Rozjezd 371 + srážka s trafficem v aktivitě EC 171 v trati 090 ?!

Robert Schindler

Cestující
Zdravím,

nechtěl jsem založit nové téma, ale nenašel jsem vlákno, které by bylo pouze pro aktivity v trati 090 Praha - Děčín a do burzy jsem to dávat nechtěl:

Po dlouhé době jsem se dostal k nainstalované aktivitě EC 171 Hungaria s lokomotivou 371 003-5. Mezitím jsem si nahrál všechny chybějící aktualizace trainsetu BP. Nevím zdali je to tím, ale lokomotivu jsem musel rozjet na několikrát, protože vždy se mi několik sekund po startu aktivovala záchraná brzda (nepřekročil jsem ovšem rychlostní limit!). Pak jsem zjistil, že se musím patrně rozjíždět pomalu, takže jsem zhruba po projetí 2 dalších stanic dosáhl "závratné" rychlosti cca 70 km/h, ale pak se mi mašina alespoň sama nebrzdila. To je nějaký nový update, kdy se mašina "přehřívá"?

Druhá věc - dojel jsem do Ústí nad Labem a zaregistroval na vedlejší koleji vpravo protijedoucí traffic se 162 nebo 163, v podobě nákladního vlaku se dřevem. Najednou koukám na "svůj" vlak z výšky a vidím hlášku "Aktivita ukončena - vlak vykolejil". Prostě ten traffic vlétl na mou kolej a sestřelil mi několik posledních vozů (měl jsem asi 5 - 6 minut zpoždění, díky tomu šnečímu rozjezdu, viz výše).

Tak to je fakt bomba! Já si ve svých aktivitách lámu "dlouhé hodiny" hlavu, jak vše udělat, abych neblokoval trafficu za sebou trať nebo aby on neblokoval mě a tady není traffic hlídán návěstidlem??

Ale je založeno vlákno s aktivitami autora. Takže tam.
Jinak je sktivita starší, ale pokud si vzpomínám, tak jsem problémy neměl.

Dobrej
Zodpovězeno v e-mailu. Smazat vlákno. Děkuji. Jinak s Bastardem se určitě nejede. S nim se jede na trati 090.

alcapone napsal:
Dobrej
Zodpovězeno v e-mailu. Smazat vlákno. Děkuji. Jinak s Bastardem se určitě nejede. S nim se jede na trati 090.

Ano, díky za odpověď. Jinak ale nechápu "s Bastardem se určitě nejede. S nim se jede na trati 090.". Kde se s ním tedy nejede? Já přece psal, že jsem s ním jel v aktivitě na trati 090... :?:

A pardon, jsem se probudil před chvilkou, tak nějak čekám zda nastartuje mozek. Tedy platí co jsem psal v e-mailu. Koukat na ampérmetr a zapnou F5 a jakmile skočí prokluz, tak snížit výkon. Je to to samé jako s Gorilou, nebo Bobinou.

Back
Nahoře