Dílna Jirky Tovačovského

Ač nejsem na modernu, tak musím napsat nádhera, já snad budu muset udělat nejaký EC na koridoru, jen hold musím počkat na kabinu, až se zfunkční odkaz. :D:D:D
Dan

Něco je v této souvislosti i na mém webu, jen neřešte to datum u aktivit a na hlavní stránce. Přeju příjemnou zábavu. ;)

Mám však aj jednu technickú pripomienku. Všade v engoch je linkovanie common.cab/cab1016/1016.cvf a však kabína ktorá je na stiahnutie určená k tomuto modelu má po inštalácii common.cab/cabes64u4/cabes64u4_cz.cvf

Keďže v cabe sú aj indexy tak si myslím, že došlo k nejakej chybe v engoch Taurusu, kde to je zle linkované. JE nutné to po inštalácii hneď prepisovať. Nevidím to ako rozumné riešenie.

Krásný mašinky, velká gratulace všem autorům. A co se těch špatných linků na cab týče, tak špatně je to pouze u složky obb_1116188, u všech ostatních to je dobře.

dem napsal:
Mám však aj jednu technickú pripomienku. Všade v engoch je linkovanie common.cab/cab1016/1016.cvf a však kabína ktorá je na stiahnutie určená k tomuto modelu má po inštalácii common.cab/cabes64u4/cabes64u4_cz.cvf

Keďže v cabe sú aj indexy tak si myslím, že došlo k nejakej chybe v engoch Taurusu, kde to je zle linkované. JE nutné to po inštalácii hneď prepisovať. Nevidím to ako rozumné riešenie.

Zdravím
a omlouvám se za nepřesnost v souvislosti s cabem pro stroje typu ES 64 U2 /OBB 1116/. Zapomněl jsem Jardovi napsat,že pro tento stroj cab na mé stránce není a tak nemá na web umisťovat odkaz na balík s caby pro stroje ES 64 U4 /OBB 1216 apod./. Jardovi ještě zavolám a problém pořešíme.:rolleyes:
Pro model stroje OBB 1116 188 si tedy bude muset každý uživatel sehnat cab sám a to včetně následné úpravy směrování v engu. V engech jsem ponechal směrování na cab v TBP.

Pravdou ale je,že snaha vytvořit cab pro stroje ES 64 U2 z mé strany byla,ale vše skončilo nemožností si pult těchto lokomotiv kdekoli solidně nafotit. Je mi to docela líto.:roll:

Problémy s webem by měly být již vyřešeny a za pomoc děkuji Zdeňkovi Itterheimovi. Problém vznikl včera večer poté,co se hoši v Německu dozvěděli o tom,že byla zveřejněna kabina pro Taurusy U4 ,což zřejmě následně spustilo masivní stahování a "zadření" webu.;)

David

Zdravím,
ještě jsem skoukl DE forum "The-Train" a hoši mi tam v souvislosti s cabem pro stroje ES 64 U4 pořádně vyprášili kožich.:)

Omlouvám se tedy i případným českým uživatelům,kterým vadí zvolená podoba a systém národních verzí cabu,datová velikost frontů,datová velikost celého balíku,nepřesná pozice digitálních hodin na čelním displeji,nepřesná pozice digitálního rychloměru /ten musí být přece ve středu ručky rychloměru "mechanického",ža ano/,špatný odstín bílých ploch na displejích,nereálné osvětlení u verze CabLight,špatné odstíny sloupců manometrů,nepřirozeně rychlá indikace Utr. a vůbec za celkově nemastný-neslaný a nudný dojem z cabu. :P :D

Ostatním přeji příjemné zážitky jak s modely,tak i s aby,které byly asi příliš velkým oříškem pro začátečníka.;)

David

Ja nejaké rozdiely kabíny neriešim. Len to smerovanie som si všimol. Keďže som si stiahol práve ten červený kus :) Tie farebné mi prídu už ako opice :) Teda aspoň tie ktoré tam sú. Poznám aj krajšie farebné taurusi.

Další verze Taurusů /skiny/ řad OBB 1116,1216 či MAVTR 1047 apod. by měl mít časem na své stránce "sinmester".Jen nějak nemohu najít adresu jeho webu. :rolleyes:

David

Ahoj Davide, kdo nic nedělá, nic nezkazí, já zase očekávám masáž po projetí aktivity k Husarzu. Jo to je holt úděl, nic si z toho nedělej, němci nejsou oprávněni kritizovat a už vůbec ne nikoho z CZ, kde tyto stroje jezdí minimálně. Proto bych chlapcům v DE předsunul co mají k nápravě dělat a to do týdne, pokud tak neučiní, jejich problém je jen jejich. ;)

Davide nic si z toho nedělej. Je to o kompromisu. Asi bych to taky udělal takto ;). Důležitý je, že máme pořádný stroje a můžeme jezdit do sytosti.

Model je to nádherný (1116), ale mám takový technický dotaz. Kam tato mašinka u nás jezdí, kromě Břeclav - Wien ?
Já měl za to, že tato nemá stejnosměrný systém 3kV, proto na našich EC jezdí 1216.
To jen reaguji na Čoudu, že můžeme jezdit do sytosti.

Back
Nahoře