PF2008

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna FrantaVopička
  • Datum začátku Datum začátku
Půjčil jsem si milion, měl jsem dárků kamion,
neplatil jsem splátky, vzali mi ho spátky.
Nevím si už rady, sob mi chcípl hlady.
V lese mám teď pelíšek, SERU NA VÁS...... Ježíšek

Všem přeji krásné a veselé vánoční svátky!
Johníík

Naposled editoval moderátor:
Letí Ježíšek s nadílkou,vrtí při tom prdýlkou.

Žízeň prý má jako trám,letí,letí,přímo k Vám.

Pokud čekáš nadílku,nech za oknem lahvinku.

Veselé Vánoce!!

přeje Matýsek

Přeji všem Veselé Vánoce a vše nejlepší do nového roku 2008.
ae2c29b75cb705d94e3bc2947a4dca57.jpg

"2 all"

Ucpěte komíny, nepusťte Santu !
( Použij cement anebo maltu. )

Otevři okno nasaď si kulíšek,
dárky ti přinese jedině Ježíšek.

Hezké Vánoce.

Tak vánoční přání jsem nestihl, anžto jsem vyspával po noční, tak alespoň do roku 2008 přeji všem mnoho elánu do záliby MSTS zvané, v práci více peněz za méně hodin, studentům mnoho studijních úspěchů a hlavně ten čas že, toho je po čertech málo...to Vám všem přeje nenapravitelný prachmatik StrojvedouciDoBoha jehož vnitřní vlaky nelze umlčet, neb neustále promlouvají svým kovostrojním hlasem, nelze je zastavit....příští stanice ROK 2008 :salut:

Ahojte.. taky už s křížem po funuse, leč přeji alespoň krásný N/nový rok a rovněž přeji vám i sobě hodně úspěšné práce a zároveň relaxace u MSTS.

Taky se přidám, ikdyž trošku pozdě, leč okolnosti mi trošku pomíchaly plán a Štědrý den jsem strávil za volantem. Všem, se kterými se mi docela fajn spolupracovalo i všem konzumentům výtvorů v MSTS přeji příjemné prožití vánočních svátků, bohatého ježíška jste už dostali (jak jsem stačil sledovat na svém PDA), takže už zbývá jediné - hrajte si, hrajte si, hrajte si...:wink:

Martens

Pomalu se nám rok 2007 chýlí ke konci, tak správně přehoďte výhybku a naskočte do správného vlaku :wink:

54317159889a72ad4833ec10dbd71ce7.jpg

Back
Nahoře