Automobily - statické objekty pre MSTS

brzda1 napsal:
to tax: ked si tú dopravu presunul a ani ja ju neviem nájsť, tak ti sem mrsknem ešte jedne model, ktorý si chcel, máš ho hotový ...

Paráda, dikes - hakle jak vyšité. Už aj budem pokračovať v tom, na čom sme sa dohodli.

Inak toto vlákno nejakým záhadným spôsobom zmizlo, predvčerom som ho vytvoril, popresúval som do neho všetky nákladné autá z tvojho vlákna a ešte večer som naň pozeral. Takže sa natíska otázka - je nejaká chyba v databáze, alebo to vymazal niektorý z moderátorov. Druhá z možností mi nejako nejde do hlavy, prešiel som si logy činnosti moderátorov a nikto z nás toto vlákno nemazal. Proste si to neviem vysvetliť.

Ešte je tu tretia možnosť, že to vlákno zmazal nejaký radikálny šotouš- hacker:D

Ahoj Brzda1.

Prosím ťa ak ťa to neotravuje napíš mi do PM koľko ktorý model má polys.

dem napsal:
Ahoj Brzda1.

Pár jsem jich viděl dnes na slezině v Praze a není to až tak zlé. Ještě kdyby se brzda1 naučil ty obrázky trochu zmenšit (max 800x600) tak budu spokojen. Jinak budu nucen odkazy předělat z IMG na URL, aby nám pravý okraj nešel za roh.

dem napsal:
Ahoj Brzda1.

no, možno sa budeš diviť, ale našiel som aj modely áut úplne od veci s vyšším polys, tieto sú relatívne v pohode a podľa účelu sa dajú aj zjednodušiť bez stráty kvality, keď sú na zemi, veľa vecí sa dá vyhodiť.
http://img410.imageshack.us/img410/6587/sfcan162.jpg
KE 408 CZ - české Košice

Naposled editoval moderátor:
Parádní!!! Hlavně V3S jsou moje oblíbený :D ještě by se hodila skřiňová Avia, ta mi v MSTS celkem chybí ;)
Dají se vozidla již někde sehnat? Hodila by se mi do olomoucké tramvajové tratě

Mne sa suverénne najviac zo všetkých páči a teším sa na červenú Tatru 815.

Mal by som vytvoriť dajaký automobil, ktorý bol nezbytnou súčasťou mojej mladosti....................................

Ahoj, ty auta jsou nádherné a nejvíce ze všeho mne dostala ta vojenská "Vejtřaska".:D
S pozdravem Dan.

Budeme mať zachvílu väčší traffic na ceste ako na koľajniciach :lol:. Parádna práca,tie "vetriesky" sú ako živé

brzda1 napsal:
už ho mám........takže po cca 2 hod práce v vpracovných pauzách aj vrátane hľadania textúr na nete sa zrodil tento stroj..... a má za sklom aj lapačku, tak bacha na to........
http://img7.imageshack.us/img7/4528/sfcan180.jpg
Tak toto auto jsem vyloženě "miloval" hlavně když tak v 90. letech přijelo někam na taneční zábavu. :twisted::twisted:
Dan:cool:

Dan J. napsal:
brzda1 napsal:
už ho mám........takže po cca 2 hod práce v vpracovných pauzách aj vrátane hľadania textúr na nete sa zrodil tento stroj..... a má za sklom aj lapačku, tak bacha na to........
http://img7.imageshack.us/img7/4528/sfcan180.jpg
Tak toto auto jsem vyloženě "miloval" hlavně když tak v 90. letech přijelo někam na taneční zábavu. :twisted::twisted:
Dan:cool:
A já jsem se v tom vozil skoro furt. Jo když táta byl u VB s naší vlčicí. A já se těšil vždy na to, že si poslechnu nějaký ten rock zadarmo, jo zlate letní kino v Častolkách.

Back
Nahoře