Trať CR_310

Ahoj, nevšiml jste si náhodou někdo posunu objektů v úseku Břidličná zastávka - Břidličná? Já mám domek s nástupištěm velice daleko od kolejí + o kus dál bych strhnul nějáký teplovod či jiné potrubí, podpěry mám v průjezdním profilu ...

Marco Polo

objekty posunuté nejsou,jen kovová podpěra potrubí trochu zasahuje do bočního zrcátka 810ky,dosud to nikomu nevadilo,ale opravím to.
Pepa

Já bych tu neškemral o opravu, resp. o posunutí... Jen když už jsem zjistil, že mám posunutou zastávku Břidličná, tak jsem i připsal to potrubí... ;)

Zdravím
a prosím všechny fíry brázdící mimo jiné i staniční kolej č.3 v žst.Ostrava-Třebovice o kontrolu, zda se jim po odjezdu z ní na širou trať směrem k Děhylovu deaktivuje snížená rychlost 50 km/h a na TM "naběhne" traťová 100 km/h. Předem děkuji za případné zprávy.

David

David

takže v Třebovicích na obě strany chybí- konec omezené rychlosti,
nevím,jestli se stratily,nebo tam vůbec nebyly vloženy.
Takže je tam Davide můžeš osadit.
dík
Pepa

reaktor napsal:
Marco Polo napsal:
Ještě pak Lipová Lázně - Javorník s Vidnavou a je simulace jesenicka kompletní. :D
Pěkná práce a poděkování všem, kteří se na 310tce a okolí podílejí!
Ale kdepak!
Ještě nejsou Hanušovice - Staré Město pod Sněžníkem a Šumperk - Kouty nad Desnou a Sobotín? Pro čecháčka jsou to neznámé krajiny.

Hmmm, krásná přání. :cool:
V tom případě se stavbaři od 310-tky těší na potřebné materiály - videozáznam z mašiny v obou směrech bez deště a sněhu, fotodokumentaci budov, 3D modely budov a samozřejmě i na patřičné podklady v podobě sklonových a směrových poměrů daných úseků. Bez toho to pánové opravdu moc dobře nejde. ;)

David

Zdravím,
v pořádku. Bylo myšleno všeobecně jen pro připomenutí toho, co je třeba před pokládkou kolejí v MSTS předem absolvovat či připravit. :oops: 

David

Naposled editoval moderátor:
Jak již ale bylo avizováno dříve, tak by se mělo aktuálně pracovat na Hlučínsku, tudíž jesenické lokálky mají zatím ještě čas ...

Zdravím. Jelikož jsem omylem smázl z disku trať 310, chtěl jsem si ji ztnovu stáhnout. Ale při pokusu o stahnutí dílu 0 základní verze mi vyskočí chybová hláška "Not found." Je problém na stránkách nebo někde u mě? :)

Ahoj, snížení rychlosti před zastávkou Linhartovny od Albrechtic z 80 km/h na 60 km/h není předvěštěná návěstí ...

Dovolujeme si já s Davidem a Jackem přispět se skromným vánočním dárečkem v podobě aktualizace CR_310_v.4.0
V této aktualizaci je hotová trať z Opavy do Hlučína,odbočky z Kravař budou snad příště.
Dále jsem poupravoval asi 150 různých chybek po celé trati 310.
Tento rok Vám dávám tři různé odkazy na pracovní ACT.,aby se nemusela dělat v lednu opravná aktualizace,
a potom koncem ledna bude oficiální ACT_4.0 u Jacka na stránkách tratě 310.
Instalace je jednoduchá-po stažení rozbalit a přepsat trať CR_310.
Přejeme všem štastné a veselé svátky vánoční.

odkazy na pracovní verzi tratě 310 v.4.0 (vyberte si ,který chcete.):

http://www.uschovna.cz/zasilka/CL34JXA3REM63ZB4-RMH/

http://www.uschovna.cz/zasilka/CLCX843N2X6F79TJ-57Y/

www.uschovna.cz/zasilka/CL4K9GLTGXN53LX7-TI3

Back
Nahoře