Vindobona - Aktivita by Alcapone

Mám či nemám vydat Vindobonu.

• Ano s CD

Hlasů: 24 60.0%
  • Ne

Hlasů: 4 10.0%
  • Počkat

Hlasů: 12 30.0%

• Hlasovalo členů
    40
  • Ukončená anketa .
alcapone napsal:
Ono to není jenom o jízdním řádu, ale i o řazení vlaků. A to seženu kde. Pokud dáš tak si to s Danem rozdělíme. Ale jenom v úseku Kolín-Brno. Fakt se mě nechce to tahat po koridoru.
Ahoj.
Dan teď dává oraz, potřebuje vybít energii a tak "smaží" Call Of Duty 5, (2 Světová je můj další koniček) a až vybije energii tak určitě na něčem mákne.:D:D:D:D:D:D
S pozdravem Dan.

JiříkTK napsal:
ondra135 napsal:
A co takhle udělat vlaky jako Slovenská Strela, Saxonia, Brněnský drak nebo Hungarii, ty všechny vedli také přes trať 250. Na této stránce je starý jízdní řád. http://www.jizdni-rady.nanadrazi.cz/
Ondro, pusť se do toho. Rádi se projedem.
Přesně tak.Vůbec nevadí, že to neumíš, já tě to rád naučím.Přečti si Ppolllův návod a co nepochopíš to ti vysvětlím já nebo někdo jiný.Nejde o to, ale já dělám aktivitu pro trať JZD_760mm 14 dní.A to je celkem krátká trať.Trafficů málo, naházím tam odstavené vozy, ale ono je potřeba i přemýšlet, ale platí můj známý citát:
Pokud chcete aby bylo hotovo co nejdříve, udělejte si aktivitu vy.Možná bude kvalitně lepší než ta moje, ale když bude kvalitně lepší, bude udělaná samozřejmě mnohem pomaleji.Heslo je jasné:Čím víc času, tím větší kvalita
Takže jestli se na to cítíš tak to udělej.

Back
Nahoře