Aktivity Kulica

Šnek napsal:
R 622 dokážu dojet těsně před Hranice n Moravě, pak následuje pád.Mám to uložený těsně před pádem, zkouším všechno možné, ale nic platné.Bin mám dle propozic. Tak nevím, kde by mohl být zakopaný pes.
Nazdar,
Tak s tím bohužel neporadím, vůbec mě nenapadá v čem by to mohlo byt...

Šnek napsal:
R 622 dokážu dojet těsně před Hranice n Moravě, pak následuje pád.Mám to uložený těsně před pádem, zkouším všechno možné, ale nic platné.Bin mám dle propozic. Tak nevím, kde by mohl být zakopaný pes.

A co tak náhodou již milionkrát zmiňované hlášení. Kdysi dávno mi to taky padalo v každé větší stanici.

wockow napsal:
Šnek napsal:

A co tak náhodou již milionkrát zmiňované hlášení. Kdysi dávno mi to taky padalo v každé větší stanici.
Bohužel o zmiňovaném hlášení to asi není,to už jsem zkoušel na "odlehčené hlášení pro slabší PC" mě se to stalo taky-dojedu před Hranice a konec.

Naposled editoval moderátor:
Banán napsal:
wockow napsal:
Šnek napsal:

Pekny den vsetkym. Ja som si tu aktivitu stiahol a ide mi bez problemov. Ale myslim si, ze pri tvorbe aktivit je len jedna moznost kedy je msts schopne padu. A to je nadmierny trafic alebo vela loose consists. Stavalo sa to aj mne ked som robil svoje prve aktivity.
Skuste ked tak ulozit aktivitu niekde pred Hranicami na Morave - mesto a potom to skuste spustit s tamade, alebo ak viete kde presne je to miesto kde to pada, tak tym miestom prejst pomaly cca 40km/h.

Šnek napsal:
spustit s tamade znamená prosím co?

To je taký miestny - regionálny výraz a znamená odtiaľ ... buď rád, že nenapísal jak pán fobirov poslal iglovčanov na orsacku cestu homok vozic :D

alebo si skontroluj to, na čo som padal, kým som sa nenaštval a nenahodil convoi. model, z ktorého máš iba .eng/.wag (takže trainstore nič nespozná a aj MSTS naštartuje bez remcania), ale chýba zvyšok (.s, .sd, textúry). na takýchto modeloch to padá veľmi rado v momente, keď sa ho snaží vložiť do simulácie. ideálny nástroj napríklad ten convoi.

Nazdar,

Po poněkud delší odmlce tu mám další mou aktivitu, pokud má někdo zájem to testnout a podělit se se mnou o koreknosti provedení tak sem šupněte mail... Je to pohodovka na stanovišti 843 a snažil jsem se s ním vyhrát, tak doufám, že se bude líbit.

Aktivita R 881/ Sp 1639 Trať 321

Řízené vozidlo: 843 004
Úsek: Opava Východ - Frýdlant nad Ostravicí
Délka aktivity: Cca 1 hod
Trainset: BP 7.3 + něco navíc...
Verze trati: 17
Verze Bin: 1.8.0521
Download: Na požadání na mail

Nazdar,

Tady je další aktivita na otestování, je to pokračování předchozí aktivity, ale v opačném pořadí. Není to ostrá verze, ještě je potřeba to otestovat.

Aktivita R 881/ Sp 1639 Trať 310

Řízené vozidlo: 943/843
Úsek: Jindřichov ve Slezsku - Opava Východ
Délka aktivity: Cca 1 hod
Trainset: BP 7.3 + něco navíc...
Verze trati: 3?
Verze Bin: 1.8.0521
Download: Na požadání na mail

Ahoj, právě jsem si projel tvojí poslední aktivitu R / Sp Veliby - Nymburk - Kolín - Chlumec nad Cidlinou, momentálně jsem v Nymburku a viděl jsem jak vedle mě projíždí náklad ( Laaeks ) akorát jel bohužel bez lokomotivy a jel tak 80 km/hod :) tak to prosím oprav ;) díky

Back
Nahoře