PF2008

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna FrantaVopička
  • Datum začátku Datum začátku
F

FrantaVopička

Host
Chtěl bych touto cestou popřát všem pohodové vánoční svátky a úspěšný vstup do nového roku. Také bych chtěl poděkovat všem, se kterými jsem měl letos tu čest spolupracovat.
PF2008

I já bych rád popřál krásné Vánoce a úspěšný nový rok všem přiznivcům MSTS. Letošní rok se, myslím, vydařil.
Měl jsem možnost spolupracovat a setkat se se spoustou skvělých lidí a z každého takového setkání odejít s dobrým pocitem a hezkými vzpomínkami.
Koukám, že Michal se "pochlapil" v podobě Přelouče, i na tu mám hezké vzpomínky :D .
Já jen marně přemýšlím, co by mělo být v mém P.F. Možná alej sloupů TV, nebo... :wink:
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://img247.imageshack.us/img247/6794/pf2008bu9.jpg
Pawlik

Tímto bych chtěl také popřát všem klidné prožití Vánoc a Vánočních svátků,veselého Silvestra a úspěšné vkročení do nového roku.
1db539d44da4221b823f0a8801421aea.jpg

Naposled editoval moderátor:
Krásné prožití vánočních svátků pro stavbaře tratí-plno postavených kilometrů,pro aktivitáře-mnoho krásných a hezkých aktivit do našich traí,pro objektáře a skinaře-mnoho pěkných drážních budov a modelů do našich tratí pro stavbaře,pro zbytek kteří aspoň jezdějí msts-plno najetých Kilometrů v roce 2008 přeje Lukáš Mach autor PCR (Projekt Czech Republic)

Všem příznivcům železnice a naší rozpadající komunitě přeji
VESELÉ VÁNOCE A MNOHO ÚSPĚCHŮ V ROCE 2008!
Vašek

Přeji všem krásné prožití Vánoc a vše dobré v Novém roce.
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://sklad.obrazku.net/t9046_PF20081.jpg[/url]

P.S. Chtěl jsem pro Vás pod stromeček připravit 754.023, ale bohužel to převážně z nedostatku času atd. nevyšlo. Tak aspoň obrázek. Určitě se na ni můžete těšit, ale ne dřív jak v únoru/březnu.
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://sklad.obrazku.net/obr9047_754023b.jpg

Všem přeji krásné prožití Vánoc a hodně štěstí po Novém roce.A hlavně pevné nervy a dostatek trpělivosti těm , kteří se do teď věnují pracím na Msts a budou se věnovat i nadále v novém roce 2008.
David Kodet

Taktéž přeji všem čtenářům tohoto fóra Vánoce plné pohody a radosti a do nového roku hlavně hodně zdraví a ůspěchů jak v pracovním, tak soukromém životě.

PS: Model vozu ČD Kils pod stromeček bohužel nepřijede, není ještě zcela dokončen. Zhruba poslední měsíc a půl toho mám opravdu dost a na modelování moc času nezbývá. Ale snad se brzy dočkáte :)

Ahoj!

Já Vám všem také přeju všechno nejlepší do nového roku, hodné dárků pod stromeček, chuti do další tvorby pro MSTS a hned prvního ledna musíte k simulátoru zasednou, protože se říká: "jak na Nový rok, tak po celý rok" Bohužel jsem nestihl obrázek, ale přišla mi formou sms takový vtipná věc (Musím se o ni s Vámi podělit a koho se to týká prosím neurazte se, opravdu to není z mojí hlavy) cituji: "No raději nic. v TV hlásili, že jsou za to tři roky za katerm ona taková 854ka není špatná..... ;-) "

P.S. vztahuje se to jenom na ty zlý co nepracujou a tak.

Back
Nahoře