chyba se stromy

Neonym

Cestující
Omlouvám se, že zakládám nový topic, ale hledal jsem všude možně a nikde nenašel a jsem z toho už zoufalej. Na trati BP mám takovou chybu(ale myslím, že jen v některých aktivitách např. SC slovenská strela), že okolo stromů se nezobrazuje nic co je za nimi. vidím vždy jen první strom a za něj nic. Nevíte někdo jaké je řešení tohoto problému? Jestli nevíte co myslím, tak můžu udělat screenshot.

To sú najskôr nevhodné ovládače grafickej karty. Mne sa toto občas zriedka stane, ale stačí reštartovať MSTS.

nebulus napsal:
To sú najskôr nevhodné ovládače grafickej karty. Mne sa toto občas zriedka stane, ale stačí reštartovať MSTS.

právě, že nestačí. Teď jsem zjistil, že to dělá jen při běhu aktivity. Když ji načtu v Transtore a dám projížďku, tak za jakékoliv denní doby je to všechno OK. Nechápu
Mimochodem díky za odpověď:)

Neonym napsal:
Omlouvám se, že zakládám nový topic, ale hledal jsem všude možně a nikde nenašel a jsem z toho už zoufalej. Na trati BP mám takovou chybu(ale myslím, že jen v některých aktivitách např. SC slovenská strela), že okolo stromů se nezobrazuje nic co je za nimi. vidím vždy jen první strom a za něj nic. Nevíte někdo jaké je řešení tohoto problému? Jestli nevíte co myslím, tak můžu udělat screenshot.
V detailoch grafiky stiahni o jeden stupeň kvalitu objektov v teréne a kvalitu textúr objektov v teréne ( z 3 na 2 ). Mne to pomohlo.

Tax napsal:
Neonym napsal:
V detailoch grafiky stiahni o jeden stupeň kvalitu objektov v teréne a kvalitu textúr objektov v teréne ( z 3 na 2 ). Mne to pomohlo.

dobře zkusím... snad to vyjde... napíšu později a díky
tak bohužel nic nepomohlo... :(
jinak takle to vypadá http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/49445/MSTS.JPG_84.87KB.html
tady to ještě nevypadá tak hrozně, ale někdy je to fakt nekoukatelný

Naposled editoval moderátor:
Mně se to stávalo když se při načítání aktivity ohlásila nějaká chybka (většinou o znovuuložení aktivity) doporučuji v tomto případě otevřít AE a znovu uložit a nahrát mělo by to být OK.

Chyba je nejspíše taková, že MSTS něco chybí, vyskočí hláška, ty ji odklikneš a začne se prasit zobrazení. Takže rada jasná, jukni, zda se v aktivitě nepoužívají vozidla, kde jsou neprávné odkazy na zvuky, chyby consistů atakdále. Většinou mi takovéto řešení pomůže.

JIŘÍ GLOGOVSKÝ napsal:
Mně se to stávalo když se při načítání aktivity ohlásila nějaká chybka (většinou o znovuuložení aktivity) doporučuji v tomto případě otevřít AE a znovu uložit a nahrát mělo by to být OK.

díky moc... a v čem jí mám otevřít?? je to něco z toho co je na DVD s tratí BP?

Najedeš si na start - všechny programy - microsft games - train simulator - A tam je editor tools, ten otevřeš - v editoru si otevřeš tvorba úkolu najedeš si otevřít (název aktivity) počkáš až se ti otevře úkol (aktivita) a dáš uložit jako a napíšeš stejný název jaký byl.
Zavřeš a je to hotovo. Kdyby byl problém ozvise přes SZ a já bych ti postup nasnímal graficky

Back
Nahoře