Dílna Jirky Tovačovského

Tak sem asi přišel na chybu. Sound ( "..//..//common.snd//sndElok//es64u2_MIREL_cab.sms" )) Teda jestli je možný že to nefunguje kuli tý dvojitý závorce :) Po smazání se mi oběvila a vše je v pořádku :)

Určite nie. U mňa sú originálne dvojité a všetko je košer....Tam ste zrejme robili zásah do eng a neodborne. Inak si to neviem vysvetliť.

Tady jde o to že ten eng co si mi poslal ty tak má zápis
Sound ( "..//..//common.snd//sndelok//es64u2_MIREL_cab.sms" )
a já mám právě zápis :
Sound ( "..//..//common.snd//sndelok//es64u2_MIREL_cab.sms" ))
a ten s tou dvojitou závorkou na konci mi prostě nejede.. i kdybych se na hlavu postavil :D

Aha rozumiem. Takže je možné, že v originále je tam táto chyba a ja som to kvôly úprave smerovania dal do normálu......

Nemá někdo tip na trať, kde se dají prohánět RailJety (podle skutečnosti)?

Za 2 roky určitě na BP nebo 321 :D
Railjety jezdí myslím rameno Budapest-Wien-Munchen takže někde tam.

Vrbam napsal:
Nemá někdo tip na trať, kde se dají prohánět RailJety (podle skutečnosti)?

Ahoj, já osobně je proženu na Pro Train 17 mezi Salzburkem a Mnichovem a na trati Westbahn mezi Vídní a Linzem ale je to trochu fikce tá trať je z doby dávno minulé ale je potřeba si je objednat měj se s pozdravem medvídek.

kucimsts napsal:
Tady jde o to že ten eng co si mi poslal ty tak má zápis
Sound ( "..//..//common.snd//sndelok//es64u2_MIREL_cab.sms" )
a já mám právě zápis :
Sound ( "..//..//common.snd//sndelok//es64u2_MIREL_cab.sms" ))
a ten s tou dvojitou závorkou na konci mi prostě nejede.. i kdybych se na hlavu postavil :D

Zdravím,
balík /soubor "cz_eng" v balíku/ stroje OBB 1116 213 byl opraven,takže si ho můžete stáhnout již u Jardy a nikoli na ulozto.cz. Jen Jardovi ty stránky nestrhejte.;)

David

Davide, nezapomněl jsi opravit i slovenskou variantu? Tam taky jedna závorka přebývala.

Jo jen neví jestli se nepřehlédla další chyba dem: Akurát by som chcel upozorniť Jirku na chybu v linkovaní. Podvozky sa mu nenatáčajú na vozoch.

ty podvozky sem taky kontroloval a v oblouku to vypadá zajímavě :)

Pavlík napsal:
Davide, nezapomněl jsi opravit i slovenskou variantu? Tam taky jedna závorka přebývala.

Ano,již byla Jardovi odeslána další oprava. Před chvílí mi od Jirky dorazily i opravené .s-soubory vozů jednotky RailJet.
Holt,bylo toho za ten rok a půl trošku moc a člověk je tvor chybující.:rolleyes:

David

V pohodě :) Tak jezdit se s tím dalo :)
Jen ten eng potrápil mrška .... už sem chtěl vyhodit ve 2 ráno počítač oknem :D

Zdravím
a děkuji Jardovi za další,tuším že čtvrtý :eek: "update" stránek. U stroje OBB 1116 213 ještě opraven eng pro verzi "SK" a engy "CZ" a "SK" pro vyznavače 80 cm spřáhel.

Na ulozto.cz jsem vyměnil i balík s jednotkou RJ,kde jsou Jirkou opraveny soubory .s. Otáčení podvozků by již tedy měly být v pořádku a Milanovi děkuji za upozornění. Odkaz na tento balík je rovněž u Jardy.

Kdyby ještě někdo na něco přišel /myslím tím něco důležitého !!! :oops:/,řešilo by se to až po návratu z oslav Nového roku.:cool:

David

Naposled editoval moderátor:
Zdravím,
první zkušenost z Němec - hoši si začali upravovat a veřejně šířit engy,wagy,sd i s soubory modelů vozů RailJetu a na upozornění ohledně porušení pravidel uvedených v Readme jsem byl odpálkován s tím,že v Německu nejde o porušení žádných autorských práv,poněvadž je model Freeware ... http://www.forum-thetrain.de/wbb2/thread.php?postid=149417#post149417 .

Takže pánové modeláři,k modelům určeným na DE trh žádné Readme přikládat nemusíte - nikdo ho tam řešit nebude a slušnost autora alespoň informovat a počkat si na jeho vyjádření se tam u některých jedinců také nepovažuje za samozřejmou. ;)

David

Back
Nahoře