Dílna Jirky Tovačovského

David Hájek napsal:
krakenomaniak napsal:
Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat na vozy regiojetu jak to vypadá s jejich vydáním nebo jestli nemohu pomoct aby vozy byli dříve vydaný

Zdravím,
tak pomoc by se učitě hodila - je potřeba nafotit interiery WC.;) Ovšem již několik měsíců má prosba vyslyšena nebyla,tak ...

... si modely vozů OBB Bmz 146 a RegioJet Ampz 011 bez WC stahujte u Jardy ... http://skura.msts.cz/ . ;)

David

Zdravím,
hlavně vše dobře prubněte. To víte,stárnu a při balení jsem mohl něco přehlédnout.

Ještě jednou děkuji polským kolegům "kepus_76" za readme verzí PL i EN a "psob" za informace k podvozku vozu RJ Ampz 011. Stejně tak poděkování patří jistému čtenáři fora vezdejšího za všeobecné informace k oběma vozům.

David

PS. Zájem o fotografie těch WC ovšem stále trvá !!!

Naposled editoval moderátor:
David Hájek napsal:
...

Zdravím,
již nafoceno a to osvědčenou metodou "Urob si sám".:P
Rozbil jsem tedy prasátko a vydal se spojem RJ IC xxxx do Olomóca za účelem nafocení všeho potřebného. Ovšem stala se nepříjemná událost - na WC bylo těsno a tak jsem si fotobrašnu odložil do umyvadla a jal se fotit vše potřebné. To,že je umyvadlo vybaveno fotobuňkou mi bohužel uniklo a ... .;-)
Poučení pro šoto-texturáře - fotografování na textury se někdy může i pěkně prodražit.:!::!::!: ;-)

David

David Hájek napsal:
David Hájek napsal:
...
)

...na WC bylo těsno a tak jsem si fotobrašnu odložil do umyvadla a jal se fotit vše potřebné....

David

Tak to můžete být rád, že jste tam nedal tu fotobrašnu i s foťákem, to by potom žádné WC nebylo nafoceno :)

dvacka napsal:
Tak to můžete být rád, že jste tam nedal tu fotobrašnu i s foťákem, to by potom žádné WC nebylo nafoceno :)

Pravda,
neměl by ho pak už kdo nafotit,bo by mě z toho trefil šlak.

David

Davide, to s tou fotobunkou je ako z grotesky. Dúfam že sa foťáku nič nestalo, kamarát Nikon už dva krát utopil v bani. V servise ho milujú :-)

nebulus napsal:
Davide, to s tou fotobunkou je ako z grotesky. Dúfam že sa foťáku nič nestalo, kamarát Nikon už dva krát utopil v bani. V servise ho milujú :-)

Zdravím,
šlo "jen" o zničenou jízdenku,fakturační doklady,služební průkaz a navlhlou náhradní baterii,polarizační filtr,držák filtrů Cokin atd.,atd./,ale i tak to dokázalo naštvat.:roll:

David

Ďalšia super koza, ktorú doma nenaučili, že kabelka sa do umývadla nedáva......Sorry David, ale tak trochu si si teraz nadbehol aj ty :) :)

dem napsal:
Ďalšia super koza, ktorú doma nenaučili, že kabelka sa do umývadla nedáva......Sorry David, ale tak trochu si si teraz nadbehol aj ty :) :)

To je tak,když člověk nemá čas furt sedět u netu a číst ptákoviny.;) Hlavní je,že se vše důležité nafotilo,zničené papírové nechalo vytisknout a orazítkovat znovu a plastové vysušilo. Jen mám obavy o ten polarizák.:rolleyes:

David

Zdravím,
sport /v TV i závodně aktivní/ mi sice vůbec nic neříká,ale na pěkný fotbalový loko-kousek se podívám rád ... .;)
Včera své dílo PKP IC 370 004 do výrobního závodu ke skouknutí poslal kolega "Kepus76".
Co se týče mě,není důvod povolení k provozování tohoto HDV nevydat.;)

478e006f31ac3ef70d67af80eb237cf0.jpg

d4a986fbd833147f6105245a0ac53855.jpg

David

PS
Případní šťouralé,kritizujicící "kopírování" rakouské myšlenky týkajícící se nátěrů lokomotiv fotbalovými motivy,nechť zde neprudí a raději čekají s foťákem na nějakém tom polském bahnhofu.V plánu je totiž úprava laku všech deseti Husarů.;-)

Back
Nahoře