Trať CR_310

Mě se na Čoudovi líbí, jak věci bez servítek nazývá pravými jmény.
Podle jeho rovnice, jsem na tom asi tak, že se učím být odolný, abych v tom blázinci neskončil. Někdy se to daří více, jindy méně. Asi by bylo ideální na tyto věci mít své tiskové mluvčí. Pak by to bylo v klidu a profesionální. :D

Dobrý den. Trať jsem si stáhl, nainstaloval, spouštím a než se zobrazí hlavní menu mně MSTS pošle k Bilovi. Vypádo to, jako bych měl špatný Global, ale ten mám správný, ten co je u Jacka a těch pár MB se stahovalo cca 20minut. Netušíte někdo čím to? Předem děkuji za pomoc, už jsem bezradný a to si většinou nějak poradím se vším. Lukáš

lukas matura napsal:
Dobrý den. Trať jsem si stáhl, nainstaloval, spouštím a než se zobrazí hlavní menu mně MSTS pošle k Bilovi. Vypádo to, jako bych měl špatný Global, ale ten mám správný, ten co je u Jacka a těch pár MB se stahovalo cca 20minut. Netušíte někdo čím to? Předem děkuji za pomoc, už jsem bezradný a to si většinou nějak poradím se vším. Lukáš

Já si myslím, že to nemáš kompletně staženo. Můj exe soubor má víc než 1 GB, a stahoval jsem víc než hodinu a půl, ovšem ne z Jackových stránek, ale z linku, který sem dával VáclavS. Dvacet minut se mi zdá málo na tak celkem velký soubor.

liborvymola napsal:
lukas matura napsal:

Já si myslím, že to nemáš kompletně staženo. Můj exe soubor má víc než 1 GB, a stahoval jsem víc než hodinu a půl, ovšem ne z Jackových stránek, ale z linku, který sem dával VáclavS. Dvacet minut se mi zdá málo na tak celkem velký soubor.
Lukáš ale mluví o GLOBALu. Jinak vím čím to asi bude. V trati, co je ke stažení totiž chybí složka TRAFFIC. Nevím ale, jestli se ti při rozbalení aktivity složka nevytvoří.

liborvymola napsal:
lukas matura napsal:

..počkej, ale on má na mysli Global, ne trať. Ta má kolem 1,35GB nebo kolik jsem toho stáhnul :D Samotný global nemá moc a těch 20 minut je možná na úrovni. Podle toho, jak má Jacek zatížený web.
..Jinak Lukáši, jestli myslíš, že je to globalem - zkoušel jsi jej stahovat ještě jednou? Já bych to možná zkusil a až pak hledal chybu jinde. Často se stává, že se soubor nestáhne celý a pak blbne (co vím, tak často u her apod., co je baleno na party). I když myslím, že tohle tady nebude :(

Gajdma napsal:
Nevím ale, jestli se ti při rozbalení aktivity složka nevytvoří.

Složka se vytvoří, stejně tak jako složky Paths, Services a Activities.

Ovšem mám zkušenost s tím, že pokud není v adresáři trati vytvořena složka Paths, nepůjde v editoru vytvořit žádná trasa. Editor tuto složku nevytvoří.

Ale to už odbíháme od tématu.

Trať je přetažená z jiného pc, kde to fungovalo, global jsem dnes stáhl znovu a stejně nic. Bin mám nejnovější, ale to by mělo být jedno. Opravdu už nevím.

Trať je přetažená z jiného pc, kde to fungovalo, global jsem dnes stáhl znovu a stejně nic. Bin mám nejnovější, ale to by mělo být jedno. Opravdu už nevím. Normálně bych se na to (více co), ale kde mi o test jedné aktivity...

Tak udělejte jednotný e-mail, kteří autoři budou uvádět (poradna@msts.cz), tam uživatele budou posílat své problémy, no a do toho mailu bude mít přístup víc lidí, a pokud bude mít chytrá hlava čas, náladu a chuť, na některý e-mail odpoví.

A od čeho je potom forum?

Jinak trať jsem si stáhnul a konečně jsem měl chvíli klidu abych si to projel. Musím chválit ;)

Edie napsal:
Tak udělejte jednotný e-mail, kteří autoři budou uvádět (poradna@msts.cz), tam uživatele budou posílat své problémy, no a do toho mailu bude mít přístup víc lidí, a pokud bude mít chytrá hlava čas, náladu a chuť, na některý e-mail odpoví.

Nič v zlom Edie, ale už by sa malo prestať s vymýšľaním patentov na život.....Ak nejaký user niečo má k autorovi modelu, skinu , trate atď, atď, atď nech to napíše do vlákna toho produktu. Spoločný mail a podobné hovadiny ja normálne nechápem tieto zvrhlé nápady....

Ten nový úsek z Hanušovic do Jeseníka je totálna nádhera! Ďakujem!!! To pískání v obúkoch a Ostružná!!! Nemá to chybu!!!

Naposled editoval moderátor:
Prosím autory tratě... šlo by zkontrolovat nastavení počasí?

Chci udělat aktivitu Hanušovice - Jeseník (a dále), motorový vůz 851. Začátek aktivity v 20:11, počasí nastaveno na "zima / sněžení". Potud vše v pořádku, vypínám editor, zapínám hru, načítám aktivitu a bum... při pokusu o přesun do stanice Hanušovice mě to posílá k Billovi (nic víc, prostě černá obrazovka se stříbrným okrajem okna a po chvíli přemýšlení klasická hláška "v aplikaci došlo k problému a je třeba ji uzavřít". Zkouším přesunout výchozí bod trasy, tentýž výsledek. Řešením se ukázalo změnit počasí na "zima / jasno", pak mě to do hry bez problémů pustí.

Kdybyste někdo našel chvilku času a podíval se, co by tam mohlo haprovat... chci v té aktivitě udělat trochu atmosféru, aneb co hory dovedou, všude závěje :-)

BIN jsem přeinstaloval, bohužel to nepomohlo. S tratí jsem kromě instalace nic nedělal (žádné zběsilé přesuny souborů a tak).

Ovšem jinak musím vyjádřit obrovskou pochvalu, protože ten nový úsek je naprosto luxusní. Současně s vydaným modelem loďáku je to naprosto perfektní svezení

Naposled editoval moderátor:
Zdravím,

Dovolil jsem si pro tuto trať udělat skupinu na facebooku, hledejte jí pod názvem "Trať 310 pro MSTS" je sprovozněný chat ze skupinou, vkládání screenu atd.

Ahojky, tak jsem si stáhl trať, sice některé díly na vícekráte, protože se nepodařilo je stáhnout celé, ale je to v pohodě a jezdí to. Děkuji Všem tvůrcům.

Já jsem na "zima + sněžení" v pohodě jel. S novou 831 od Ondry Janiše to bylo něco neuvěřitelného. Prostě bomba, všem, kteří se na trati podíleli, patří velký dík!

Přes den "Zima-sněžení" nepadá, jen v noci. Taky se mi to u tvorby aktivity stalo, hold musíš změnit počasí.

Ono to není jen u aktivit. Jak jsem psal už Vojtikovi PM, jel jsem si včera večer volnou jízdu s Akvárkem z Jeseníku (nebo spíše chtěl jsem ji jet) a nastavoval jsem 20:00, zimu a sněžení a taky mi to spadlo. Zima + jasno fičí a se sněžením přes den to jede normálně...

Back
Nahoře