Aktivity Kulica

8171 napsal:
kulice napsal:
8171 napsal:
chtěl bych se zeptat autora co mám dělat když jedu aktivitu ex 524 a na vjezdu do ústí nad orlicí mám na stůj jelikož asi 100 metrů předemnou stojí vlak a při jízdě aktivity En 477 metropol to spadne v praze na hlavnim nádraží
Nazdar,

Tak proč to padá v Pze nevím, kdyžtak napiš v které chvíli to padá... A ten Ex nevím, žádný vlak by tam byt neměl, ale možná se něco pokazilo... Co to je za vlak?? Řazení, nebo nĚco podle čeho bych ho mohl identifikovat... Jaký používáš BIN??

v praze to padá těsně před dojetím k nástupišti a v tom ústí to jsou bmz a vepředu je obb 1216 226 a bin používám 1.8.052113
Zdar,

Tak s tou Prahou nevím proč to padá... TO ví jen asi čert, to ti bohužel nepomůžu... V tom Ústí je asi maličký problém, dojel si tam příliš pozdě, ten vlak před tebou je EC 378 a měl tě v Ústí předjet... Nicméně si tam asi dojel v tak blbou chvíli, že se nějak semlelo a nechce to frčet a taky nevím jak z toho ven... Snad jedině jet znova a dojet tam tak abys z Č.T. odjížděl načas...

Zdravím,

projel jsem si Vaší aktivitu EN 477 METROPOL. Moc se mně líbila, mimořádné situace, jízda na blok.... paráda:) Akorát teda ve větších stanicích po zobrazení nějaké hlášky padá, ale to by ani tak nevadilo, páč to jich takhle padá víc. Spíš bych se chtěl zeptat, po příjezdu do Blavy na hlavní se zobrazí hláška, že se má počkat s mačkáním ENTERu až po najetí 350ky na soupravu, Ale když jsem přesedl z 362 na 350, tak po ujetí asi 50 m se objeví hláška "Úkol komletní". To tak má být nebo se mě aktivita ukončila předčasně?:rolleyes:

Ja tiez teraz bojujem s aktivitou EN 477, dlho som nechapal, preco to pri vjazde do Phy Hln. pada. Viem, ze to pada v momente, kedy by sa mal spustit stanicny rozhlas - tak som dal v nastaveniach kvalitu zvukov najnizsiu, takisto som stiahol hlasitost zvukov okolia na minimum a voi la - uz to slo. Praha je vsak problemova. Vzdy, ked si myslim, ze to najhorsie je za mnou, nastavim zvuky spat na maximum a pri najblizsej prilezitosti pocas prejazdu nejakou komplikovanou oblastou (nedajboze aplikujem EDB) to zas padne... ale pri tomto nastaveni som Prahou presiel uz "v pohode", ale je to boj... menej vykonne pocitace uz asi Prahu v aktivitach len tak lahko nezvladaju

Ferda napsal:
Zdravím,

projel jsem si Vaší aktivitu EN 477 METROPOL. Moc se mně líbila, mimořádné situace, jízda na blok.... paráda:) Akorát teda ve větších stanicích po zobrazení nějaké hlášky padá, ale to by ani tak nevadilo, páč to jich takhle padá víc. Spíš bych se chtěl zeptat, po příjezdu do Blavy na hlavní se zobrazí hláška, že se má počkat s mačkáním ENTERu až po najetí 350ky na soupravu, Ale když jsem přesedl z 362 na 350, tak po ujetí asi 50 m se objeví hláška "Úkol komletní". To tak má být nebo se mě aktivita ukončila předčasně?:rolleyes:

Nazdar,

Padaní je běžná věc, taky se s ní potýkám... On se blbě odhaduje traffic, aby to bylo v pohodě, ale to už tu padlo několikrát... Nicméně, s tou Blavou jsme našel problém, při její editaci a práci s několika verzemi jsme zapomněl na jednu úpravu, takže tímto děkuji za upozornění na chybu... Nicméně o nic závažného jsi nepřišel.

Ferda napsal:
Zdravím,

K tomu si dovolím napsat své zjištění. Je zde definován otočný bod, který tak trochu koliduje s ukončením mise. Prostě musíš těsně před zobrazením zprávy najet 350kou na soupravu / doporučuji změnit stanoviště, protože by ses mohl ocitnout na druhé straně ŽST/. Potom už normálně po nastoupení a vystoupení cestujících /Enter/ odjedeš a zobrazí se korektně ukončení aktivity. Vzhledem k náročnosti aktivity a jinak velmi dobrému zpracování se jedná opravdu jen o detail.

Zdravim, projizdel jsem aktivitu EN477, ale jelikoz se mi nepodarila ulozit, tak jsem dojel jen do Usti :cry: . Chtel jsem se zeptat, jestli se nekdo taky setkal s timto problemem. Kdyz chci ulozit aktivitu, tak vyskoci hlaska Save activity failed. Nemuze to souviset s velmi bohatym trafficem?

