Aktivity Musa

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Musa
  • Datum začátku Datum začátku

Musa

Cestující
Zdravím,vytvořil jsem pár aktivit pro trať 321,tak je můžete zkusit a potom psát recenze :D díky s pozdravem Musa.

www.musova-zeleznice.wbs.cz

Musa napsal:
Zdravím,vytvořil jsem pár aktivit pro trať 321,tak je můžete zkusit a potom psát recenze :D díky s pozdravem Musa.

Zkusil jsem Devin. Chybí Ti tam consisty, takže kdo nemá BP bude mít problém. Je lepší zabalit celou aktivitu do .apk, potom tam máš všechno. Jinak je aktivita bez chyb a na slušné úrovni.
Ostatní nemáš aktualizované :(

Já vím,už jsem nad tím přemýšlel.Jak to budu opravovat ty dřívější aktivity,tak to zabalím i do formátu ".apk" .Díky za pochvalu aktivity,těší mě to.:roll: .Bohužel na opravy a na vývoje nových aktivit je málo času,protože škola je bohužel přednější.Pomalu,ale jistě se pokračuje vývoj další....mohu prozradit,že to bude jízda po novém úseku ;)

Zdravím všechny příznivce MSTS.Tak je ve fázi testování opravená aktivita EC 133 Devín(Bohumín - Kúty).Po testech se jí dočkáte na mých stránkách,kde si ji budete moci stáhnout i ve formátu APK ;) .Zveřejnění plánuji na dnešní den.

A je to tady.Už teď můžete stahovat opravenou aktivitu EC 133 Devin,kterou jsem zabalil a dal na net ve formátu apk.Přeji příjemnou jízdu ;)

Z důvodu nějaké nezjištné závady v editoru úkolů nelze udělat aktivitu Os 3302.Bohužel,ale jako náhradu dělám aktivitu opačného směru.Osobák 3309 ze Zábřeha do Bohumína,tak snad se na mě nebudete zlobit.;)

Takže aktivita "Os 3309" City Elefant je hotová ze 60%.Dneska se ještě pustím do práce,takže bych to viděl tak,že dneska,popřípadě zítra ji dokončím a vydám na web ;-) .Upřímně řeknu,že podle sebe to bude zatím moje nejlepší dílo.Snad všechno pošlape jak má ;-)

Zdar zdar,aktivita Os 3309 je kompletně hotová,teď už proběhnou poslední testy a dneska se na ni můžete těšit ;):cool:

Musa napsal:
Zdar zdar,aktivita Os 3309 je kompletně hotová,teď už proběhnou poslední testy a dneska se na ni můžete těšit ;):cool:
Nic ve zlém, ale tyhle reporty i v jiných vláknech jsou projevem zneuznalého exhibicionisty, co si asi plete forum s chatem !
Nebylo by lepší místo nesmyslného opakovaného reportování ( bude nebude povedlo nepovedlo stesky plačky ... ) sem jednoduše vlípnout až finální odkaz na sosnutí s případným jednoduchým popisem ?

Dobře,omlouvám se,jestli to tu někoho popudilo.Jen dodám,že vím,že jsem na fóru a ne na chatu!A co se týče potom popisu aktivity a odkazu,tak to všechno je na mojí stránce.

Zdravím.Na mém webu můžete stahovat novou aktivitu "R 810"(Olomouc hlavní nádraží - Brno hlavní nádraží),který povezete do stanice Podivín.Ve stanici Břeclav Vás čeká přepřah lokomotivy 362 na lokomotivu 263.Přeji příjemné a bezproblémové ježdění.

Ahoj Musa potřeboval bych poradit když se mi načítá aktivita EC133 tak mi to napíše nelze přidat vozidlo ZSSK ResT do světa a aktivita vypne potřeboval bych poradit jak v editoru tyto vozy najít a opravit trasu.

ondra135 napsal:
Ahoj Musa potřeboval bych poradit když se mi načítá aktivita EC133 tak mi to napíše nelze přidat vozidlo ZSSK ResT do světa a aktivita vypne potřeboval bych poradit jak v editoru tyto vozy najít a opravit trasu.

