Používáte zastaralý prohlížeč. Ten nemusí zobrazovat tuto nebo jiné webové stránky správně. Měl(a) byste si jej zaktualizovat nebo použít alternativní prohlížeč.
Ahoj Pepo. Prosím prosím, smutně koukám , nešlo by, když už děláš úpravy pro OR na 310tce vyřešit i "kolečka" lamp v noci v nádrařích a v okolí? Ctělo by to asi malinko zvednout placky odrazu osvětlení.
No já to bral jako chybu OR, kdy je mírně přizvednuta kolej. Tímhle zásahem se bude muset trať definitivně rozdělit na pro MSTS a pro OR, páč ten kdo pojede v MSTS zase bude říkat snížit.
Joska napsal: "No já to bral jako chybu OR, kdy je mírně přizvednuta kolej. Tímhle zásahem se bude muset trať definitivně rozdělit na pro MSTS a pro OR, páč ten kdo pojede v MSTS zase bude říkat snížit."
Ona ta kolej musí být trochu přizvednuta a to kvůli naklápění. Ale při troše snahy lze udělat kompromis tak, aby to vypadalo v OR dobře a v MSTS to ještě šlo.
Ještě bych poprosil opravit trakční vedení ve stanici opava východ, kde je při jízdě z 2.peronu(to jak je nejblíže centru opavy) posunutý cca o 3m do strany. Je to cca 2. výhybka od šturcu
Ahoj Pepo, měl bych 2 připomínky k trati do Javorníku .
1) na Track monitoru není vidět Li. Láz. - jeskyně (i když to není důležité)
2) přesně za odjezdovým návěstidlem v Kraši směr Javorník je při jízdě z 1. koleje v jedné přímce strom, neboli není vidět "zelená na zeleném" stromu, chtělo by to ten strom trochu šoupnout. Je tam vypravení výpravčím, ale i tak je příjemnější to volno vidět .
Pepo, ono by stačilo by upravit modely žlutých placek tak, aby byly o 20 cm výš. Vyměníš S soubory a pak se to jen doladí, bude li někde potřeba. Podobně přejezdy.
U přejezdů jsem to tak udělal,ale u těch žlutých placek to asi nepůjde,protože používám jiný způsob modelu ,než má Martin v trati,no poradím se s Jackem,který to dělal.
Ahoj, chtěl jsem se Pepo prosím přeptat, jestli neplánuješ přepsat třetí kolej v Dětřichově na nákladní a osobce nechat 1. a 2. jak je tomu dnes (případně i z toho vyplývající úpravou nástupišť)? Ta trojka by se hodila pro manipulace u Mn vlaků.
Trať odpovídá roku 2007, v Dětřichově koleje č. 1, 2 a 3 dopravní, pátá manipulační. K tomu byly vymodelované modely objektů dle tehdejšího stavu, ještě chybí stavědlo 2 s réleovým domkem. Pokud byste chtěli současný stav, musely by se pracně modelované objekty smazat a já určitě nebudu modelovat současné, protože jsem tam v reálu pár let sloužil . Pokud chcete současnost, musíte zbourat stavědlo 1 s přilehlým okolím, vytrhat kolej vojenské vlečky, nechat zarůst zbývající vlečku pily a ACHP, po čem tam pak chcete šibovat? To platí i pro zbytek tratě, která se doslova mění před očima. Už teď můžeme v MSTS/OR tak akorát vzpomínat.
Mimochodem by mě zajímalo, který chytrák vymyslel v každé stanici ty "půlperóny". S delší soupravou se zřejmě nepočítá.