Trať CR_310

Zbyněk má asjiné náspy, nevím. Ani jsem nezkoušel zatím na globalu BP žádnou trať. Není momentálně mým zájmem

NR_Emb jsou i bez koleje:
Screen753.jpg

Ale fakt je, že nějaké problémy se špatnými náspy řešil před lety i Miky. Ten kvůli tomu udělal sadu nových náspů, a předělával celou Vláru.

Já jsem původní originály stahoval z DB track.com, tam ale bohužel byly jen ty základní, minimum výhybek, a nebyli tam vůbec vyrovnávací koleje. Teď jsem to objevil v jedné španělské Trati, pak mě Pikku upozornil na to že 3D koleje má i trať 191-193, tam jsem objevil ty rádoby pseudo české výhybky, ze Španělské trati jsem právě zjistil, že už Existují i vyrovnávací koleje a různé další oblouky a výhybky. Dnes je uděláno přesměrování ze stránek DB Track.com na The-train.de, ale stahování za devizi. Z tama jsem stáhl DR2 a US balíky a teď to kombinuji. Ale NR_Emb balík mám již dlouho a mám jen koleje s podložím ve 2D.
Něco je ve 3D ze španělskě a tam jsou právě i ty s náspem a více duhy štěrku najednou

Ty, které ukazuješ, jsou podle mě ty QueBerm, jen je asipůvodní modelář přejmenoval na NR_. Rozsah je pro jednu až čtyři koleje, Jen některé základní poloměry, a má to i udělané modely začátek a konec, označení původní begin a end. Je to 20 let

Takže, fakt že jo. vyházím si z trati modely QueBerm a nasázím tam NR_ neboť .....
Test_NR_10m.jpg

...stejná výška a model je správně pod úrovní. Zkusím si editaci přes notepad++, zda to zmákne hromadně přepsat v souborech .W.
S těmi modely Que Berm mají stejný pivot, takže to pak bude prča a bez další editace

Ahoj všem. Netuší prosím někdo, kde by se aktuálně dala trať 310 stáhnout? Odkaz na Simtrains.eu směřující na Google Disk bohužel nefunguje, odkazy zde vedoucí na Úschovnu jsou po platnosti a ani přes Archive.org se mi nepodařilo nic dohledat. Předem děkuji za případnou odpověď.

Back
Nahoře