Automobily - statické objekty pre MSTS

nebulus napsal:
Vymodeloval som jednoduchý low poly (82 poly ) model električky T6. K dispozícii je aj dvojvozňová súprava. Na pozeranie zblízka to moc nieje ,ale verím že uplatnenie v mestách nájde...
V prípade záujmu ma kontaktujte.

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://img9.imageshack.us/img9/1501/t6t.th.jpg[/URL]
Dobrý nápad, leč si myslím, že úplně perfektní by to bylo, kdybys dodržel tvar předního a zadního čela - mělo by to o dost víc poly? Pak by se to dalo umisťovat jako odstavená tram...
Kdybys chtěl, mám nafocenou T6 s nátěrem, jaký jezdí v Brně a Praze, mohu poskytnout fotky - to by byla teprv paráda ;)

Do nejakých veľkých detailov som zachádzať nechcel, model vznikol ako vedľajší produk stavby modelu vozovne DP Bratislava vzdialenej od trate MSTS 300m. Pri danom použití to takto stačilo.

Zdravím.
Tak tu črvenou hasičskou měli dobrovolní hasiči u tetky ve vesnici a ten náklaďák zelná Praga, tak ten taky ještě pamatuju z té samé vesničky, ale už jako odstavený. Teď ještě, kdyby to tak Pikku naložil na vozy, tak se můžou na Ztracené prohánět zajímavý náklad.:D:D
S pozdravem Dan.

Do jakého historického období patří tato auta? (mám za to že to je 1945-1960 ale nejsem si jistej) Já se v autech moc nevyznám a chtěl bych vědět jestli je můžu použít v mé trati. Jinak jsou moc povedená :)

lokálkář napsal:
Do jakého historického období patří tato auta? (mám za to že to je 1945-1960 ale nejsem si jistej) Já se v autech moc nevyznám a chtěl bych vědět jestli je můžu použít v mé trati. Jinak jsou moc povedená :)
No +/- ano, ale tyto auta si mohl potkat i v roce 1987, byli vlastníci náklaďáků, soukromé osoby, kteří s Prgovkou normělně jezdili a např v Hradci nad Moravicí stál na náměstí autobus Praga RND sice přestavěný, tuším v bílěm nátěru. Ten jsem tam často okukoval a to bylo kolem roku 1987, ale ten jsem tam viděl poze stát, takže už byl asi nepojízdný.:D Samozřejmě, že na linkovým autovbuse už si v roce 1987 nepotkal ani Škodu 706 RTO, tak maximálne jako vozidlo fotbalového mužstva "JZD Zakopanice", joooooo a s jednim jezdila kapela CITRON po koncertech :D, natož Pragu RND.:D

Dan J. napsal:
lokálkář napsal:
No +/- ano, ale tyto auta si mohl potkat i v roce 1987, byli vlastníci náklaďáků, soukromé osoby, kteří s Prgovkou normělně jezdili a např v Hradci nad Moravicí stál na náměstí autobus Praga RND sice přestavěný, tuším v bílěm nátěru. Ten jsem tam často okukoval a to bylo kolem roku 1987, ale ten jsem tam viděl poze stát, takže už byl asi nepojízdný.:D Samozřejmě, že na linkovým autovbuse už si v roce 1987 nepotkal ani Škodu 706 RTO, tak maximálne jako vozidlo fotbalového mužstva "JZD Zakopanice", joooooo a s jednim jezdila kapela CITRON po koncertech :D, natož Pragu RND.:D

S tím Erťákem máš naprostou pravdu,protože naše skupina Derby s ním ještě v roce 1992 jezdila po zábavách. Říkali jsme mu modrá štika a byl upraven na půl jako autobus a druhá půlka převážení aparátu.

Stará dobrá Barča!
Člověče, kdo to pořád bereš? Ještě "Kačena" T805 a pro období ČSD máme trainset na silnici kompletnější, než na kolejích!:)

Naposled editoval moderátor:
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://img692.imageshack.us/img692/9739/sfcan124.jpg[/URL]
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://img98.imageshack.us/img98/1623/sfcan130.jpg[/URL]
Tom Kanka napsal:
Stará dobrá Barča!
Člověče, kdo to pořád bereš? Ještě "Kačena" T805 a pro období ČSD máme trainset na silnici kompletnější, než na kolejích!:)

to si len myslíš , že máme.................

Pekné Tatry, akurát by som povedal že kolesá sú moc široké, takéto balóny na T111 nebývali( ale to je detail ). Bude aj verzia autožeriav, najlepšie v typickej oranžovej farbe? V Doprastave dosluhovali ešte koncom 80-tych rokov...
fea62cfd92b82bc49c4236b77cfd2853._.jpg

našlo sa CD s prvotinami, Tudor, 1000MB, 1201, Spartak, Š100, Š110R, Felícia,policajná Volga.......... a ešte dajaké pikošky.. ako bude čas, prekopem a zverejním, z náklaďákov je už len Kačena a Tatra 138 , autobusy ešte Škoda RT a dajaké nové Karosy a moja tvorba v oblasti automobilov do MSTS končí, modelov je podľa mňa akurát dosť, je z čoho vyberať......poopravujem chyby, ktoré boli zistené, lebo ja som ani jeden model netestoval v MSTS ( tak si verím, sa smejem).....ak má niekto dajaké pripomienky alebo špec. požiadavky ( ako Nebulus autožeriav tatra 111, ktorý mu preiebežne spravím, lebo šasi sú a zvyšok je otázka chvílky ) k autám, sem s nimi, nech to môžem uzavrieť.........
......... [Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://img689.imageshack.us/img689/1492/sfcan157.jpg[/URL]

Byť s křížkem po funuse, ale vyštrachal jsem v HDD něco k T111 http://img4.imageshack.us/gal.php?g=t1117.jpg
A určitě bych našel i výkresy Pragy S5T a Tatry T805.

Back
Nahoře