Problém se startem simulátoru

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna jorges
  • Datum začátku Datum začátku
Prestaň používať programy, ktorým nerozumieš (a ktoré sú inak dobré) a používaj iba ikonu train.exe . Tvoje problémy prestanú.

dem napsal:
Prestaň používať programy, ktorým nerozumieš (a ktoré sú inak dobré) a používaj iba ikonu train.exe . Tvoje problémy prestanú.

No ale to tak i tak můj problém nevyřeší ..

Nechci spouštět msts přes train.exe a čekat desítky minut než se mi načtou všechny aktivity, přes TrainStore sim pouštím několik let tak nevidím sebemenší důvod toho teď nechat. Raději bych uvítal radu, kde mi poradíte co mám udělat, opravit, abych zase mohl fungovat bez problému a né odpovědi, abych nepoužíval něco čemu nerozumím ;) děkuji

Na aktivity staršího data postačí jejich načtení v Activity editoru a uložení - vzniká to tehdy, jsou-li změny databáze v trase servisu.
Pro načítání aktivit: Jsou-li aktivity v *apk zabalené, tak mezi projetí jedné a nahraní druhé promazat nebo přesunout adresáře Activities, Services a Traffic a rozbalení další aktivity.

VáclavS napsal:
Na aktivity staršího data postačí jejich načtení v Activity editoru a uložení - vzniká to tehdy, jsou-li změny databáze v trase servisu.
Pro načítání aktivit: Jsou-li aktivity v *apk zabalené, tak mezi projetí jedné a nahraní druhé promazat nebo přesunout adresáře Activities, Services a Traffic a rozbalení další aktivity.

No právě, že jsem stáhnul aktualizaci BP 85.02 a k tomu i balík aktivit pro 85.02, tak by to měli být trasy ok?

Jinak ty aktivity, jsou ve formátu *apk , ale vždy se právě tváří že trať tam není :(

Aktivity:Můžou, nemusí, to záleží jak dlouho je má Zbyněk zabalené.
*apk:Pokud je to hláška o rozdílné versi tratě tak dej OK.

ee, je to hláška

This package requires a rouze called Trat 321, UID Trat 321

Toto jsem vždy vyřešil, že jsem spustil v trainstore na 321 volnou jízdu aby Msts ,, poznalo že tam trať je ´´ a pak už bez problému aktivitu otevřel.. Nyní při spuštění volné jízdy se objeví hláška :

Pro trať nebyla nalezena platná aktivita!
MSTS vyžaduje nejméně jednu platnou aktivitu pro trať...

A když chci aktivitu vytvořit ručně v Editoru tak při výběru tratě na které má aktivita být mám volbu pouze v trati BP ..

Trainstore přesunul do zvláštního adresáře z trati 321 příslušný *trk soubor, proto msts trať nevidí. Přesuň ho z adresáře Trainstore (někde tam bude adresář 321) zpět do Trains Simulator/Routes/Trat 321. Poté mužeš spustit instalaci aktivity.

Jen malá poznámka na okraj:

neotryx napsal:
.... přes TrainStore sim pouštím několik let ... abych nepoužíval něco čemu nerozumím ...

Notryxi, nezlob se, ale pokud se Ti stalo to, co se stalo (nevrátil se Ti zpět soubor trati), tak Trainstore sice používáš, ale nevíš nic o jeho funkci a jediná školácká chyba Ti nabourala MSTS. Již se to na fóru psalo několikrát, ale připomenu znovu. Pokud v MSTS chcete provádět nějaké operace ve složkách a se složkami (tratě, vozidla, ...) a použili jste předtím Trainstiore, je třeba vždy před těmito kroky použít volbu "Vše zpět do MSTS". Jinak se vystavujete riziku, že z dobrého pomocníka se stane zlý pán. ;)

Honza napsal:
Jen malá poznámka na okraj:

neotryx napsal:
.... přes TrainStore sim pouštím několik let ... abych nepoužíval něco čemu nerozumím ...

Notryxi, nezlob se, ale pokud se Ti stalo to, co se stalo (nevrátil se Ti zpět soubor trati), tak Trainstore sice používáš, ale nevíš nic o jeho funkci a jediná školácká chyba Ti nabourala MSTS. Již se to na fóru psalo několikrát, ale připomenu znovu. Pokud v MSTS chcete provádět nějaké operace ve složkách a se složkami (tratě, vozidla, ...) a použili jste předtím Trainstiore, je třeba vždy před těmito kroky použít volbu "Vše zpět do MSTS". Jinak se vystavujete riziku, že z dobrého pomocníka se stane zlý pán. ;)

Nezlobím se. Jsem rád, že jsem se dozvěděl a naučil něco nového, co jsem dříve neuměl... ;);)

RE: Problém se startem trati

Ahoj přátelé, mám takový problém s chybou přo načítání tratí

problém se vyskytuje u: Alfold_5,sob,Ztracená_1987sv (moje stavba)
problem se nevyskytl u: JZD_760mm,UZD_Sh
do trati jsem nijak nezasahoval (nice nepridaval ani neubiral)
traťě jedou pod X-trakem 3.20+UZK
PC sestava P4 3,2 GHz, RAM: 2GB, graf Ati X1600 512MB

dik za případnou radu
Martin M
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://sklad.obrazku.cz/obr535971_chyba.jpg

Zdravím,
potřeboval bych poradit z jedním problémem.
Dnes jsem nainstaloval MSTS na nový NTB a když ho chci spustit tak mi vyjede hláška D:Microsoft Games/ TSmvhlp.dll není navržená na spuštění v systému Windows ....
Prosím nevěděl by mi někdo z tým poradit.
Jestli to tady už bylo tak se omlouvám.
Děkují moc za radu.
:cry:

Ahoj...
Čistej MSTS mi jede, ale jak tam šoupnu něco externího (ať trať, trainset...) už to nejede a dokonce ani po smazání a vrácení původních souborů.. Musím přeinstalovat a zase to funguje jen do doby než tam vložím něco externího a to tam dávám jen to co mi v minulosti šlo bez problémů...
Většinou to padne, někdy za půlkou načítání TS...
Mnohdy taky hlásí pár chyb (cca tři) čtení v Trainsetu externích vozů, a to když tam jsou a i když ne a i v situaci, kdy jsou externí věci smazaný a teoreticky by tyto vozy neměli být vyžadovány...
Nemáte někdo zkušenost...? Už si s tím hraju tři dny a nevím co s tím... :(

1000x napsáno!!!
1) MSTS -> update 1.4 -> MSTS Bin ... default tratě musí po tomto zásahu fungovat!
2) Přidat vozidla - pokud neuděláš chybu, na default tratích musí fungovat!!!
3) Zálohovat Global!
4) Doplnit Global podle toho, jakou trať budeš doplňovat (Global BP, Global XT, Global XT+UZK)
5) Nahrát trať - pokud neuděláš chybu a budeš mít správný Global, musí fungovat.

1) Od teď už to nejde ani po update 1,4...
Sotva update nainstaluju, už to hází errory
385da1add161553606fe9087d1dba60d.png

Jen pořád nechápu čím to je, když ještě nedavno to šlapalo a přidávám vše stejným postupem... :/
Jen jsem nedavno měl trať pražskýho metra, pak jsem přidal další routes a začlo to při spuštění padat, ale pak jsem vše odinstaloval a smazal, že po nějakým MSTS nebyla památka...
Navíc jak píšu, čistý - původní to šlape na jedničku, žádná chybička, ale jak do toho něco přidám, problém... :/

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře