Automobily - statické objekty pre MSTS

Takhle je to lepší, jen malá připomínka k soupravě s pomocným podvozkem: Podvozek míval pouze krátkou oj k zavěšení za tahač pokud byla souprava prázdná. Pokud na ní byly naloženy klády, ojka se buď demontovala, nebo se přivázala zespodu řetězem k převáženým kládám a pomocný podvozek byl s tahačem spojen pouze pomocí pevně svázaného nákladu a kabelem od zadních světel, případně vzduchovými hadicemi od brzd. Ale tady na tom celém až tak nezáleží, modely jsou velice pěkné a nemá cenu zabíhat do detailů.

Paráda! Bude mapování kabiny kompatibilní se starým modelem, aby se vzájemně daly kombinovat textury?

Ani nevíš, jakou tyhle objekty dělají radost. Plánuješ i nějaký lžícový nakladač nebo T174? Jeden takový by měl stát v Říkovicích. Mile rád jej nafotím.

nafoť , ja ho za večer spráskam. Mám ešte podklady na UNC a nakladač Detvan, tie už sú hotové.

Já nevím jak to ten brzda1 dělá. Mě připomíná sopku. Když přišel s prvními modely bylo to jako výbuch. A potom nějakou dobu klid. A najednou zase přijde erupce. Vychrlí spoustu pěkných modelů jak Etna lávu. Ale na rozdíl od sopky je jeho činnost chvályhodná. Takže sopko nepřestávej s chrlením modelů, jsou všechny velice pěkné.:):):):):):):):):):)

...takto sa to podarilo................výhoda tejto techniky je, že každý diel je už dnes z iného vozidla, takže nie je problém s textúrami. Tento nakladač vznikol bez jediného mnou nafoteného podkladu, všetko som vyhrabal na nete v inzercii pracovných strojov:)....aj to je cesta.
SFCAN229.jpg SFCAN230.jpg SFCAN231.jpg SFCAN232.jpg

Brzdo, nezlob se, ale v Říkovicích už ten nakladač není. Byl jsem se tam podívat. Nicméně se jednalo o obdobný typ, který jsi teď vymodeloval.

Back
Nahoře