divné hlášky

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna machulik3
  • Datum začátku Datum začátku
M

machulik3

Host
Ahojky potřeboval bych pomoct k aktivitě EX-129 Hradčany hlásí mi to hlášky typu selhalo nahrání modelu TVpaw1betssA.s pak to samé jen s jinýma koncema a1typnt10d.s další je NvstAs3ab.s a poslední Kirkgate.s jsem tu novej a nevím co s tím moc děkuji

Hm, novej a hned založí vlákno. Tento problém je určitě vysvětlen ve FAQ. A jinak te problém tratě ne aktivity. Na něco jsi při nahrávání tratě zapoměl a evidentně to teď nemůže najít simulátor.

Somatko napsal:
Mne pri spustani aktivity napise Selhala inicializece vozidla <200842> RigidBody pomozete mi?

Zkus si otestovat celý svůj Trainset programem Conbuilder včetně kabin a zvuků. Někde v Trainsetu bude chyba. Spustíš aktivitu přes Trainstore? To ti taky může hlásit před spuštěním MSTS chyby vozidel.

Pavlík napsal:
Somatko napsal:
Mne pri spustani aktivity napise Selhala inicializece vozidla <200842> RigidBody pomozete mi?

Zkus si otestovat celý svůj Trainset programem Conbuilder včetně kabin a zvuků. Někde v Trainsetu bude chyba. Spustíš aktivitu přes Trainstore? To ti taky může hlásit před spuštěním MSTS chyby vozidel.
Cez ConBuilder som to testoval asi tri krat ale nevypisalo mi to chybu TrainStore nemam ale ani ho nechcem pretoze u mojho kamarata mu vymazal setko z MSTS a mules to preinstalovat.

Somatko napsal:
Cez ConBuilder som to testoval asi tri krat ale nevypisalo mi to chybu TrainStore nemam ale ani ho nechcem pretoze u mojho kamarata mu vymazal setko z MSTS a mules to preinstalovat.
Když je tvůj kamarád lama, za to TS nemůže, ale může za to něco, co se nachází mezi židlí a klávesnici.. Já ho používám minimálně 5 let a nikdy jsem s ním neměl sebemenší problém.

Kuba napsal:
Somatko napsal:
Když je tvůj kamarád lama, za to TS nemůže, ale může za to něco, co se nachází mezi židlí a klávesnici.. Já ho používám minimálně 5 let a nikdy jsem s ním neměl sebemenší problém.
Dobre ale nevies co znamena ta hlaska?

Somatko napsal:
Dobre ale nevies co znamena ta hlaska?

Co znamená ta hláška by ti řekl právě ten Trainstore (a česky). Kuba má pravdu. Měl by ses ten Trainstore naučit používat.

Trainstore nikdy nic nemaže. Jen přesunuje do svého dočasného adresáře za účelem rychlejšího spouštění MSTS.

Takze TrainStore mam aktivita stale nejde aj ked som opravil nejake chyby ale nejde...ale mam otazku ako nahram ulozenu aktivitu v TS?
Ty jo uz som sa to naucil pouzivat ale chcel by som trat Luhacovice uz ju mam aj stiahnutu lenze tam je iny global ako mam v MSTS ja...dakde na foru som cital ze sa da pouzivat viac globalov v TS ale ako to mam urobit?

Naposled editoval moderátor:
Somatko napsal:
Takze TrainStore mam aktivita stale nejde aj ked som opravil nejake chyby ale nejde...ale mam otazku ako nahram ulozenu aktivitu v TS?
Ty jo uz som sa to naucil pouzivat ale chcel by som trat Luhacovice uz ju mam aj stiahnutu lenze tam je iny global ako mam v MSTS ja...dakde na foru som cital ze sa da pouzivat viac globalov v TS ale ako to mam urobit?
Jde nejspíše o LC a ten ti při testu aktivity v Conbuildru nenajde. Musíš v Con. najet na složku LC, je na pravo nahoře. Na to klikneš, klikneš na trať, pak na aktivitu a to co je červeně znamená, že to nemáš. Buď tu mašinu přidáš nebo vyměniš za jinou, ale stejné řady.

Naposled editoval moderátor:
Ano na to som uz prisiel ale mne sa to neda vymenit lebo pred tym mam CD Servis a potom mi chyba Cp_Gbkkqs a ja ho nahradzujem zssk_Gbkkqs ale stale mi tam svieti cerveny vozen a za nim je Cp_Gbkkqs.Aj ten Cp_Gbkkqs som si stiahol ale stale tam chyba.

Somatko napsal:
Ano na to som uz prisiel ale mne sa to neda vymenit lebo pred tym mam CD Servis a potom mi chyba Cp_Gbkkqs a ja ho nahradzujem zssk_Gbkkqs ale stale mi tam svieti cerveny vozen a za nim je Cp_Gbkkqs.Aj ten Cp_Gbkkqs som si stiahol ale stale tam chyba.
A stáhnul sis i chování vozidel.
No a co, že je někde prostřed soupravy. Vybereš na pravo vůz, ten bude modře svítit a pak klikneš na vůz co je červeně, a objeví se hláška, na tu klikneš a vůz se vymění.
Pokud ten vůz tam máš, tak ho máš nejspáše špatně nainstalován. Maš jinak pojmenovaný soubor.

Ale ja som skusal vsetky vozy co mam s tym vymenit ale ono to nejde.Najskor mi ho vymeni ale potom ked znova stuknem na aktivitu tak zase svieti cerveno.

Tak vlez přímo do aktivity, tedy do Activities, přes F4 si otevři aktivitu, sjeď dolu a najdi si ty vozidla a ručně přepiš. Jedno ja název souboru a druhé název vozidla v souboru, tam přepiš přesně jak to máš u sebe.

Back
Nahoře