D
dswp
Host
prosim,mohl by mi sem napsat nebo dat odkaz na nejaky strucny navod,jak si vyrobit vlastni trat v editoru?bloumal jsem na foru,ale na nic jsem neprisel.dik za kazdou radu dopredu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
dswp napsal:prosim,mohl by mi sem napsat nebo dat odkaz na nejaky strucny navod,jak si vyrobit vlastni trat v editoru?bloumal jsem na foru,ale na nic jsem neprisel.dik za kazdou radu dopredu.
Mě to stačí ten odkaz dát do GOOGLE a pak dám přeložit stranku a mám ji přeloženou.dswp napsal:mikulda:dik,ale asi by bylo lepsi,aby to bylo cesky.
dswp napsal:petr95:dik moc,pomohlo mi to,ale moc jsem se nedozvedel.
dswp napsal:hm,neco na tom bude.
Já jsem se tedy snažil těmto výhybkám vyhnout, no uvidíme, zda a jak se zadařilo.dswp napsal:1)se smyckama se chci vyporadat stejne jako jenda.ten ve smickach udelal vyhybky,ktere ovsem nikam nevedly,ale presto to funguje.jenom to neni tak hezke,ale lepsi neco nez nic.
V tak velkém městě se Ti budou budovy (zejména ty nevýrazné) muset opakovat mnohem častěji.dswp napsal:2)budovy bych delal okolni(samozrejme),ale ctvrtina okoli,kde je trat jsou spis parky,a staci tam davat budovy stejne,tak aby se tam objevili treba za 3 min.
pepeQ-2 napsal:2)
jednokolejná smyčka
smyčka je upravena tak, že je v ní vyroben navíc jakýsi vratný trojúhleník lidově zvaný triangl. Pokud si představím jednoduchou jednokolejnou smyčku a doplníme ji na kružnici nově vybudovaným spojovacím obloukem mezi výstupem a nástupem. Současně doplníme na opačné straně dvě nové výhybky do "nikam" - první jistí vjezd do výstupní zast. a druhá jistí couvání novým spojovacím obloukem, kdy se tramka obrací jako na trianglu.
Jasně, v Ostravě je to určitě řešeno lépe to nezpochybňuji. I když pádů jsem zažil mnohopepeQ-2 napsal:Celý vtip tohoto řešení spočívá v tom, že vybraná skupina konečných stanic (nemusí být nutně všechny má přerušený volný průjezd vyhybkou do šturciku .... a dále........