Aktivity Kulica

kulice

Začátečník
Nazdar,
Mám pro vás svou prvotinu, teda aspoň tu co dávám na net... Prosím pár lídí o test a o zhodnocení či zkritizování na tomto vláknu...
Aktivita Ex 524 Trať 321

Řízené vozidlo:150.2
Úsek: Staré Město u Uherského Hradiště - Praha Běchovice
Délka aktivity:Cca 4 hod
Trainset:BP 7.2 + něco navíc...
Verze trati:16
Download:http://leteckaposta.cz/180697356

Jen bych doplnil, že jsem musel smazat zvuky staničního hlášení ve všech větších stanicích, jinak mě to padalo... Tak jen kdyby vám to dělalo problémy... Jo a vlákno na stahování možná časem přesunu na nějaký web, včas na to upozorním...

Naposled editoval moderátor:
kulice napsal:
Nazdar,
Mám pro vás svou prvotinu, teda aspoň tu co dávám na net... Prosím pár lídí o test a o zhodnocení či zkritizování na tomto vláknu...
Aktivita Ex 524 Trať 321

Není uvedena verze Bin-u předpokládám 1.8.

Naposled editoval moderátor:
Mám malou připomínku k aktivitě Ex 524, odstavené soupravy, radši místo losse consistu vyřeš jako normální traffic s použitím vyčkávacího bodu.

Ondra.H napsal:
Mám malou připomínku k aktivitě Ex 524, odstavené soupravy, radši místo losse consistu vyřeš jako normální traffic s použitím vyčkávacího bodu.

Díky... Beru na vědomí, zrovna na tohle jsem čekal reakce. Blbé je snad jen to, že traffic je víc práce, ale co už :)

Jo a ještě ten bin, teď už mám nejnovější, ale aktivitu jsem stavěl pod 1.7.102222

Nazdar,

Mám tu mou další aktivitu na test, jedná se o EN 477 Metropol, takže kdo bude mít zájem otestovat mou aktivitu a podělit se se mnou o případných kopancích a nedostatcích, tak sem jen šupněte maila a já rád pošlu... Doufám, že má prvotina už vyleze někde na webu, jen dodám, že se na tom pracuje...

Aktivita EN 477 Metropol - BP

Úsek: Praha Sedlec - Bratislava Vinohrady
Aktulalizace: BP 82.1
Trainset: BP 7 + něco navíc
BIN: 1.8.052113
Download: Na požadání na mail

Nazdar,

Další aktivita na test, je to taková oddechovka... Je to takový lehký návrat do minulosti, zbytek info u aktivity...

Aktivita R 721 - Luhacovice

Úsek: Bzenec - Bojkovice Mesto

Ano, Ex 524 a EN 477 už jsou otestované, teď už jen jednám z Blackwolfem o jejich prezentaci, takže co nevidět už budou, omlouvám se za prodlení, ale vznikl trochu informační šum a vše vždycky nemusí jít tak rychle jak bysme chtěli :)

kulice napsal:
Nazdar,

Mám tu mou další aktivitu na test, jedná se o EN 477 Metropol, takže kdo bude mít zájem otestovat mou aktivitu a podělit se se mnou o případných kopancích a nedostatcích, tak sem jen šupněte maila a já rád pošlu... Doufám, že má prvotina už vyleze někde na webu, jen dodám, že se na tom pracuje...

Aktivita EN 477 Metropol - BP

Úsek: Praha Sedlec - Bratislava Vinohrady
Aktulalizace: BP 82.1

Zdarec tvořiteli,měl bych zájem skusit tu tvou aktivitu EN 477,takže tady máš meila a jestli budeš ochoten... Díky (Z.Dejv@seznam.cz)

Problémy s EN 477

Zdravim,

Otázka: Proč není vozů původní složku?

Po dokončení nakládky úkol: černá obrazovka.

Peter01

(přeložen s: http://translate.google.com)

RE: Problémy s EN 477

Peter01 napsal:
Zdravim,

Otázka: Proč není vozů původní složku?

Po dokončení nakládky úkol: černá obrazovka.

Peter01

(přeložen s: http://translate.google.com)

Myslíš tedy po výstupu a nástupu cestujících. O kterou stanici a vozy se jedná?

RE: Problémy s EN 477

Boby napsal:
Myslíš tedy po výstupu a nástupu cestujících. O kterou stanici a vozy se jedná?
Peter01 je Němec a dotaz přeložil translátorem, takže musíš použít více fantazie a psát německy či anglicky.

Podle vašich reakcí usuzuji že jste aktivitu Ex 524 projeli bez obtíží. Mě však hra několikrát spadla v Přerově a v Olomouci už mi s touto aktivitou došla trpělivost :(. Prosil bych autora o trošku rozvážnější volbu hustoty dopravy. Také mi v aktivitě chyběl údaj o max. rychlosti. Jinak super a přeji mnoho volného času ;)

Medo napsal:
Podle vašich reakcí usuzuji že jste aktivitu Ex 524 projeli bez obtíží. Mě však hra několikrát spadla v Přerově a v Olomouci už mi s touto aktivitou došla trpělivost :(. Prosil bych autora o trošku rozvážnější volbu hustoty dopravy. Také mi v aktivitě chyběl údaj o max. rychlosti. Jinak super a přeji mnoho volného času ;)

V této aktivitě rozhodně není nijak silný traffic a pokud jsou voleny LC, tak jsou voleny optimálně a v rozumné míře. Problémy s pádem bych tedy hledal jinde. A asi bych v první řadě udělal to co doporučuje autor v prvním příspěvku. V max je daná hnacím vozidlem.

chtěl bych se zeptat autora co mám dělat když jedu aktivitu ex 524 a na vjezdu do ústí nad orlicí mám na stůj jelikož asi 100 metrů předemnou stojí vlak a při jízdě aktivity En 477 metropol to spadne v praze na hlavnim nádraží

8171 napsal:
chtěl bych se zeptat autora co mám dělat když jedu aktivitu ex 524 a na vjezdu do ústí nad orlicí mám na stůj jelikož asi 100 metrů předemnou stojí vlak a při jízdě aktivity En 477 metropol to spadne v praze na hlavnim nádraží
Nazdar,

Tak proč to padá v Pze nevím, kdyžtak napiš v které chvíli to padá... A ten Ex nevím, žádný vlak by tam byt neměl, ale možná se něco pokazilo... Co to je za vlak?? Řazení, nebo nĚco podle čeho bych ho mohl identifikovat... Jaký používáš BIN??

kulice napsal:
8171 napsal:
Nazdar,

Tak proč to padá v Pze nevím, kdyžtak napiš v které chvíli to padá... A ten Ex nevím, žádný vlak by tam byt neměl, ale možná se něco pokazilo... Co to je za vlak?? Řazení, nebo nĚco podle čeho bych ho mohl identifikovat... Jaký používáš BIN??

v praze to padá těsně před dojetím k nástupišti a v tom ústí to jsou bmz a vepředu je obb 1216 226 a bin používám 1.8.052113

Back
Nahoře