Šmoulinka 372 010

Karlos

Pokladník
Šmoulinka dostala nové reklamní popisy. Včera jsem ji zahlédl, když okolo mě projížděla. Jedná se o stroj z Děčína 372 010. Donedávna jezdila pouze v modrém Cargo nátěru. Až ji uvidím, tak ji vyblejsknu

Dost ma to pobavilo. Myslel som si ze zalozil si nove vlakno,tak tu najdem apon fotky, alebo repaint hotovy. A tu len cisto holy oznam, ze co spravis ak ti to vyjde. Dobre som sa zabavil. :lol: :lol: :lol: :lol:

AirVolk napsal:
Dost ma to pobavilo. Myslel som si ze zalozil si nove vlakno,tak tu najdem apon fotky, alebo repaint hotovy. A tu len cisto holy oznam, ze co spravis ak ti to vyjde. Dobre som sa zabavil. :lol: :lol: :lol: :lol:
Tak to jsem udělal alespoň dobrý skutek, nemyslíš

Naposled editoval moderátor:
Vyblitější základovka už jim asi v depu nezbyla. :twisted:
Takhle vypadají esa 10 let po laku. Kam se jen ztratila ta euforie z počátku 90. let, kdy se všechny mašinky stříkaly do původních nátěrů.
Ty nové nátěry jsou opravdu humus, to už se dá srovnávat s celozeleným unifikem z 80. let.

Pawlik napsal:
Vyblitější základovka už jim asi v depu nezbyla. :twisted:
Takhle vypadají esa 10 let po laku. Kam se jen ztratila ta euforie z počátku 90. let, kdy se všechny mašinky stříkaly do původních nátěrů.
Ty nové nátěry jsou opravdu humus, to už se dá srovnávat s celozeleným unifikem z 80. let.
To víš, Cargo norma

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře