Problém s trainsetem - trať 090

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna hobitt
  • Datum začátku Datum začátku
H

hobitt

Host
Ahoj všichni, stáhl jsem si trať 090, podle složek naházel do adresářů MSTS, nacpal aktualizacema, dal jsem tam GLOBAL, Trainset co byl ke stažení (mám i nainstalovaný nejnovější MSTSBin), spustím MSTS, načítá se, ale pak mě zavalí cca. 80 podobnými hlášeními:

http://www.imageox.com/image/380961-Beznzvu.jpeg

Říkám si fajn, u tramvají Ostrava to taky dělalo a jezdil jsem. No ale navolím si teda 090ku, volnou jízdu, dám load no a ke konci načítání to samý a nakonec mi MSTS spadne. Jiné traťe v MSTS dohrané nemám.

Co s tím?

Díky za rady

Pozn.moderátora: Přiště ten obrázek nezapoměň udělat větší, protože na tak málem obrázku není přesně vidět vo co go.:D

MSTS Bin mám, nejnovější verzi (ne tu stabilní, tu ještě novější)

Trainset BP nemám, mám ten, který je ke stažení na stránkách traťe 090

A Trainset BP vlastně není free ke stažení, že? Tak nevím, proč dával autor 090ky na své stránky ten špatný trainset...

Trainset ke stažení v podstatě je, stačí navštívit stránky Zbyňka Šemory, i když jednodušší je objednat si DVD s tratí, kde ho budeš mít v aktuální verzi s menší námahou.
Trainset trati 090 je DOPLNĚNÍM (je to tak i uvedeno na webu trati 090)trainsetu BP, který tvoří základ pro tvůrce aktivit. Takže není špatný! Spíš je tady (bez urážky) opět problém mezi klávesnicí a židlí ...
Honza
hobitt napsal:
A Trainset BP vlastně není free ke stažení, že? Tak nevím, proč dával autor 090ky na své stránky ten špatný trainset...

hobitt napsal:
Prosím tě, v čem je ten trainset špatný? to nechápu. Já jej mám a bez problémů. Je fakt, že jej mám společně s TBP. Jinak souhlasím s tím, že je nejjednoduhší si objednet DVD s tratí a trainsetem, ale pokud z jakýhkoliv důvodů nemáš zájem jej objednávat, tak si vozy stáhni odtud: http://msts.sinus.cz/ a doaktualizuj jej ze stránek autora tratě odtud: http://www.semora.cz/msts/download.htm , avšak ti nezaručuji, pokud nemáš skušenosti s instalacemi co kde patří, že ti vše pojede na 100%
S pozdravem Dan.;)

Zdravím , jelikož projíždím vlákna asi pul hodky, všimnul jsem si tohoto ..tak to sem zkusím napsat můj problém ... můj problém spočívá v trainsetu ..mám orig. MSTS dále Trat BP Pana Šemory.. a trat 090..i 321(ale tu momentálně nepoužívám)
Orig. MSTS mám nainstalován , mám nainstalovanou i trať BP ..všechno funguje ...ale když podle návodu nakopíruju ..090 i nakopíruji global pro 090.. ještě mi MSTS naběhlo do menu .. vyberu si aktivitu OS 2311 .. NEBO EC 172 Pokračování .. neukáže se mi v menu kde je napsáno jak dlouho aktivita trvá, za jakého počasí se jede ..atd. mám tam Lokomotiva -NEZNÁMÝ .. dělá to u obou aktivit.. dále sem si udělal aktualizace na 090 od 0-10 .. a MSTS už nespustím vůbec , při načítání mi to hodí hlášku ..že je chyba v Trainsetu .. Př. .. TRAINS\TRAINSET\CDvagFaccs\CDvagFaccs_empty.wag
a další podobné hlášky ... můžete mi prosím poradit co stím..??
Děkuji --- a doufám že je to aspon trochu srozumitelný ...:D

Ahoj,
tato hláška ti vyběhla proto, protože ve složce cdvagFaccs nemáš soubor CDvagFaccs_empty.wag
Chce to, aby jsis tento vagon http://pikku.msts.cz/vagony.html stáhnul znovu a dal do složky, kterou MSTS vyžaduje.
Lukáš

diky, ale timto muj problem neskoncil,tech hlasek je tam mnohem vic, cca 80, mj. i souboru ktery tam jsou ve slozkach..nektere jsem zkousel najit a tam kde maji byt,tak jsou coz je pr. trains\trainset\CD 122.....
Atd..:(

Stáhni si program Con Builder a tam zjistíš,které vozidla Ti v aktivitě chybí. Ty potom dostahuješ z netu (u aktivity by měl být seznam s použitými vozidly mimo TBP) a doplníš je do trainsetu a mělo by být po problému.

Nechapu vas, hergot mame trat 090 u Martina v daleko lepší kvalitě a přesnosti. Proč cpete tuto vykopavku, která není ani skutečná, je tam pár km nepřesností a bez krajiny občas. Co se týká trainsetu, jde hlavně o modely co jsou u Pikka, navíc nevyladěné. Ja jsem ho dal dohromady, trochu ztenčil. ted to čeká na kontrolu.

Back
Nahoře