Problem s modelmi

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna crawn
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Ako som pisal. Problem je s instalaciou toho patchu. Musis nastavit cestu k MSTS kde ho mas instalovany a potom ho spustit. Po instalacii si lahko overis ci to je dobre ked si kliknes na Train.exe a das vlastnosti. Tak tam ti napise aku verziu mas. Potom mozes pokracovat skor nie.

no teraz mi ukazuje verziu 1.4 . Cestu mam zadanu dobre len furt vypisuje ze neodpoveda predoslej verzii .

Tak teraz to už vyžaduje poriadne odinštalovať Bin, lebo si ho už niekolko krat skušal inštalovať. Návod ako ho odinštalovať je priamo v readme Binu, alebo na stránke teraz neviem presne.

No nenasiel som to ako to odisntalovat nasiel som len nieco od unistall . Cize co mam spravit pre to aby mi to slo zas preinstalovat hru ? lebo uz som ju preinstalovaval a nic to nepomohlo . To ze tam je 1.4 to je dobre alebo zle ?

crawn napsal:
No nenasiel som to ako to odisntalovat nasiel som len nieco od unistall . Cize co mam spravit pre to aby mi to slo zas preinstalovat hru ? lebo uz som ju preinstalovaval a nic to nepomohlo . To ze tam je 1.4 to je dobre alebo zle ?

Odinstalovat Bin.Nie vymazať, ale odinstalovat. A potom po odinstalovani rucne odmazat Adresar backup tusim. Ale to uz tu pisal vyssie niekto iny . Precitaj si to.

no ja v tom mam uz chaos odinstalujem celu hru a komplet vsetko zmazem znovu ju nainstalujem a co mam ako prve spravit napiste postup co a ako . diki :(

Ved ti to tu bolo už niekoľko krát napísane. Najskôr update MSTS a potom Bin,. Čo tam chceš ešte riešiť?

dem napsal:
A instaluj stabilnu verziu nie pracovnu. Je to tam oznacene.

Dnes mi prisiel novy HDD (nekupoval som ho koli hre :) ) a budem tam davat new windows takze to skusim potom a ozvem sa .

Joooo všeobecný problém, návody u instalace MSTS Bin se ze zásady nečtou a pek se říká ono to nejde.:twisted:
Dan

Nejak ste sa prespali chlapci. Precitajte si cele vlakno. O tom mu uz pisem niekolky krat. Najskor update a potom bin.

Hm no aby ti nebol zmetok tak pisem este raz : instaloval som to tak ako to ma byt cize update a potom patch .

No po reinstall windowsu sa mi konecne podarilo naisntalovat aj update aj patch ale ak si tam dam novy vlak tak ho zas nenacita spravil som aj screen ze co to vyhadzuje :

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://img25.imageshack.us/img25/2410/sssslty.jpg

To ti vyhadzuje preto, lebo to nie je dobre naistalovane. Ono ked das na bin upravene modeli do MSTS kde ten bin nie je , alebo je zle nainstalovany tak to hodi prave tuto hlasku. A takych hlasok to hodi aj viac. Podla poctu vozidiel ktore su nastavene na bin.

P.s: existuju aj graficke programi ako irfan ktory dokaze orezat obrazok. Nemusis kvoly jednej hlaske natrepat taky obrazok do fora......

hh ja viem ale nechcelo sa mi stim serkat . A co mam preto spravit aby mi to uz konecne slo ? Natom som neviem co zvoral sak tam len dam update a potom patch .

crawn napsal:
... Natom som neviem co zvoral ...
A pak se řekne .exe soubory s návodem k použití :) Prý by pomohly při instalaci mých modelů :D Evidentně ne vždy ;)

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře