Dílna Jirky Tovačovského

Jo jo Davide, práce do MSTS je nevděčná. Něco vydáš a hned milón připomínek. Já to znám také, proto se mnozí smějí, když po vydání aktualizace následují opravné verze 1,2,3,4. A pak veškerý volný čas, místo odpočinku po vydání spoknou opravy či dodělávky. Ale kdo nic nedělá, nepochopí. :D
Čoudo, však si k televizi kup sexshopbox :D. Ale jen s hardiskem, protože zrovna na Primu či Novu se on line dívat nedá, protože ty reklamy jsou na člověka přímo vražedné. Já už to mám i nacvičené, že dvojím stiskem dálkového ovladače se téměř přesně strefím na konec reklamního bloku.

Ja si tie pripomienky nevšímam a hotovo. Pokiaľ je to naozaj nejaká vada modelu, tak to opravím, ale pokiaľ je to subjektívna prkotina tak na to kašlem.

Zdravím, menší "chybka" ve směrování zvuků: u OBB_1116188_SK.ENG je odkaz na es64u2cab.sms, který se však v dané složce nenachází. Mělo by tam být es64u2_MIREL_cab.sms že?

Pěkný den !

U všech loko OBB_1116188 je i řádek :
CabView ( "..//..//common.cab/cabes64u4/cabes64u4_cz.cvf" )

Tento soubor podle mne také neexistuje.

Já jsem prohnal všechny modely conbuilderem jak na kabiny, tak na zvuky a jediná chyba je ve zvuku slovenské verze 1116. Chybí jeden wav, ale jelikož jezdím s českým, tak jsem to dál nehledal. Jinak je vše vpořádku. Kabiny jsou 100%, jen 1116 jsem si přesměroval zkušebně na 1216, ale finálně by měla být na 1216 v TBP od maďarského autora. Jak jsem psal, je to 1116 doplněná mirelem z 350.

Tak s kabinou problém není. 1 WAW též chybí, ale ten jsem si nakopíroval od jinud, je to soubor ticha. Nedostala se na web (po jeho havárii) nějaká jiná verze?

Pavlík napsal:
Zdravím, menší "chybka" ve směrování zvuků: u OBB_1116188_SK.ENG je odkaz na es64u2cab.sms, který se však v dané složce nenachází. Mělo by tam být es64u2_MIREL_cab.sms že?

Zdravím,
balík s modelem stroje OBB 1116 188 u Jardy aktualizován.V engu pro verzi SK směrování na zvuky opraveno.Byla také opravena menší nepřesnost v mapování modelu.

David

Meda napsal:
Pěkný den !

U všech loko OBB_1116188 je i řádek :
CabView ( "..//..//common.cab/cabes64u4/cabes64u4_cz.cvf" )

Tento soubor podle mne také neexistuje.

Zdravím,
no nevím,u mě je ve všech engech stroje OBB 1116 188 tento zápis ... CabView ( "..//..//common.cab//cab1016//1016.cvf" )

Jak již bylo zmíněno,jde o směrování na starší kabinu umístěnou v TBP. Originální kabinu jsem pro stroje ES 64 U2 netvořil a o žádné "pořádné" nevím,takže si každý uživatel bude muset sám sehnat nějakou alternativu.

David

Pavlík napsal:
Tak s kabinou problém není. 1 WAW též chybí, ale ten jsem si nakopíroval od jinud, je to soubor ticha. Nedostala se na web (po jeho havárii) nějaká jiná verze?

Zdravím,
problém se zvuky pro stroje ES 64 U2 /OBB 1116/ nemám,ale jestli je něco nefunkční,bude asi nejlepší dát vědět Jackovi.

David

Zdravím,
další pěkné "fotografie",tentokráte stroje PKP IC 370 002 ve Vencově aktivitě ... http://marci.triak.hu/msts/viewtopic.php?t=24&start=15375

David

PS.
Na webu je ke stažení kabina pro řídící vůz OBB Afmpz. Model zatím nikoli /stejně jako celá jednotka "RailJet"/,ale aby se server kolem Vánoc zase "nezdusil",tak si cab můžete v klidu a míru stáhnout již nyní. ;)

Zbyněk Šemora napsal:
Hezká windovsovská tabulka pro jméno a heslo :D

Zdravím,
no a kdyby se potencionální návštěvník onoho fora do té "tabulky" začetl,je tam napsáno,že "jméno : msts" a "heslo : trainsimulator".;)

Prý jde o formu ochrany před spamem či něčeho takového.:oops:

David

Naposled editoval moderátor:
Davide, díky. Když já jsem tady novej a takové věci neznám :D. Navíc neumím maďarsky a blbě na ta malá písmenka vidím. Hold jsem si za těch 8 let čumění do monitoru kvůli MSTS pěkně zkazil oči. Tenkrát jsem na vše viděl jak ostříž, nyní mám na čtení 2 dioptrie. Ale jen MSTS za to nemůže, prý je to věkem, že mám krátké ruce :D .

Zbyněk Šemora napsal:
Davide, díky. Když já jsem tady novej a takové věci neznám :D. Navíc neumím maďarsky a blbě na ta malá písmenka vidím.
...

No,také jsem se s tím prvně docela trápil. ;)

Pro Čoudu :
nedávno mi dal Jirka vědět,že ho kolega "sinmester" oslovil a požádal o zveřejnění všech jeho skinů. Až je tedy bude mít připraveny ke zveřejnění,Jirka a já zase požádáme Jardu.;)

David

Back
Nahoře