Ahoj,tak tohle mi nic neříká,přiznám se.S tímto si nevím radu ani já,nevím,nikdo si zatím nestěžoval na chybu a ani já jsem na 3 počítačích s tím neměl problém.Fakt nevím,ale zní to zajímavě a tak se na to budu muset podívat.

ondra135 napsal:

Ahoj,tak tohle mi nic neříká,přiznám se.S tímto si nevím radu ani já,nevím,nikdo si zatím nestěžoval na chybu a ani já jsem na 3 počítačích s tím neměl problém.Fakt nevím,ale zní to zajímavě a tak se na to budu muset podívat.

Naposled editoval moderátor:
Vážení uživatelé,dnes je den D pro mou novou aktivitu "R 627 Emil Zátopek" ,kterou nyní můžete stahovat z mé stránky.Jedná se o jízdu z Prahy do Valašského Meziříčí lokomotivou 150.224 ,kterou si musíte stáhnou spolu se skiny jednotek 471 a balíkem taurusů v nátěrech pro EURO 2008 z přiložených odkazů.Doufám,že se Vám aktivita bude líbit.

Zdravím, měl bych pár připomínek k aktivitě R 627
1. Nechápu proč aktivita začíná před Prahou Libní, když Zátopek jezdí přes Vršovice.
2.Proč používáš pouze vozidla z Trainsetu BP ? (například peršingy) když třeba u Čoudy je spousta dobrých vozidel.
3. Mohl bys používat trochu reálnější řazení nákladních vlaků, například ta slovenská cocacola v Hustopečích nad Bečvou je opravdu úžasná.

Ondra.H napsal:
1. Nechápu proč aktivita začíná před Prahou Libní, když Zátopek jezdí přes Vršovice.
2.Proč používáš pouze vozidla z Trainsetu BP ? (například peršingy) když třeba u Čoudy je spousta dobrých vozidel.
3. Mohl bys používat trochu reálnější řazení nákladních vlaků, například ta slovenská cocacola v Hustopečích nad Bečvou je opravdu úžasná.

1. Aktivita začíná před Libni proto,protože jak bude aktualizace a v ní Praha,tak to protáhnu z Hlavního nádraží.No řekni sám,nebylo by blbý začínat v Běchovicích?
2.Jo,používám vozidla Trainsetu BP,protože nechci těch odkazů na vozidla pro funkčnost cpát tolik.
3.Já vím,Coca Cola je tam schválně,proč by se nemohla vyskytnout v Hustopečích i doopravdy?

Nějakou takovou připomínku jsem čekal co se týče té Coca Coly.Ale vidím,že jsi dojel až do Val. Mezu,takže aktivita bez problému funguje.

Musa napsal:
Ondra.H napsal:

1. Aktivita začíná před Libni proto,protože jak bude aktualizace a v ní Praha,tak to protáhnu z Hlavního nádraží.No řekni sám,nebylo by blbý začínat v Běchovicích?
2.Jo,používám vozidla Trainsetu BP,protože nechci těch odkazů na vozidla pro funkčnost cpát tolik.
3.Já vím,Coca Cola je tam schválně,proč by se nemohla vyskytnout v Hustopečích i doopravdy?

Nějakou takovou připomínku jsem čekal co se týče té Coca Coly.Ale vidím,že jsi dojel až do Val. Mezu,takže aktivita bez problému funguje.
Možná by bylo lepší začínat až v Kolíně, a první díl udělat pro trať BP. Co se týče té Coca coly, tak ta by se do Hustepečí musela dostat, hodně velkou náhodou, ale určitě ne nákladním vlaku. Jo a aktivitu sem nedojel, poprvé sem to uložil u Běchovic, a šel spát a ráno mi to házelo, nějaký chybný conists, tak sem se na to mrkl v editoru (tam sem právě našel tu coca colu), a vyměni nějaké consisty, ale končím v Českém Brodě, z hláškou o zničném spřáhle.

Tak to berme aspoň jako nějaké zpestření aktivity,myslím tou Coca Colou.Chybný consists?Divné,nemám s tím problém na 3 počítačích.To zničené spřáhlo se mi taky stává,nevím sice,jak je to možné,ale stává se mi to tak,že když na výhybce zmeníš pohled z kabiny na lokomotivu,tak se to stane,vím,zní to divně,ale tohle se mi stalo minimálně 2x a právě tím pohledem na lokomotivu.

Back
Nahoře