Já si myslím, kdyby jsi chtěl všechny kombinace co existují, tak by se modelář musel zbláznit. Mě úplně stačila stanice Tišnov. Lubomír si tam vyhrál s komplet TV. Věřte nevěřte, celá stanice je co sloup to originál. Co se opakuje je ojedinělá výjimka. Kdybych měl nafotit Pawlíkovi, jen jaké mutace jsou na trati, že by se to mělo doplnit, tak mi to omlátí o hlavu. A to ještě Deterio vymyslel speciály pro trať Libeň - Hrabovka, že jsou tam takové zahnuté úchyty pro zesilovací vedení. Za těch 19 let, co jsem tudy jezdil jsem si tohoto detailu nikdy nevšiml.
Z mé strany, co chybí jsou stavebnice brán do stanic, aby sloupy vycházely přesně mezi bloky vícekolejných pásů. Jakmile mám vedle sebe víc než 7 kolejí, tak není možné brány osadit. Navíc prostřední nosné sloupy mám průniky dvou sloupů.
Takže pokud někdo řeší TV, chybí nám brány se sloupem z jedné strany, kdy délka brány by přesně lícovala mezi vícekolejné pásy. Plus samostatné sloupy na konec. Pak by se něco viz obrázek mohlo nakombinovat dle libosti.