Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Musa napsal:Zdravím,vytvořil jsem pár aktivit pro trať 321,tak je můžete zkusit a potom psát recenzedíky s pozdravem Musa.
Nic ve zlém, ale tyhle reporty i v jiných vláknech jsou projevem zneuznalého exhibicionisty, co si asi plete forum s chatem !Musa napsal:Zdar zdar,aktivita Os 3309 je kompletně hotová,teď už proběhnou poslední testy a dneska se na ni můžete těšit![]()
ondra135 napsal:Ahoj Musa potřeboval bych poradit když se mi načítá aktivita EC133 tak mi to napíše nelze přidat vozidlo ZSSK ResT do světa a aktivita vypne potřeboval bych poradit jak v editoru tyto vozy najít a opravit trasu.
ondra135 napsal:Ahoj Musa potřeboval bych poradit když se mi načítá aktivita EC133 tak mi to napíše nelze přidat vozidlo ZSSK ResT do světa a aktivita vypne potřeboval bych poradit jak v editoru tyto vozy najít a opravit trasu.
Ondra.H napsal:Zdravím, měl bych pár připomínek k aktivitě R 627
1. Nechápu proč aktivita začíná před Prahou Libní, když Zátopek jezdí přes Vršovice.
2.Proč používáš pouze vozidla z Trainsetu BP ? (například peršingy) když třeba u Čoudy je spousta dobrých vozidel.
3. Mohl bys používat trochu reálnější řazení nákladních vlaků, například ta slovenská cocacola v Hustopečích nad Bečvou je opravdu úžasná.
Možná by bylo lepší začínat až v Kolíně, a první díl udělat pro trať BP. Co se týče té Coca coly, tak ta by se do Hustepečí musela dostat, hodně velkou náhodou, ale určitě ne nákladním vlaku. Jo a aktivitu sem nedojel, poprvé sem to uložil u Běchovic, a šel spát a ráno mi to házelo, nějaký chybný conists, tak sem se na to mrkl v editoru (tam sem právě našel tu coca colu), a vyměni nějaké consisty, ale končím v Českém Brodě, z hláškou o zničném spřáhle.Musa napsal:Ondra.H napsal:Zdravím, měl bych pár připomínek k aktivitě R 627
1. Nechápu proč aktivita začíná před Prahou Libní, když Zátopek jezdí přes Vršovice.
2.Proč používáš pouze vozidla z Trainsetu BP ? (například peršingy) když třeba u Čoudy je spousta dobrých vozidel.
3. Mohl bys používat trochu reálnější řazení nákladních vlaků, například ta slovenská cocacola v Hustopečích nad Bečvou je opravdu úžasná.
1. Aktivita začíná před Libni proto,protože jak bude aktualizace a v ní Praha,tak to protáhnu z Hlavního nádraží.No řekni sám,nebylo by blbý začínat v Běchovicích?
2.Jo,používám vozidla Trainsetu BP,protože nechci těch odkazů na vozidla pro funkčnost cpát tolik.
3.Já vím,Coca Cola je tam schválně,proč by se nemohla vyskytnout v Hustopečích i doopravdy?
Nějakou takovou připomínku jsem čekal co se týče té Coca Coly.Ale vidím,že jsi dojel až do Val. Mezu,takže aktivita bez problému funguje.