toho s Ikarusy), nevím kolik by mi přišlo doptazů "já jsem to stáhnul a ono mi to nejede", takže aktivita je někde na HOD a spí.:D:D:D
Tak a tu je ještě odkaz na stránky: http://www.didi2004.de/

Tam je třeba toto

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://www.image-hosting.okamzite.eu/pics/e04de82c6fbdbb0b4dba4e0ef703c8b0.jpg

Takže stačí zapojit a Pn do NDR s tramvajemi z ČKD může vyjet.:D:D
S pozdravem Dan.:cool:

Tak jsem zjistil, že nejedou stránky, kde jsem dával onrázky, nicméně mi jeden uživatel poslal nádherné fotečky a já si myslím, že pro inspiraci k aktivitám jako dělané.:D Takže tu zkusím umístit přes jiné stránky toto:
36d0666af39dbbc07e6d3d3702239152.jpg

Pro inspiraci,jak může vypadat a jak vypadala souprava historického vlaku 11.4.2009 na Křivoklát zde
Jsou tam namíchané i dvě fotky 451.002,ale nešlo nevyfotit to,když jsem to potkal,ale málem mi kvůli tomu z hlaváku ujel vlak,protože to stálo až na posledním peronu a já odjížděl z prvního :)

Dan J. napsal:
... umístit přes jiné stránky toto ...
Škoda, že sa nedajú identifikovať vagóny od služobného/poštového rybáku smerom k lokomotíve, ale bežné radenie bolo takéto: 4x Bam57, v strede služobný voz D alebo Da ( prevažne nemeckého pôvodu ) a 4x Bam57.

Před chvílí jsem přidal na svůj web do sekce "návody" pár poznámek a námětů k řazení vlaků pro Dvoukolejku v období končící éry parních lokomotiv. Sepsal jsem to coby pamětník z hlavy. Je to určeno především -náctiletým aktivitářům, neboť v jejich aktivitách se setkávají běžně vozidla, která se ve skutečnosti míjela i o nějaké to desetiletí.

Budete-li kamenovat, ničemu neprospějete, budete-li upřesňovat a doplňovat, uděláte dobrou věc.

Dan J. napsal:
Tak jsem zjistil, že nejedou stránky, kde jsem dával onrázky, nicméně mi jeden uživatel poslal nádherné fotečky a já si myslím, že pro inspiraci k aktivitám jako dělané.:D Takže tu zkusím umístit přes jiné stránky toto:
36d0666af39dbbc07e6d3d3702239152.jpg

Ano souhlasím,jinak jsou to knížky pana Zdeňka šindlauera a i několik článků s těmi to nádhernými obrázky i na portálu želpage. Vše to zapadá do provozu ČSD.

Dnes jsem doplnil náměty k řazení vlaků pro Dvoukolejku o některé další možnosti a převedl text do formátu .rtf

Ahoj! Neměl byste někdo stroj LDH125 Nějakého tuzemského soukromníka? Na první stránce tohodle vlákna byl obrázek i diskuze, ovšem link žádný. Maďaři k tomu udělali solidní kabinu a jakš takš zvuky a když už sem to stahnul, tak nějaká CZ mašinka by se hodila.

Back
Nahoře