Automobily - statické objekty pre MSTS

ani jeden z tých modelov som v živote na živo nevidel (ale zažil ), všetko sú fotky z netu a ich kombinácia..........neboj , nebudú len na HDD, ale sú aj na USB a momentálne aj na pao.........nie, to bol fór, pôjdu do pľacu. neboj.....zrevidujem to a postupne dakam hodím aby to bolo for all.

brzda1 napsal:
..............môže byť?
http://img6.imageshack.us/img6/5320/sfcan010.jpg
Ahoj.
Tak toto je nádhera a pastva pro oči.:D:D Ty nás příznivce tratí z období ČSD chceš asi dostat so totálního tranzu u PC.:D:D:D
Ještě kdyby tak Pikku naložil k těm vojenským vozům ty ŠM-ky, tak to by byly aktivitky jedna radost. Zatím máme možnost přepravovat jen Ikarusa a T4-ky na německých vozech. I ty jsou však pěkné, ale československé autobusy jsou československé autobusy, ty nic nenahradí. Hlavně když pamatuji v jakém stavu jezdily ty ikarusy na linkách ČSAD i u DPMO.;)
S pozdravem Dan.

My predsa už vieme,že to budú určite lahôdky Parádička ozaj :wink:

Naposled editoval moderátor:
He he, ten mám dodnes doma, na dálkové ovládání jako hračku.:D:D Pak mám ještě "Rťáka" Lux, mnozí ho určitě taky měli a z Polska jsem si kdysi dovezl takový ten hranatý Jelcz, ale tan není moc zdařilý.:D:D:D
S pozdravem Dan.:D

No, dálkové ovládání..na dálku to opravdu bylo, ale konstatní, asi 1,5 metru. :) To jsem měl taky, mělo to volant přes bowden, kterým malé dítě nemohlo ani vší silou otočit a tlačítka, která se vrývala do prstů a dokázal je stisknout jen dobře zdatný jedinec. :) Ale jinak to byla krásná hračka, jako všechny, které měly skutečnou předlohu.

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://img217.imageshack.us/img217/8494/sfcan024.jpg[/URL]
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://img217.imageshack.us/img217/sfcan024.jpg/1/w800.png[/URL]
no a RTo a RO...coming very soon............leda žeby nie..............modely sú hotové (RTO, Š 1203, Praga SPT........) , len textúry sú pasé......dačo na RTO mám, ale nie bok......takže ak niekto má a dá, bude aj RTO, Š 1203, Praga SPT........

brzda1 napsal:
modely sú hotové (RTO, Š 1203, Praga SPT........) , len textúry sú pasé......dačo na RTO mám, ale nie bok......takže ak niekto má a dá, bude aj RTO, Š 1203, Praga SPT........

Zdravím,
to RTo a Š1203 maj u kolegu v TRS, co třeba takhle zkusit spolupráci při výměně fotek, oni mají jednoho modeláře, který se specializuje na modely autíček, jen pro zajímavost, zde je seznam jeho tvorby:
Škoda 706 RO, Škoda Fabia, Tatra 11, ŠD11, Volga 24, Škoda 110R,
Tatra 111, Skoda Felicia combi, Škoda Favorit, Skoda Forman,
Skoda felici 1994, Skoda felicia combi 1994, Skoda Felicia(ta historicka)
Skoda Octavia(historicka), Skoda Octavia Combi(historicka), Tatra 603,
Skoda Rapid, Skoda Garde, Skoda 120L,GLS,M, Skoda 1202 pick up
Skoda 1203 valnik s plachtou,bez plachty, Skoda 1201 sedan, combi,
Skoda 1202 combi, Skoda 1000, Multicar, vleky za autobus RTO,
RTO specialni provedeni, Skoda 706RT popelari, Skoda 100, Avia
Skoda 1203, autobusy Skoda ŠM, ŠL, ŠD, autobusy RTo

každej model je ve 4 až 12 provedení

Inspirován činností brzdy1 jsem se předevčírem rozhodl opět na krátkou dobu obnovit tvorbu autobusů. Netušil jsem však, že mě tak rychle předběhneš... asi jsem si s tím moc hrál :) no nic, alespoň můžeme srovnávat:
0a89016e7470f58e4ec7c2cab0c46cb7.jpg

Rocker napsal:
Budeme mať zachvílu väčší traffic na ceste ako na koľajniciach...
Však ako v reále nie ? Za chvíľu už aj uhlie budú voziť kamiony.Teda aspoň na Slovensku za vládnutia "manažmentu" ZSCS.

Takých 10 rokov dozadu som išiel Horehroncom a niekde pri Červenej Skale bola výluka. Presadalo sa do autobusov a ja som bez váhania sadol do ŠL11, už vtedy to bola rarita.

Což o to, na jihu Moravy to byla rarita ještě o nějaké roky dřív, ale v tratích z období ČSD se bude vyjímat. Nakonec Ondrův model se tam už zabudovává.

Inspirován činností brzdy1 jsem se předevčírem rozhodl opět na krátkou dobu obnovit tvorbu autobusů. Netušil jsem však, že mě tak rychle předběhneš... asi jsem si s tím moc hrál :) no nic, alespoň můžeme srovnávat:

to neva, keď budeš mocť, pošli mi textúry, lebo ja som to skladal, nemám fotky a fotiť sa nedá............

Back
Nahoře