Podobný problém měl někdo s aktivitou Dana J. Ranní šichta OKD, ale pokud vím, ještě se nepodařilo nalézt řešení... :-(

Mohl by mi někdo poradit způsob jak odpojit v praze na hlaváku ty vozy? Po zastavení vozy odpojím, ale jakmile se rozjedu, vozy se opět připojí... Zkoušel jsem to za prvním vozem a v pohodě, tak asi bude problém v lokomotivě... Jedná se o aktivitu EN477, loko CD 371.003-5

faldicek napsal:
Mohl by mi někdo poradit způsob jak odpojit v praze na hlaváku ty vozy? Po zastavení vozy odpojím, ale jakmile se rozjedu, vozy se opět připojí... Zkoušel jsem to za prvním vozem a v pohodě, tak asi bude problém v lokomotivě... Jedná se o aktivitu EN477, loko CD 371.003-5
Zdar,

Taky se mě to stávalo... Zkus se rozjet uplně pomaličku, třeba jen 1 km/h a až budeš dostatečně daleko tak to teprve rozjeď...

Díky díky díky... to mě fakt nenapadlo, já zkoušel všechny možný i nemožný variace, ale tohle mě nenapadlo:)

Naposled editoval moderátor:
Pane Kaulica aktivita Ex 524 se mi velmi líbila. Ale u další aktivity EN 477 si nevím rady. Když spouštím simulátor a nabíhá mi aktivita tak mi tak ve třičtvrtě načítání vypne a spadne do windovs nevíte co stím.

Možná ti to shodí hláška o chybějících zvucích, ale nepodařilo se mi dopátrat od kterého vozu, každopádně v soupravě hráče to není... Je to soubor CD-os-4Ex.sms, který má být umístěn v TRAINSET/sound-v/

Už sem to vypátral je to vůz RDZ_WLABmee62. Sice sem ho opravil, ale hra se automaticky vypne vždy při nabíhání ukonce nevím čím to může být.

Tak jsem tu zas s problémem, tentokrát v břeclavi... Uklidil jsem 350 do šturcu a po otočení mi svítí stůj, mačkám tab jak divej a bum, aktivita ukončena, projeli jste návěst stůj... A ještě něco, po přestupu na 362 jsem v kabině směrem k 350, má to tak být, nebo mám přelézt do druhé?

Ta aktivita mi zatím padá, když to při nabíhání aktivity píše spouštím svět poraďte mi kde může být chyba.

Vítej do klubu, co já vím tak už jsi třetí případ, také mi to už u dvou aktivit takto spadlo, ale zatím nikdo nepřiěel na to proč...

Nazdar,

Teď jsem trochu nestíhal a nesledoval jsem diskuzi... Nicméně bohužel nevím jak Vám poradit. Mě aktivity v pohodě běželi, bez nějakých problémů...

faldicek napsal:
Tak jsem tu zas s problémem, tentokrát v břeclavi... Uklidil jsem 350 do šturcu a po otočení mi svítí stůj, mačkám tab jak divej a bum, aktivita ukončena, projeli jste návěst stůj... A ještě něco, po přestupu na 362 jsem v kabině směrem k 350, má to tak být, nebo mám přelézt do druhé?

Přejel jsi místo zastavení. Zopakuj si posun a zastav přesně. Potom přelez na druhé stanoviště.
Pánové, pokud vám aktivita při načítání padá, tak to není chyba aktivity a autor vám těžko pomůže. Aktivitu jsem řádně otestoval a na závažnou chybu jsem nenarazil. Zkontrolujte si aktualizaci tratě, zda jste aktualizovali vše co aktualizace obsahuje včetně soundcfg.dat, verzi Binu a zkontrolujte, zda nemáte chybu v trainsetu. Vymažte vše co nepotřebujete a nechte si tam pouze soubory aktivity. Zkuste i upravená hlášení, případně je vyhoďte úplně. A to musí jet. - Platí i pro Ondru135

Nazdar,

Mám tu mou další aktivitu na test, jedná se o R 622 Bečva, pokud má někdo zájem to testnout a podělit se se mnou o koreknosti provedení tak sem šupněte mail... Jen bych dodal, že je to postaveno na platformě Ex 524, takže pak už 524 nepůjde... Ale to doufám není problém.

Aktivita R 622 Bečva Trať 321

Řízené vozidlo: 162 057
Úsek: Valašské Meziříčí - Praha Běchovice
Délka aktivity: Cca 4 hod
Trainset: BP 7.3 + něco navíc...
Verze trati: 17
Verze Bin: 1.8.0521
Download: Na požadání na mail

R 622 dokážu dojet těsně před Hranice n Moravě, pak následuje pád.Mám to uložený těsně před pádem, zkouším všechno možné, ale nic platné.Bin mám dle propozic. Tak nevím, kde by mohl být zakopaný pes.

Back
Nahoře