Nový design ČD

Jak se vám líbí nové barvy ČD?

• Ano

Hlasů: 45 31.3%
  • Ne

Hlasů: 72 50.0%
  • Je mi to jedno

Hlasů: 27 18.8%

• Hlasovalo členů
    144
He he, je zvláštní, jak se u mé osoby projevuje senilita.:D Já co jsem zažil ještě vozy Bam, Bai, Ba ty staré s kupáčky i s oddílem rozhl. stanice uprostřed vozu, kterýžto jezdíl mezi OP a OV, tak když přišly fungl nové vozy Amee a Bmee a jezdil jsem v nich v Ex Košičan do Prahy, tak mi přišly jako moderní krabice. Dnes mi připadají jako nádherné vozy a dokonce nedávno jsem se ve Svinově přistih, při myšlenkovým pochodu: "on zase ten Najbrt na te 843 + 043 nevypadá zas tak zle". :D Pak jsem onu myšlenku potlačil a synovi jehož jsem doprovázel na vlak řekl: "To je ale hnus ten nový nátěr." Načež mi bylo z jeho strany odpovězen pravý opak, že on ten Najbrt vypadá super. Takže, by mne zajímalo, jaké myšlenkové pochody mi půjdou hlavou, když budu stát na nádraží tak za 10 let.:D:D:D:D
Dan

Dan J. napsal:
... by mne zajímalo, jaké myšlenkové pochody mi půjdou hlavou, když budu stát na nádraží tak za 10 let.:D:D:D:D

Hehe, viem to pomerne presne, povieš: kúúúa do prdele, to pivo je nějaký teplý, měl jsem raději jít na Ostravar do bufetu u nádraží. :D

Tax napsal:
Dan J. napsal:
... by mne zajímalo, jaké myšlenkové pochody mi půjdou hlavou, když budu stát na nádraží tak za 10 let.:D:D:D:D

Hehe, viem to pomerne presne, povieš: kúúúa do prdele, to pivo je nějaký teplý, měl jsem raději jít na Ostravar do bufetu u nádraží. :D

A to je přesně ono. To je ta správná varianta.:D:D:D:D

Chtěl bych navázat na kluky (Dana J a Pepu z Nuslí) jak se bavili v topicu u Krakena:
450 Najbrt moc sluší, stejně tak jako 470, to je taky pěkná práce. 460 jsem zatím naživo neviděl, ale z fotek vypadá minimálně zajímavě.

Edie napsal:
Chtěl bych navázat na kluky (Dana J a Pepu z Nuslí) jak se bavili v topicu u Krakena:
450 Najbrt moc sluší, stejně tak jako 470, to je taky pěkná práce. 460 jsem zatím naživo neviděl, ale z fotek vypadá minimálně zajímavě.

Máš naprostou pravdu, jen taková technická poznámka místo 0 má být 1 a je to pak 451 a 471. 460 jsem viděl a vypadá docela slušně.

Když mně se líbil ten zaleno béžová nátěr. No ale je pravda, že od té poslední verze k Najbrt to není zas tak daleko. Myslím 460-ky. Ale všechno v jedné barvě, no nevím. 843+043+943 slušel ten původní, v Najbrtu je to minimálně nezvyk a lze pěkně porovnávat, poněvač jezdí domíchané pokupě. Za chvilku jedu na Svinov mladému na proti, přijede z Třemešné, tak jsem zvědav co dneska potkám.:D
Dan

Sice není v Najbrtu, a naštěstí to vypadá, že snad ani v dohledné době nebude, ale: Další polonizovaný Peršing, tentokráte nesoucí jméno Gražyna (zdroj diskusní vlákno K-Reportu) :oops::

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://www.k-report.net/discus/nahledy/533721.jpg

Naposled editoval moderátor:
Vlado M. napsal:
Sice není v Najbrtu, a naštěstí to vypadá, že snad ani v dohledné době nebude, ale: Další polonizovaný Peršing, tentokráte nesoucí jméno Gražyna (zdroj diskusní vlákno K-Reportu) :oops::

...

Zdravím,
polonizovaný stroj ČD 163 047 již v Najbrtu je s tím,že má tmavý rám. V Bohumíně teď dva dny postával,ale fotit na textury nebylo možno - mašina se leskne jako haf-haf pytlík.;)

Nicméně číhat budu,protože ten maras z lyžin pro jízdu na tratích PLK /polská verze naší SŽDC/ tomuto kousku udělá parádní patinu.:cool:
Ostatně,model stroje 163 046 od Jirky Tovačovského budiž toho důkazem.

David

Naposled editoval moderátor:
Pravda, pravda. Podle mě nebyl dobrý tah dávat zrovna na takto určený stroj tak světlý nátěr. Na druhou stranu - pořád bude co pucovat, kdyby nebylo do čeho píchnout. :D

Back
Nahoře