Dílna Jirky Tovačovského

I já se přidávám a těším se, že brzo bude souprava RJ kompletní a budu moci ven s aktivitou, která na ně čeká.;) Super práce, Davide a všichni ostatní.

Pěkné. Jančura by Vám mohl něco zasponzorovat, když mu děláte takovou pěknou reklamu. :D
Jen škoda, že pro trať BP to nebude asi to pravé ořechové. Ale já bych ho prohnal ze Zábřehu odklonem přes Hanušovice a mašinu v Praze do depa TGM na provozní. :D

Tú reklamu robíme všetkým čo pokaľajach behajú :) Jančura nech sa stará radšej o to aby bojoval ako chlap s konkurenciou a nevyplakával po médiách.

dem napsal:
Tú reklamu robíme všetkým čo pokaľajach behajú :) Jančura nech sa stará radšej o to aby bojoval ako chlap s konkurenciou a nevyplakával po médiách.

:D jááj tož tak sem se už dlouho nezasmál, přesně jak pravíš;)

Zdravím,
najde-li se zde někdo,kdo využívá služeb fy.RegioJet,vlastní digitální fotoaparát a je ochoten zvěčnit jistou část interieru vozů xmz,nechť se mi prosím ozve na e-mail davca@iol.cz .:rolleyes:

Děkuji.

David

Davide, zkus kontaktovat uživatele s nickem haberer21 (http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/3320&pid=127902#pid127902) - jezdí tam jako stevart, pokud zrovna nedělá reportera TV NOVA ....v citovaném příspěvku to slíbil, že nafotí cokolik kdo co bude chtít - že to není problém ...

Naposled editoval moderátor:
Zdravím
a děkuji Jardovi za zveřejnění výše uvedených skinů kolegy Sínmestera. :oops:

David

Naposled editoval moderátor:
Už som to videl takto fotené viackrát. Bolo by blbé to vyvesiť a dať niekde otočiť, len za to že je mašina opačne.. :) To už by bol iný fanatizmus :)

Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat na vozy regiojetu jak to vypadá s jejich vydáním nebo jestli nemohu pomoct aby vozy byli dříve vydaný

krakenomaniak napsal:
Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat na vozy regiojetu jak to vypadá s jejich vydáním nebo jestli nemohu pomoct aby vozy byli dříve vydaný

Zdravím,
tak pomoc by se učitě hodila - je potřeba nafotit interiery WC.;) Ovšem již několik měsíců má prosba vyslyšena nebyla,tak ...

David

Back
Nahoře