Trať CR_310

Ahoj, objevil jsem pravděpodobně nedostatek v trati. V zimě v zastávce Ramzová ve směru do Hanušovic chybí "místo zastavení" pro vlaky osobní dopravy označující konec peronu ...

To místo zastavení tam není v žádnou roční dobu,protože tam není vůbec osazené.
díky za upozornění,bylo tam ale není,toď otázka.
Jinak jsem dnes poprvé v tomto roce otevřel editor tratí,opravil několik desítek věcí, na co jsem byl upozorněn,a hlavně v úseku Opava-Ostrava u některých mašin naskočila rychlost 50km po celém úseku.
Takže asi začátkem prázdnin očekávejte link na pracovní verzi 310ky zde v této sekci, kde by už měl být i úsek z Kravař do Chuchelné zkultůrněn.

Mrkni ještě Pepo prosím tě na trať před Bohuňovicemi směr Olomouc. Na "přibližovacích návěstidlech" před předvěstí je nejvzdálenější se 4mi pruhy osazeno jako oddílové návěstidlo (vodorovné pruhy) místo správně vjezdového (šikmé pruhy). Zbylá 3 návěstidla jsou OK.
Díky ;)

V Branticích máme světelné kužely bez lamp a lampy bez světelných kuželů, v Zátoru prozměnu indiáni ukradli koleje ...

Bez názvu.jpg

RE:fma_0526

Ruda říkal,že to nad Moravou napraví,
v Zátoru nevím jak ostatní ,ale já mám já vše ok i s kolejema,
a v Branticích je taky vše dobře,protože ,tam už se za nástupišti nesvítí,
protože se už zrušily v noci posuny.(ale není problém tam ty kužely dodat)
Zátor.jpg

No tak to bude chybka u mě, instaloval sem nový ovladač grafiky a možná mám ještě něco blbě pozatržítkováno ... Ty lampy sem myslel úplně na kraji v pravo ve směru jízdy, první tři (myslím) měly jen kužely ale lampy nikde, ale pak zase byly lampy, ale nesvítily :D

no ovladače,to jsem měl taky nedávno takové,
že světelné kužely od hráče sežraly všechny stromy a keře a někdy i trafic vozidla byly očesané od plechů,
trvalo dlouho ,než jsem opět našel ty pravé ovladače.

Děkujem ...

... a sám za sebe odvolávám výše popsané "chybky", po "pohejblátkování" už je vše jak má ... v Branticích vyrostly lampy a před Zátorem jsou i koleje. :rolleyes:

Ahoj, trať je super. Ale až budeš finalizovat verzi, tak prosím tě koukni na přejezdy v okolí Bolatic. Nejbližší přejezd na každé straně u této zastávky potřebuje vyladit. Jeden má moc vysoký "střed" mezi kolejnicemi, a druhý střed nenavazuje optimálně k silnici okolo kolejí :-).
Díky :-)

Dobrý den, nainstaloval jsem si staženou 310 do MSTS, ale bohužel mi to dává hlášku, že program provedl neplatnou operaci a bude ukončen. Bohužel se nic víc nedozvím. Může mi někdo poradit, co s tím. Díky za radu.

Díky moc, už to jede. Akorát tam chybí česká vozidla. Předpokládám, že je potřeba je stáhnout zvlášť.

Back
Nahoře