Orient Express

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Simunekxx
  • Datum začátku Datum začátku
S

Simunekxx

Host
Dobrý večer, chtěl jsem se zeptat jest-li náhodou někdo nemá jízdní řad z roku 2005 jak naš koridor brazdil legendární Orient Express chci vytvořit aktivity pro trať 321 "Aktualizaci 16" ale boužel nemám žádné podklady potřeboval bych: již zmiňovyný jízdní řád a také řazení.

Předem moc děkuji

Simunekxx napsal:
Dobrý večer, chtěl jsem se zeptat jest-li náhodou někdo nemá jízdní řad z roku 2005 jak naš koridor brazdil legendární Orient Express chci vytvořit aktivity pro trať 321 "Aktualizaci 16" ale boužel nemám žádné podklady potřeboval bych: již zmiňovyný jízdní řád a také řazení.

Předem moc děkuji
Balkwill01 napsal:
Dobrý den,

Nemáte náhodou někdo jízdní řád a řazení Orient Expresu jak brázdil Českou republikou?
Tak Balkwill sháněl to samé.Ale pochybuju,že by on tu aktivitu dokončil. :D Ne,bohužel pochybuju,že něco takového někdo má.Někdo si to možná bude pamatovat,ale uvidíme...

Ale hold na Šimůnkaxx mám otázku,zda není Balkwill01.

Gajdma napsal:
Simunekxx napsal:

Předem moc děkuji
Balkwill01 napsal:
Dobrý den,

Nemáte náhodou někdo jízdní řád a řazení Orient Expresu jak brázdil Českou republikou?
Tak Balkwill sháněl to samé.Ale pochybuju,že by on tu aktivitu dokončil. :D Ne,bohužel pochybuju,že něco takového někdo má.Někdo si to možná bude pamatovat,ale uvidíme...

Ale hold na Šimůnkaxx mám otázku,zda není Balkwill01.
Můžu se Vás zeptat ským mám tu čest? Já nejsem žádný balkwil, ale Petr Šimůnek.

Přeji hezký večer

Našel jsem tyto odkazy: http://www.praha.eu/jnp/cz/obcan/doprava/orient_expres_v_praze.html a http://modelova-zeleznice.wz.cz/trate_sv1.htm
Na časté aktivity to nebude,jezdí přes naše území jen 4x do roka...

Stáhni si moji aktivitu. Kde je řazení a je v celé délce co jezdí na naši republice, teda skoro, ještě není Praha -Plzeň.

Back
Nahoře