Trať CR_310

Jarousinek99 napsal:
Mohl by mi prosim nekdo poslat heslo do vzkazu na instalaci zvuku od p.Smutka? Psal jsem mu uz pred casem email se zadosti ale je mi jasne ze nema cas jen na me.... podstatne mi to bez toho kazi dojem ze hry. Jestli se nekdo najde dekuji i kdyz chapu ze se to asi moc nehodi.
Máš to v e-mailu, nemůžeš očekávat odpověď za pár sekund, krom toho bylo dnes teplo, kdo by seděl u PC :cool:
Pokud si mi psal už dříve asi to skončilo ve spamu.

Nevíte, v jaké položce mám přepsat souhlas k odjezdu, aby to na mě nemluvilo nějaké nesmysly?

Zdravím,

chci se zeptat, jest-li směr Opava - Hradec jezdí 809 v najbrtu. Nikde to nemůžu najít. A popřípadě na jakých úsecích této tratě jezdí? Mám namysli i Jakartovice biď nejsou ještě postaveny.

V Opavě žádná 809 v najbrtu není, v najbrtu je tady pouze 810.234-5 a ta tady jezdí celkem pravidelně v oběhu na 809, takže ji lze potkat na tratích Opava - Hradec, Opava - Jakartovice, Opava - Hlučín, Opava - Rýmařov nebo Kravaře ve Sl. - Chuchelná.

Dnes je ten slavný den,kdy byl drátem propojen Svinov s Opavou. Stalo se tak v km 267,1 ... .;)

7215d78c8ac4a92c7003a4da7da56c1a.jpg

59f6355b16140a84e6a394d905d96deb.jpg

David

Naposled editoval moderátor:
Hezká práce ;-). Takže v další akrualizaci bude dokončenej úsek Opava - Svinov ;-)? Nebo se dočkáme ještě dalších překvapení :-p ?

Marco Polo napsal:
Hezká práce ;-). Takže v další akrualizaci bude dokončenej úsek Opava - Svinov ;-)? Nebo se dočkáme ještě dalších překvapení :-p ?

Zdravím,
co se týče úseku Ostrava-Svinov - Opavy východ,který má na starosti má maličkost,moc závratných novinek nečekejte. Holt,půl roku jsem se věnoval tvorbě něčeho jiné a virtuálno muselo stranou.;)
Za zmínku ale zcela jistě stojí parádní modely objektů v Děhylově a Háji ve Slezsku od brzdy1. Chybí již jen model budovy v žst.Štítina a potom příjde na řadu tvorba/osazení peronů do uvedených stanic a zastávky Mokré Lazce. Hlavní páteř TV je již "natažena" a zbývá jen elektrifikovat vedlejší staniční koleje v žst.Děhylov a Háj ve Sl.
Stavbyvedoucí Pepa dal všem stavitelům podúseků termín do poloviny prosince,kdy je stavebí uzávěrka,tak uvidím co do té doby stihnu. V každém případě ale úsek 321-čky dle mých představ dokončen nebude.
A překvapení ? Pro nezainteresované /neúčastníky pražského a bohumínského setkání/ tam určitě překvapení budou. Osobně vím minimálně o dvou traťových.:oops:

David

Naposled editoval moderátor:
Přece lokálka z Hanušovic do Zábřehu, pokud Pepa vydá aktualizaci. A určitě to bude mít propracovanější než já. Terén vygenerovaný a ne jak já uplácaný podle turistických map a obrázků. Sám jsem zvědavý, jak se s tím Pepa popere. Já budu rád, když tam napustím do vánoc ještě vodu a pokračování příště.
Jen kdyby tak někdo vymodeloval Hanušovice a ostatní nádraží včetně Šumperka, když už tohle bude ve dvou projektech. Jenomže nejsou lidi ani na fotografování.

Zbyněk Šemora napsal:
Přece lokálka z Hanušovic do Zábřehu....
Já vím, a nepovím... :D:D , ale jsi blízko blizoučko. Proto zatím držím chystaný balík aktivit pro 310 k výročí tratě s historickými vlaky, do nějž jedna aktivita příbude.

Zbyněk Šemora napsal:
... Jenomže nejsou lidi ani na fotografování.

Však neboj,až se zase Cargo spojí s matkou,odbory poté zalobují i za nás nedržitele režijních výhod /:D:D:cool:/ a doma mi bude povoleno,neměl bych mít problém jezdit po Moravě a fotit dle libosti.:-P

David

Zbyněk Šemora napsal:
Přece lokálka z Hanušovic do Zábřehu, pokud Pepa vydá aktualizaci. A určitě to bude mít propracovanější než já. ........

No aktualizace na Vánoce bude,ale vzpomínaná lokálka určitě ještě ne.
Pokládání kolejí z Hanušovic do Olomouce přes Uničov se protáhlo až do konce října,takže není možné toho již moc vytvořit.Tímto moc děkuji Ondrovi
za jeho odvedenou práci.
Na jednu novou kompletní lokálku se však můžete těšit.

Pepa z Nuslí napsal:
Hanušovice - Staré Město pod Sněžníkem? Nebo Lipová Lázně - Javorník ve Slezsku?

Jestliže někdo pořídí videozáznam obou tratí,nafotí nějaké ty specifické objekty a vytvoří jejich modely,proč ne.;)

David

Back
Nahoře