Trať CR_310

Pozdravy z Ruska), kteří by mohli házet mě složce shapes a textures na trase, ale to zjevně postrádá soubory a nevím, kde si je ((S pozdravem Sergey! a ještě jeden z vás, přátelé často hrál v MSTS české a zná všechny stránky a kde vzít to, že mám na mysli přidat? Chtěl bych zachovat časté komunikace na ICQ nebo Skype) nebo mail! a hledám cd_koncovky (konce5) my icq 486304264)

Pepa z Nuslí napsal:
Jak to vypadá s tratí?

no na trati je ještě spousta práce,venku je stále tepleji,
takže kolo má přednost....a bude hůř.
Takže aktualizace bude až bude....
občas David ukáže na nějaké nové snímky,aby jste se nenudily

Zdravím, mám s tratí problém. Ať zapnu jen procházet trať, ať zapnu aktivitu, stále mám hlavní menu zašedlé (nejde na nic kliknout). Zkusil jsem aktualizovanou trať odstranit a dát tam základní a přesto stále stejný problém. Ostatní tratě mi přitom fungují uplně bez problémů..na global pro 310 si v trainstore vždycky přepnu, takže v tom by problém být neměl..nemá někdo nějaký návrh, co mám ještě zkusit? Díky moc :)

Nemáš žádnou funkční trasu. Trasa v aktivitě je zřejmě neplatná. Otevři si Editor úkolu a udělej si novou trasu a rozchodíš aspoň prohlížení tratě. Aktivity si stáhni aktuální nebo aktualizuj trať.

Dobrý den, chci se zeptat jest-li neplánujete prodloužit tuto trat s Jeseníku do Šumperku popř. s Šumperku do Zábřehu

Essentials napsal:
Dobrý den, chci se zeptat jest-li neplánujete prodloužit tuto trat s Jeseníku do Šumperku popř. s Šumperku do Zábřehu

Tak zatím je fakt odpočinkové tempo,
dokud se nepostaví komplet úsek do Hanušovic a Svinova,
aktualizace nebude.
Já to zatím vidím jako vánoční dárek.
Šumperk je zatím ve hvězdách..............

Zdravím! Při projíždění své vznikající aktivitky jsem narazil na zvednutý násep na vjezdu do zastávky Zátor od Krnova (kolej se ztrácí pod ním), tak si dovoluji na něj upozornit, pokud už tak neučinil kdokoli přede mnou. :) Trať je nádherná, počítačově nijak moc náročná, s velice pestrou krajinou a téměř nekonečnou škálou možností! Díky za ni.

RE:Vlado
Díky za aktivitku,
jinak ten násep jsem nenašel,pošli snímek.
PS:doufám,že používáš Global přiložený k trati...:salut:

Samozřejmě, že používám Global přiložený k trati. Škoda, že jsi nenapsal o deset minut dříve, to jsem zrovna Zátorem znova projížděl. :) Jedná se o model nikoli náspu samotného, ale mostku, který je nad místní komunikací. Ten je zřejmě lehce přizvednut a tím pádem se v něm ztrácí ta kolej. Při další příležitosti vyfotím a pošlu.

Ahojte,
vyskytl se mi problém při volném pojíždění. Stojím v Olomouci například na 5. nebo 6. koleji a nemůžu se odtamtud dostat na směr Jeseník (tedy odjezd do Bělidel, Velké Bystřice). V Editoru jsem si nastavoval trasy, např. z Opavy do Olomouce jedu v pohodě, ale opačně mě to vždycky hodí na Č. Třebovou. Výhybky přehazovat nejdou...

to skautik: odzkoušeno, sestavena krátká trasa ze 6.koleje do Bělidel, následně ve volné jízdě odjezd ze 6.koleje, přestavování vyhybek naprosto bez problému a odjezd směr Hlubočky také v pohodě.

Kdysi sem měl takový problém u trati 321 v Čadci, kdy se daná výhybka dala ovládat jako vyýhybka za vlakem tudíž Shift+G.

Back
Nahoře