ZSSK 163 na trati HK hl.n - Pha hl.n

DEJV00

Pokladník
AHoj všichni
Na trati v úseku Hradec Králové hl.n - Praha hl.n jezdí v těchto dnech Slovenská řada 163 a vozí rychlíky
proto bych se chtěl optat jestli někdo nevíte za jakým učelem tady jezdí ?

včera jsem s ni jel 2x když jsem jel do/ze školy a dnes do školy ....včera jízda byla v klidu ale dnes to bylo zajímavý....jak jsme vyjely z HK tak začala prudce brzdit a asi po 5 minutách jsme se rozjeli a zase začala brzdit (takhle asi 4x), někde byl asi error ale nevím kde a docela by mně to zajímalo ?!

HK
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://ukazto.com/img_small/1449707,P1060507.jpg[/url] [Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://ukazto.com/img_small/1449706,P1060510.jpg[/url]

Chlumec Nad Cidlinou
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://ukazto.com/img_small/1449851,Obraz027.jpg[/url]

ps: chtěl jsem se to hodit na zelpage forum ale nepodarilo se mi tam regnout :roll:

Ahoj, to je zajímavé.. Jsem zvědavý na teorie odborníků. Nebyl to prostě jenom fíra typu: brzda-plyn ? :D

DEJV00 napsal:
AHoj všichni
Na trati v úseku Hradec Králové hl.n - Praha hl.n jezdí v těchto dnech Slovenská řada 163 a vozí rychlíky
proto bych se chtěl optat jestli někdo nevíte za jakým učelem tady jezdí ?

včera jsem s ni jel 2x když jsem jel do/ze školy a dnes do školy ....včera jízda byla v klidu ale dnes to bylo zajímavý....jak jsme vyjely z HK tak začala prudce brzdit a asi po 5 minutách jsme se rozjeli a zase začala brzdit (takhle asi 4x), někde byl asi error ale nevím kde a docela by mně to zajímalo ?!

ps: chtěl jsem se to hodit na zelpage forum ale nepodarilo se mi tam regnout :roll:

já jí vidívám jezdit na trati Ostrava - Přerov když jezdím ze školy

Dráčik: Otázka znie, čo je lepšie, či VZ typu Mirel, alebo vlakový znebezpečnovač LS90 (tento názov som nevymyslel ja), ktorý nezabezpečuje takmer ani h*vn* navrch proti tomu čo musí ... a taký nemecký VZ Indusi/SIFA "buzeruje" majstra asi ešte viac ...

Staci aby mal tu turu majster co dobre nepozna muchy Mirelu. Mirel dokaze vytriet zrak este aj skusenemu majstrovy a nie to este takemu co si za to sadne raz za rok a vie o fungovani Mirelu len nieco s prirucky.

To hej, MIREL dokáže robiť paseku. Niekedy sa stane, že si majster aj zabudne prepnúť posunovú rýchlosť (40) na traťovú :lol:

Johnz: Ja chodím aj na MIRELi, aj na LS90 a nevidím dôvod, načo MIREL robí to čo robí. S LS90 som mal raz problém, že som ho nemohol nakopnúť a to som zistil, že na zadnom stanovišti musí byť vypnutý. Nijaké postávanie po štreke nehrozilo.

Před svátkama jsem potkal v Pardubicích 163.030 s nátěrěm "ČEZ". Přijela ráno na os od třebový a odpoledne jela taky na os do Jaroměřě. Já zrovna neměl foťák...

JOHNZ napsal:
... a taký nemecký VZ Indusi/SIFA "buzeruje" majstra asi ešte viac ...
Nepřipadá mi. PZB (též zvaná Indusi - zabezpečovač) fírovi pomáhá, nebuzeruje. Kontroluje, jestli fíra návěst viděl a jestli na ní reagoval. SIFA (kontrola bdělosti) mi připadá mnohem lepší, než česká VZ/KBS. Ovládá se nohou (pedál trvale sešlápnutý, na pokyn pustit a znovu sešlápnout) a má výrazně delší intervaly (a nepravidelné).

Vitas napsal:
Před svátkama jsem potkal v Pardubicích 163.030 s nátěrěm "ČEZ". Přijela ráno na os od třebový a odpoledne jela taky na os do Jaroměřě. Já zrovna neměl foťák...
Budeš mít ještě spoustu příležitostí. 163 030 je od nového GVD třebovská.

atb napsal:
Vitas napsal:
Budeš mít ještě spoustu příležitostí. 163 030 je od nového GVD třebovská.

To sem rád. Snad tam nechaj ten ČEZ. To bylo.. typnul bych tak 15. prosince, a ještě tam měla Dkv Ostrava.

Back
Nahoře